Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje dla dziewczyn, którym się udało i powodzenia dla kolejnych testujących dziewczyny z @ tulę mocno i trzymam kciuki przy następnym testowaniu.
Ja miałam testować 21, ale dopiero dzisiaj miałam pozytywny test owulacyjny. Nie wiem czy to rekordowo przesunięta u mnie owulacja czy cykl bezowulacyjny, ale napewno nie zatestuje w moim terminie. Odezwę się jak wyznaczy mi owu i zobaczę co będzie, bo możliwe, że zatestuje dopiero w sierpniu. -
Hej
U mnie dziś spadek temperatury, czekam na @ ;( -
Mi88 - spróbuj się zdystansować, tylko obiektywne podeście pozwoli Ci nie zwariować
Jeśli chcesz porobić badania profilaktyczne, by zaczerpnąć trochę wiedzy o swoim organiźmie to sprawdź sobie morfologię, tsh, toxoplazmozę, aktualność szczepienia p. różyczce, cytologię, ewentualnie wymaz (infekcje) Prowadź obserwacje na ovu, odwiedź dentystę, możesz także dokonać analizy ciała (BMI, skład % tłuszczu, wody i mięśni) i ciesz się życiem -
nick nieaktualnyAgnesia wrote:Gratulacje dziewczyny piękne wyniki
Suu i jak? Bo weszłam po pracy i szukałam jak wzrosła Twoja beta:D masz już wynik?
pilik przyjdź do nas jak nabierzesz sił Tulę mocno wiem co czujesz -
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Mam ale kilka postów dalej udzieliłam odpowiedzi, że nie podam wyniku. Jest dobrze
pilik przyjdź do nas jak nabierzesz sił Tulę mocno wiem co czujesz
Aaa, nie zauważyłam No to super!
A mnie ciagle boli podbrzusze jak na @ wiec pewnie będę sobie wkręcała ze się udało a wyjdzie jak zwykle -
Witam rankiem,
U mnie wszyscy chorzy ledwo żyję, a dzieciaki marudne że łoooooooo
SusannaDean rozumiem, że w ciąży jesteś? Przepraszam jeśli pytanie nie na miejscu, ale nie przewertowałam wszystkich stron w wątku, a odnoszę wrażenie, że coś tu się wydarzylo ileś tam stron temu a w temacie nie jestem. Jakaś tajemnica wokól twojej bety?
Jagna 15.04.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Sama nie wiem zła jestem
i sie boje
powtórki mimo tego ze jest leczenie
mam mniejszą bete niz dziewczynyPCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
SusannaDean wrote:Owszem, wydarzyło, zejdźmy ze mnie. Wszyscy koniecznie chcą wszystko wiedzieć mędrkować i przykrość robić
-
nick nieaktualny
-
MysiaMarysia wrote:Witam rankiem,
U mnie wszyscy chorzy ledwo żyję, a dzieciaki marudne że łoooooooo
SusannaDean rozumiem, że w ciąży jesteś? Przepraszam jeśli pytanie nie na miejscu, ale nie przewertowałam wszystkich stron w wątku, a odnoszę wrażenie, że coś tu się wydarzylo ileś tam stron temu a w temacie nie jestem. Jakaś tajemnica wokól twojej bety?
u mnie młode coś marudzi od wczoraj,szukam przyczyny o co może chodzić i dziś zajrzałam do buzi a tam dwa ząbki idą i mam już odpowiedź dlaczego małe tak marudziWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 09:42
-
SusannaDean wrote:Owszem, wydarzyło, zejdźmy ze mnie. Wszyscy koniecznie chcą wszystko wiedzieć mędrkować i przykrość robić
SusannaDean przepraszam jeśli Cię uraziłam, nie wiem co się wydarzyło, zdziwiłam się tylko że nie ujawniasz bety - na tego typu forum to raczej standard, że pokazujemy ledwo widoczne cienie i porównujemy wyniki.
Na forum jestem od kilku dni, nie czytam wszystkich wątków od A do Z. Mam prawo nie wiedzieć i mam prawo zapytać. Nie miałam zamiaru robić Ci przykrości i już na wstępie przeprosiłam, jeśli pytanie było nie na miejscu. Nie chcę drążyć tematu, rozumiem po Twojej wypowiedzi, że jest to niezwykle trudna, indywidualna sytuacja, więc dalej nie wnikam. Każdy ma swoje przeżycia i ma prawo zachować je dla siebie.
Sprawienie przykrości nie było moim zamiarem.
Rene u mojego też chyba ostatnie zęby wyłażą, nie chce diabełek pokazać, ale po zachowaniu wnioskuję, ze coś jest na rzeczy. Starsza za to na pewno wirus, niestety przeszło i na mnie akurat teraz... no nic, łyknę febrisan i moze szybko postawi mnie na nogi..Jagna 15.04.2018 -
nick nieaktualnySarrrra wrote:Su musi być dobrze. W końcu musi:) chyba teraz jak już bierzesz wszystko co mozesz brać pozostaje też wiara tak mi sie wydaje...
Sorry dziewczyny ale wkurzona jestem niepotrzebnie Nie chciałam nikogo obrażać ale po prostu nie chce podawać wyników,po tym co dziewczyny pisały boję się że ktoś się znajdzie i napisze mi zebym sie szykowała na poronienie mimo ze nie jest bogiem....nawet lekarz mi powiedział ze z tymi lekami musi być dobrze -
Susanna, na pewno będzie dobrze
Ja czekam na @, zakupiłam sobie olej z wiesiołka. termometr nowy nie elektroniczny zamówiłam, także może się uda w sierpniu zakończyć zieloną kropeczką -
MysiaMarysia wrote:SusannaDean przepraszam jeśli Cię uraziłam, nie wiem co się wydarzyło, zdziwiłam się tylko że nie ujawniasz bety - na tego typu forum to raczej standard, że pokazujemy ledwo widoczne cienie i porównujemy wyniki.
Na forum jestem od kilku dni, nie czytam wszystkich wątków od A do Z. Mam prawo nie wiedzieć i mam prawo zapytać. Nie miałam zamiaru robić Ci przykrości i już na wstępie przeprosiłam, jeśli pytanie było nie na miejscu. Nie chcę drążyć tematu, rozumiem po Twojej wypowiedzi, że jest to niezwykle trudna, indywidualna sytuacja, więc dalej nie wnikam. Każdy ma swoje przeżycia i ma prawo zachować je dla siebie.
Sprawienie przykrości nie było moim zamiarem.
Rene u mojego też chyba ostatnie zęby wyłażą, nie chce diabełek pokazać, ale po zachowaniu wnioskuję, ze coś jest na rzeczy. Starsza za to na pewno wirus, niestety przeszło i na mnie akurat teraz... no nic, łyknę febrisan i moze szybko postawi mnie na nogi..