Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się naczytałam, nasłuchałam ale też i patrząc na znajomych, że ludzie mają straszne problemy z zajściem w ciążę dlatego zaczęliśmy się "starać" od czerwca bo mialam nadzieję że zaskoczę w sierpniu żeby na maj/czerwiec urodzić. I co? Zaszłam w pierwszym cyklu... Dlatego cały czas trawię jeszcze tą informację i trochę w to nie wierzę, póki lekarz nie potwierdzi bijącego serca.
Adelcia ja idę jutro 3 raz na betę bo w 11 dpo i 13 miałam 9.73 i 66.7 i chce wiedzieć czy teraz wzrośnie też dobrze. Przy okazji znowu zrobie TSH żebym miała pobrane i zbadane tego samego dnia.
Co do Su mam nadzieję że jest wszystko ok, ale skoro taka weteranka usunęła konto to na nic dobrego nie wskazujeAnuś1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myślę że ten: http://www.rossmann.pl/Produkt/Domowe-laboratorium-Pink-Super-Czuly-plytkowy-test-ciazowy-domowego-uzytku-1-szt,378140,5455
chociaż pewnie nie we wszystkich Rossmanach jest.
Ja go znalazłam za 7zł w innej aptece i kupiłam 5 sztuk na raz.
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
nick nieaktualny
-
Black&White wrote:Ja też się naczytałam, nasłuchałam ale też i patrząc na znajomych, że ludzie mają straszne problemy z zajściem w ciążę dlatego zaczęliśmy się "starać" od czerwca bo mialam nadzieję że zaskoczę w sierpniu żeby na maj/czerwiec urodzić. I co? Zaszłam w pierwszym cyklu... Dlatego cały czas trawię jeszcze tą informację i trochę w to nie wierzę, póki lekarz nie potwierdzi bijącego serca.
Adelcia ja idę jutro 3 raz na betę bo w 11 dpo i 13 miałam 9.73 i 66.7 i chce wiedzieć czy teraz wzrośnie też dobrze. Przy okazji znowu zrobie TSH żebym miała pobrane i zbadane tego samego dnia.
Co do Su mam nadzieję że jest wszystko ok, ale skoro taka weteranka usunęła konto to na nic dobrego nie wskazuje -
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry
U mnie spadek Czekam na @...... -
Jagodowa, no to już możesz pomału myśleć jak zaatakować męża a ja dalej czekam na @
-
No właśnie tak czekam a znając moje cykle może się jeszcze bez szczelnie spóźnić
Ale tak czy siak testujemy w sierpniu -
nick nieaktualny
-
Agnesia, hahaha. Ja też tak mam ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie radzę sobie Piję rano kawę, później w pracy i spać idę koło 23-24 Nie mam innego wyjśćia, moje dziecko nie daje mi długo pospać