Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
JAgodowa, Bluecat - przykro mi
Odnośnie testów, polecam internetową aptekę Gemini - ja tam zamawiam wszystkie leki bez recepty. A przy dzieciach całkiem sporo tego jest - zresztą w tej aptece to pół wyprawki można zrobić. Testy ciązowe od chyba 3 do 7 zł tam kosztują. Ja robię tam zakupy z koleżanką na pół, wtedy od 300 zł jest darmowa dostawa. A nazbiera się zawsze, bo koleżanka mleko dla dziecka kupuje i jakieś specyfiki na atopowe zapalenie skóry.
Właśnie dziś rano robiłam kolejne zamówienie i dwa teściki dorzuciłam od przybytku głowa nie boli hihihi
Jagna 15.04.2018 -
MysiaMarysia, no ja czekam na @.... jak ma być niech będzie w terminie...
-
nick nieaktualnyBluecat wrote:Nie radzę sobie Piję rano kawę, później w pracy i spać idę koło 23-24 Nie mam innego wyjśćia, moje dziecko nie daje mi długo pospać
-
nick nieaktualny
-
Bluecat wrote:MysiaMarysia, no ja czekam na @.... jak ma być niech będzie w terminie...
ojej Bluecat ale gafa przepraszam .... Po nieprzespanych nocach mój mózg pracuje trochę wolniej
cieszę się jednak, że z takim dystansem podchodzisz
U mnie dziś 25dc. Typuje, ze cykl wydłuży się do 33-35 ze standardowych 29. Dobrze, akurat testy do mnie dojadą sasasasasaJagna 15.04.2018 -
U mnie oczywiście też wielki, tłusty negatyw Czekam na @. Jakoś strasznie intensywny mam ten cykl, tzn. czuję, kiedy co się dzieje. W okolicy owulacji miałam plamienia, śluz plodny kilka dni, potem ból jajnika. Teraz od wczoraj czuję @ i z każdą wizytą w toalecie dziwię się, że jeszcze nic. Wieczorem pewnie będzie, a potem będzie można zacząć liczyć od nowa Black&White, powodzenia Ale Ci fajnie!
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
mi88, im szybciej tym lepiej. przynajmniej będziesz wiedziała, że coś robisz w tym kierunku
u mnie dziś 10dpo (21dc) kusi mnie testowanie ale poczekam. mam nadzieję że mi dupek pomoże. już połowę opakowania zżarłam.
jeśli chodzi o Su, nie wiem co tu się stało, bo nie nadążam nadrabiać tematu i dziwne, że znikła. dawała naprawdę wiele rad i widać, że była obcykana w temacie. widzę jednak, że jest bardzo wrażliwa i może coś ją zabolało albo odebrała coś nie tak jak trzeba. wątpię, że ktoś tu chcviał jej zrobić krzywdę. pewnie w końcu chciała przystopować z tym wszystkim i sama ze sobą poczekać na rozwój sytuacji. chyba bardzo przeżywa poprzednie straty i bardzo chce, żeby w końcu się udało.
wiem że to czytasz, nie udawaj że Cię tu nie ma wiedz, że trzymamy nadal kciuki i odezwiesz się do nas z dobrymi wiadomościami za jakiś czas.początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymi88 wrote:Zastanawiam się, kiedy rozmawiać z mężem o badaniach. Nie wiem, czy go stresować przed owulacją ale chyba nie wytrzymam:D
-
Witam dziewczyny. Dołączam do wątku:-)
Mam 28 lat. Staramy się o maluszka od stycznia...
test dzisiaj negatywny, ale do okresu jeszcze 3 dni.
https://ovufriend.pl/graph/cb84f7234da742f1bae3920c1c5202ebWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 13:36
Natka
Starania od 12.2016
12.2017- badanie nasienia - morfologia 1%
04.2018- badanie nasienia - morfologia 2%
05.2018- pierwsza wizyta w MedArt
06.2018- sono Hsg -lewy jajnik niedrożny
08.2018- inseminacja (morfologia 4%)
12.2018 - inseminacja (morfologia 4%) zakończona pozytywnym testem -
nick nieaktualny