Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlack&White wrote:Ja czytałam że każde labo ma inne sprzęty przez to inne normy i dlatego zawsze podają w tabeli poniżej wyniku swoje normy.
Ja mierzyłam tsh w vitalabo norna do 5.3 w diagnostyce 4.2Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 12:12
-
Ja Z tej miałam super przeboje! Poszłam do diagnostyki bo się nasluchalam że vitalabo wożą cały dzień krew w samochodzie jak zabierają z tych punktów pobrań i wyniki są przez to złe. Poszłam w czwartek na tsh i babka mi mówi że mają popsuty sprzęt i możliwe że nie będę znać dziś wyniku, mówię sobie ok i tak mam pewnie git. Nie było w czwartek, piątek, sobotę późnym wieczorem jest! 2.8!!!! A gin mi powiedziała że jak będzie powyżej 2.4 to mam się zapisać do endo. Zapisałam się id razu ale tak mnie to meczylo że ja nigdy na nic nie choruje a tu takie tsh! Tydzień później w niedzielę sprawdziłam kiedy mi zbadali krew a więc pobrali w czwartek zbadali w sobotę. Pojechałam w poniedziałek do vitalabo do siedziby i wyszło 2.11 piłam już symfolic półtorej tygodnia ale raczej nie zbilo mi z 2.8 na 2.11 dlatego jutrzejszego wyniku jestem ciekawa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAkwarela wrote:Mnie sie zrobiło przykro że ktos zrobił temat "dla tych które nie widzą zwidów na testach". Poczułam się jak wariatka. Myślałam że mogę o wszystkim tu pisać.
black&white..ale numer z tym labo, kiedy dostaniesz nowe tsh?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 12:40
-
Akwarela wrote:Mnie sie zrobiło przykro że ktos zrobił temat "dla tych które nie widzą zwidów na testach". Poczułam się jak wariatka. Myślałam że mogę o wszystkim tu pisać.
Akwarela, nietraktuj tego personalnie, ja bylam na wątku - dziewczyny tam chcą po prostu mieć grupę wsparcia "na zimno" i właśnie to dobre miejsce to wariactw - bo można posłuchać racjonalnych argumentów - przynajmniej mam taką nadzieje, że taki jest zamiar tego wątku.
Nie ma opcji, żeby żadna z nas nie robiła sobie nadziei przy zbliżającym się terminie @. Ja np nie kupuje testów ciążowych na zapas - wiem że by za duża pokusa była
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualnyBlack&White wrote:Jutro razem z betą
Susanna skoro twoje labo ma normę 2 to przy labo z norma 5 twoja beta wynosi 8.75 bo masz o 175% wyższą betę niż jest norma w twoim labo:p
Nie fisiujmy :***** hehe zawsze tak wszystko wyliczasz? Dobry matematyk z ciebie :d :d
Będzie co ma być, jak fasolek zaczął mam nadzieję, że się rozpędzi -
nick nieaktualnyBlack&White wrote:Jestem księgową ale wiesz łatwiej tak później sprawdzić tygodnie bo w większości przypadków norma zaczyna się od 5 albo zmień na labo z norma od 5
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 13:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny