Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jutro też na betę ide, nie wiem jeszcze gdzie bo nigdy nie robiłam bez skierowania. Ja dzisiaj mam lekkie bóle w podbrzuszu, piersi to już nawet przed @ mnie nie bolą po 1 porodzie. Trochę senna jestem ale to może kwestia siedzenia od tygodnia w czterech ścianach w szpitalu z marudnym dzieckiem.
-
Aendzi wrote:Ja jutro też na betę ide, nie wiem jeszcze gdzie bo nigdy nie robiłam bez skierowania. Ja dzisiaj mam lekkie bóle w podbrzuszu, piersi to już nawet przed @ mnie nie bolą po 1 porodzie. Trochę senna jestem ale to może kwestia siedzenia od tygodnia w czterech ścianach w szpitalu z marudnym dzieckiem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rene wrote:same jesteście na sali?
Tak, same. I dobrze i źle. Kręgosłup juz mnie tak boli od tej leżanki ale warunki nie są złe. W czwartek prawdopodobnie wyjdziemy jak się skończy antybiotyk. Mąż ma od jutra urlop to on z nią trochę posiedzi bo musze trochę wrócić do cywilizacji -
SusannaDean wrote:12 dzień po owulacji najlepiej
Jutro idę ale wieczorem, rano mma pracę, potem gina a po nim pójdę. Wynik gdzieś koło 22
o to cały dzień niepewności daj koniecznie znać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRene wrote:7 dni po ovu tez można ale żeby się nie nakręcać to lepiej później:-)
o to cały dzień niepewności daj koniecznie znać -
SusannaDean wrote:implantacja może być 10 dnia , potem zarodek ma 48 h i dopiero zaczyna hcg wytwarzać, wiec lepiej poczekać troszkę tak mi sie wydaje ale dla ostudzenia można zrobić 7 hehe a potem się miło zaskoczyć
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Susanna, no to cały dzień przed Tobą w oczekiwaniu
Ja już bym chciała zrobić test, ale dziś wyszedł negatywny, jutro 11 dpo... jestem niecierpliwa...i do tego mam fizyczną pracę...i 3 poronienia za sobą. I bym chciała wiedzieć jak najwcześniej. Ale trzeba czekać -
nick nieaktualnyBluecat wrote:Susanna, no to cały dzień przed Tobą w oczekiwaniu
Ja już bym chciała zrobić test, ale dziś wyszedł negatywny, jutro 11 dpo... jestem niecierpliwa...i do tego mam fizyczną pracę...i 3 poronienia za sobą. I bym chciała wiedzieć jak najwcześniej. Ale trzeba czekać
Jeszcze wcześnie na test
hm, a te 3 poronienia były czymś spowodowane? masz leki jakieś, diagnozę już? -
Aendzi wrote:Tak, same. I dobrze i źle. Kręgosłup juz mnie tak boli od tej leżanki ale warunki nie są złe. W czwartek prawdopodobnie wyjdziemy jak się skończy antybiotyk. Mąż ma od jutra urlop to on z nią trochę posiedzi bo musze trochę wrócić do cywilizacji
ja też leżałam z dzieciakami w szpitalu i dwa razy dostałam łóżko szpitalne a raz musiałam materac do spania sobie kupić -
Susanna, w tamtym roku po prostu chyba było puste jajo płodowe. Hormony mam w normie, mój facet też wszystko ok.
Myślisz, że jak zrobię test 12-13 dpo będzie ok? -
nick nieaktualnyBluecat wrote:Susanna, w tamtym roku po prostu chyba było puste jajo płodowe. Hormony mam w normie, mój facet też wszystko ok.
Myślisz, że jak zrobię test 12-13 dpo będzie ok?
12-13 jak najbardziej test 10 tka może wyjść
No ja się martwię, bo jak się jutro potwierdzi to i tak są małe wyniki bety ale mam wszystkie leki tzw "żelazny zestaw" i już nie mam pomysłu o co mogłoby chodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 20:52
-
Susanna, na pewno będzie większy wynik Ja wiem, że łatwo gadać... ale co nam pozostaje?