Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlack&White wrote:A ja znalazłam taki post z 7.12. Któregoś tam roku "w listopadzie 10 dni po owulacji wyszło 4 po czterech dniach 7, po kolejnych trzech 62 więc głowa do góry bo teraz mam ponad 1500."
-
Hej Jak samopoczucie? U mnie dziś wzrost temp, niewielki ale jest być może coś z tego wyjdzie
Rene lubi tę wiadomość
-
Black, na pewno beta będzie wysoka
Rene, no to teraz czas się przytulać i miziaćRene, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
Rene, piersi dalej bolą, czasem brzuch. Dziś do pracy...pracuje w markecie i to praca fizyczna, boje się, że jak jest ewentualnie ta ciąża to coś się stanie ;(
-
Dzień dobry Piękne.. wczoraj już nie miałam czasu napisać bo praca... Bluecat ja mam te same obawy.. ale mocno wierze, że nawet jeśli się udało to będzie dobrze. Miłego dnia Wam życzę kto dziś testuje?'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Kurcze dziewczyny jak to jest z tą szyjką? teraz sprawdziłam to wydaje mi się, że jest wysoko (cały palec mi wchodzi, że tak to napiszę), i jest twarda i zamknięta... nie wiem jak to jest w ciąży i przed okresem bo to od tego cyklu sprawdzam.
-
Bluecat i Jagodowa - mam podobnie! Pracuje wprawdzie z dzieciakami, ale niepełnosprawnymi więc podnoszenie ("dzieci" mają do 25 r.ż.) ryzyko dostania w brzuch z głowy/nogi na porządku dziennym dlatego mam wielką nadzieję że się teraz udało bo do 15.08 mam urlop... byłoby cudownie i bez ryzyka w pierwszych tygodniach...!
Su - powodzenia
Rene - to zaraz będziecie działać -
Dzień dobry!
Dziewczyną testującym i czekającym na wyniki bety życzę powodzenia !!!
Te z @ ściskam.
Z ogłoszeń duszpasterskich - w tym tygodniu testują:
Bluecat
meniulla
k91
Tusia91
Aga26
jagodowa91
naacia
Marlena88
No i może ja jak nie wytrzymam ;P
Trzymam kciuki - dajcie dziewczyny znać!!!!Zgredek 12, jagodowa91, Marlena88 lubią tę wiadomość
-
Optymistka także za Ciebie trzymam kciuki
To jak jest z tą szyjką? ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 08:49
-
Jagodowa, ech...trzeba czekać. Chociaż znając moje szczęście to będzie @...
-
Dziewczyny mi mój pan M. kupił test i kazał siknąć, bo inaczej do pracy nie pójdzie mówiłam mu, że za wcześnie ale nie rozumie no i nasikałam, poczekał ale kreski brak. Mnie coś pozniej ruszyło (tak wiem nie powinnam) i rozebrałam test.. i co mi powiecie?
<a href=https://zapodaj.net/5f87e561f9d83.jpg.html>IMG_20170717_084117.jpg</a>
https://zapodaj.net/c060d1efb73b1.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 09:09
'Porażki to szczeble sukcesu'
-
Bluecat wrote:Jagodowa, ech...trzeba czekać. Chociaż znając moje szczęście to będzie @...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 09:02
'Porażki to szczeble sukcesu'
-
Ogłoszenia duszpasterskie! Dobre!
Ja jestem bardzo spokojna tylko mega ciekawa
A powiedzcie kiedy mówicie rodzicom? Bo ja to tak nie wierzę że mogę być w ciąży, jeżeli jestem to 5 tydzień z @, do gin się umowie na 6-7 tydzień żeby usłyszeć serce w razie czego jak wszystko będzie ok, Bo tak mi powiedziała