Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje Black i Aendzi!
U mnie dziś 19dpo,czyli 5tc. Ledwo wstałąm z łózka,ogarnełan dziecko i połozyłam się na dywanie.Małej się podobało rzucanie we mnie klockami i przechodzenie po plecach. Po 2 godz zebrałam się na betę, teraz czekam na wynik.
Mozliwe żeby mieć mdłości już w 5tc? Ciekawe,może ta beta wysoka i dlatego.
Co do mówienia rodzicom,z mężem ustaliliśmy,że 10-12 tydz nie wcześniej. Chyba że się domyslą.Po drodze mamy za miesiąc wesele,jak nie pójdziemy to też się wyda.
Ogólnie mam skomplikowaną sytuację. Od 1go miałam iść do pracy,a do małej miała przychodzić opiekunka. Teraz mnie juz muli i mdli, w czwartek mam gina,jak będę się źle czuła.to już chyba by trzeba wziąć zwolnienie?Ale lipa,bo nie chciałam w 6 tyg mówić o ciąży, bo to wcześnie. Opiekunkę też zajęłam, nawet sobie kobitka zrobiła miesiąc przestoju żeby do mnie przyjść. I teraz glupio.Jak mi minął mdłości mówić,żeby szukała innej pracy. Stresuje mnie to wszystko.... Nie bardzo wiem co robić. No nic.Czekam jeszcze na ta betę, powinna być 14-15 -
Black&White wrote:Z dziś 66.7
Super
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
SusannaDean wrote:Brawo !
A jak tam u Ciebie? czekasz na rozwój sytuacjipoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyyvonneSW wrote:U mnie wczoraj powinna przyjść @ ale cykl bezowulacyjny w 19dc bylam u ginekologa i nie działo się nic A dziś 33dc i taka sytuacja test owu z allegro i test owu clearblue od tygodnia biore leki na obniżenie prolaktyna (blokowala mi owu rzekomo) i na obniżenie tsh czy to możliwe że tak szybko by zadziałały?
https://naforum.zapodaj.net/5ca04ce871e9.jpg.htmlyvonneSW lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:U mnie w porządku, Ciąża.
SusannaDean lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
Nic nie brałam piłam tylko symfolic miałam nadzieję że samo spadnie. Ale to jest znowu wynik z przeleżałej krwi czyli z soboty ostatnio tak miałam w diagnostyce pobrali w czwartek zbadali w sobotę i wyszło 2.8 później poszłam do vitalabo zbadali w dzień i wynik 2.11 teraz znowu z soboty zbadali dziś i 2.56
-
Witajcie! Jeśli mogę, to chętnie dopiszę się do testujących. Teoretycznie @ powinna być 23 lipca, ale jestem przekonana, ze owu sie przesunęła ( tzn. domyślam się, cykl nie był monitorowany, jedynie obserwacja śluzu - ale do tej pory moje obserwacje co do długości cyklu sprawdzały się - FL 14 dni). Testować powinnam miedzy 27-30 - pewnie zatestuję 27
To mój pierwszy cykl starań o trzecią ciążę.Rene lubi tę wiadomość
Jagna 15.04.2018