Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
optymistkaaa wrote:Dzień dobry!
Dziewczyną testującym i czekającym na wyniki bety życzę powodzenia !!!
Te z @ ściskam.
Z ogłoszeń duszpasterskich - w tym tygodniu testują:
Bluecat
meniulla
k91
Tusia91
Aga26
jagodowa91
naacia
Marlena88
No i może ja jak nie wytrzymam ;P
Trzymam kciuki - dajcie dziewczyny znać!!!!
ooo i ja na tapecie w tym tygodniu no to odliczanie czas zacząć ..
cześć dziewczynki
zastanawiam się właśnie jak to u mnie będzie bo jak biorę dupka to mi się @ może trochę przesunąć i pewnie tek będzie bo ostatnią tabletkę biorę właśnie w niedzielę, kiedy powinnam testować. to znaczy zatestuję na pewno, ale jeśli nic nie wyjdzie to na @ sobie pewnie poczekam.
ogólnie po dupku pierwszy dzień miałam mdłości. czy to jakiś skutek uboczny? dziwne, nigdy tak nie miałam po żadnym leku. dziś 4 dzień więc jeszcze cały tydzień niepewności mi został.
trzymam kciuki za testerki i dawajcie znać jak tam u Was
a tak w ogóle znowu pada, ehhh chyba w tym roku samoopalacze zostająpoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Black&White wrote:Jeżeli wszystko jest ok to z @ jestem w 5 tygodniu (13.06. @) a ż owulacji 2 tydzień (ovu 04.07.). A jak to u Ciebie wygląda?
Ja miałam @ 15.06, u mnie dzisiaj jest 33 dc, nie wiem ile po owu bo ciężko mi powiedzieć kiedy dokładnie byla. -
nick nieaktualny
-
Black&White wrote:A robiłaś test?
Jeśli to do mnie to owszem, robiłam w sobotę i w niedzielę, pisałam o tym i wstawiłam zdjęcia. Wyszło mi tak jak u Ciebie, w sobotę cień cieniów a w niedzielę słaba kreska.
Mam już wyniki bety, ale nie mam norm podanych. Mój wynik to 164,66Jedna_z_Wielu, SusannaDean, s1985, jagodowa91, optymistkaaa, pilik, KateHawke, MamaNl, Rene, Idzianna, Aga26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAendzi wrote:Jeśli to do mnie to owszem, robiłam w sobotę i w niedzielę, pisałam o tym i wstawiłam zdjęcia. Wyszło mi tak jak u Ciebie, w sobotę cień cieniów a w niedzielę słaba kreska.
Mam już wyniki bety, ale nie mam norm podanych. Mój wynik to 164,66
Gratuluję -
Aendzi wrote:Jeśli to do mnie to owszem, robiłam w sobotę i w niedzielę, pisałam o tym i wstawiłam zdjęcia. Wyszło mi tak jak u Ciebie, w sobotę cień cieniów a w niedzielę słaba kreska.
Mam już wyniki bety, ale nie mam norm podanych. Mój wynik to 164,66'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Aendzi wrote:Jeśli to do mnie to owszem, robiłam w sobotę i w niedzielę, pisałam o tym i wstawiłam zdjęcia. Wyszło mi tak jak u Ciebie, w sobotę cień cieniów a w niedzielę słaba kreska.
Pięknie!! )) -
piękniepoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualny