Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam nastawione na jedna godzinę i albo wstaje albo jeszcze kimam dalej.
-
Rene, możesz mnie wpisać na testowanie na sierpień już raczej Gdzieś 16 sierpnia
Rene lubi tę wiadomość
-
Rene, jeśli mogę zapytać, ile masz dzieci? jakoś się doliczyć nie mogę, a wygląda to na większą gromadkę
Ja temperatury nie mierzę, jakoś nie mogę się zmobilizować.. Póki co obserwacja śluzu w miarę zdaje egzamin - kilka razy na tej podstawie wyłapałam opóźnienie, tak więc na razie śluz mi wystarczy
Zreszta też nie wiem jak wy, ale u mnie w dniach płodnych oboje z mężem mamy większą ochotę na seks Już chyba tak się zgraliśmy, że na odległość wyczuwamy dni płodne
Jagna 15.04.2018 -
MysiaMarysia wrote:Rene, jeśli mogę zapytać, ile masz dzieci? jakoś się doliczyć nie mogę, a wygląda to na większą gromadkę
Ja temperatury nie mierzę, jakoś nie mogę się zmobilizować.. Póki co obserwacja śluzu w miarę zdaje egzamin - kilka razy na tej podstawie wyłapałam opóźnienie, tak więc na razie śluz mi wystarczy
Zreszta też nie wiem jak wy, ale u mnie w dniach płodnych oboje z mężem mamy większą ochotę na seks Już chyba tak się zgraliśmy, że na odległość wyczuwamy dni płodne
dzieci mam 4:-) -
jagodowa91 wrote:Kupiłam test 10mlU/ml robić jutro czy czekać do piątku? Jak myślicie?
Jagodowa91 niewiele pomogę, ja jestem w gorącej wodzie kąpana i bym robiła jutro
w obu ciążach robiłam w 10dc i w obu wyszły pozytywne, teraz też tak pewnie zrobię
Rene aaaaaaa bosko!!!
Rene, jagodowa91 lubią tę wiadomość
Jagna 15.04.2018 -
MysiaMarysia wrote:Jagodowa91 niewiele pomogę, ja jestem w gorącej wodzie kąpana i bym robiła jutro
w obu ciążach robiłam w 10dc i w obu wyszły pozytywne, teraz też tak pewnie zrobię
Rene aaaaaaa bosko!!!jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Jagodowa, ja tez już bym jutro robiła Bo ja to wszystko na już
jagodowa91, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny