Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagodowa, no jakaś kreska jest...ale po jakim czasie rozebrałaś test? Także jutro powtórz.
-
Z 10 min od siknięcia, test wadliwy bo kreska nie tu gdzie powinna, ale jest. Chodzi mi o to czy może być coś na rzeczy czy się nie sugerować tym testem?'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Kup i zrób jutro rano i nie sugeruj się bo nie wyszła jak rozumiem bez rozebrania testu ...
Pozatym do dnia testowania jaki podałaś jest jeszcze kilka dni Wiec na spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 09:26
-
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:Jagodowa nie sugerować się tym testem, często mam takie zamazy na końcu testu w miejscu gdzie się mocz "wciąga" nigdy nie był ciąża. Poczekaj kulka dni i zrób test jeszcze raz może biel wypełni się różem w odpowiednim miejscu ☺️
Mam zamiar iść w środę na betę. Dzisiejszy test to inicjatywa mojego M. bo twierdzi, że biust mam inny i że na pewno ciąża. Nie dał sobie przetłumaczyć, że za wcześnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 09:44
'Porażki to szczeble sukcesu'
-
Jagodowa, to powodzenia na becie!
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlack&White wrote:Ogłoszenia duszpasterskie! Dobre!
Ja jestem bardzo spokojna tylko mega ciekawa
A powiedzcie kiedy mówicie rodzicom? Bo ja to tak nie wierzę że mogę być w ciąży, jeżeli jestem to 5 tydzień z @, do gin się umowie na 6-7 tydzień żeby usłyszeć serce w razie czego jak wszystko będzie ok, Bo tak mi powiedziała
To zależy w jakich relacjach jesteście, ja powiedziałam siostrze zaraz po zrobieniu testu i pozytywie, rodzica po lekarzu (czyli Ok 5tyg) ale wiedziałam ze gdyby coś było złego to by mnie wspierali.jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoptymistkaaa wrote:a ja mam pytanie blondynki z kawałów (nie ubliżając nikomu!).
Dziewczyny w jakim celu rozbieracie testy??? Bo widzę, że to jakaś taka częsta przypadłość na tym forum, której nie za bardzo rozumiem.....
Ja rozbieram bo wole paskowe a nie zawsze są w promocji. Po rozebraniu jestt zwykły paskowy ale tez dlatego ze często robią się cienie od opakowania teraz tez mam zakichany plastikowy bo mi został z poprzedniego cyklu cheek&go były w promocji -
optymistkaaa wrote:a ja mam pytanie blondynki z kawałów (nie ubliżając nikomu!).
Dziewczyny w jakim celu rozbieracie testy??? Bo widzę, że to jakaś taka częsta przypadłość na tym forum, której nie za bardzo rozumiem.....'Porażki to szczeble sukcesu'
-
Agnesia wrote:Ja rozbieram bo wole paskowe a nie zawsze są w promocji. Po rozebraniu jestt zwykły paskowy ale tez dlatego ze często robią się cienie od opakowania teraz tez mam zakichany plastikowy bo mi został z poprzedniego cyklu cheek&go były w promocji
ale przecież jak ma być kreska to wyjdzie w polu testowym, prawda?s1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoptymistkaaa wrote:ale przecież jak ma być kreska to wyjdzie w polu testowym, prawda?
-
Agnesia wrote:Tak i będzie ja również widać na paskowym. Po rozebraniu jest test paskowy tak jak napisałam, plastikowe opakowania robią złudne cienie, u mnie ogólnie jest dziwne bo zawsze mam dwie kreski i nikt tego wytłumaczyć nie potrafi. Torbieli brak ciąży tez beta zerowa. Ale ta kreska jest inna Wiec muszę się przyjrzeć bliżej testowi czy ta kreska jest ciążowa czy stała u mnie. Z moich wymysłem dlaczego tak się dzieje to obstawiam ze mój mocz wchodzi w reakcje, ale to tylko mój wymysł
ok, rozumiem