Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Black&White wrote:U mnie właśnie diagnostyka spieprzyła TSH. Kiedy powinnam zrobić drugą betę jeśli wynik będzie pozytywny to będzie beta z soboty to następna we wtorek czy w środę?
a jak tam cenowo wychodzą badania w tej diagnostyce orientujesz się może?
miałam iść i sie zapytać ale jakoś tak mi z głowy wyleciało ostatnio jak byłam w mieście a na stronce nie ma cennika -
Rene wrote:a jak tam cenowo wychodzą badania w tej diagnostyce orientujesz się może?
miałam iść i sie zapytać ale jakoś tak mi z głowy wyleciało ostatnio jak byłam w mieście a na stronce nie ma cennika -
pilik wrote:Jak z soboty to w poniedziałek, najpóźniej wtorek. Wiec jak będzie wynik ciążowy to we wtorek zrób koniecznie .
U nas diagnostyka, ale szybko dość mam wyniki, nie są jakoś tragicznie drodzy, wyniki przez internet więc mi to lab pasuje bardzo. Ale mi się dzisiaj wlecze dzień! -
pilik wrote:Jeśli się da wysłać jakoś tu zdjecie to powiedz jak i Ci prześle ich cennik. Mam w zdjęciach, nie powala jakość ale doczytasz . Przy czym w rożnych miastach. Rożne ceny raczej. Możesz zawsze przed badaniem (szczególnie z tych droższych) zadzwonic do konkretnego lab i dopytac
tu masz link do wrzucenia fotki https://zapodaj.net/ -
nick nieaktualnypilik wrote:Polecicie jakiś fajny luźny film/serial?
Seriali bardzo dużo widziałam, ale może czymś zaskoczycie, byłabym wdzięczna -
Ja płaciłam 40 zł. No i teraz nie wiem czy iść jutro czyli po 48 godzinach wtedy będę mieć obydwa wyniki po 15 chyba tak zrobię przynajmniej na ten drugi nie będę czekać tylko od razu będę wiedzieć czy rośnie ja nie mam kompletnie żadnych objawów ciąży raczej brak objawów okresowych
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Black&White wrote:Ja płaciłam 40 zł. No i teraz nie wiem czy iść jutro czyli po 48 godzinach wtedy będę mieć obydwa wyniki po 15 chyba tak zrobię przynajmniej na ten drugi nie będę czekać tylko od razu będę wiedzieć czy rośnie ja nie mam kompletnie żadnych objawów ciąży raczej brak objawów okresowych
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny