Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Staramy się krótko, bo teraz był czwarty cykl tak na poważnie. Ale po co czekać, skoro może trzeba działać.
Cześć Natka
Su, wracaj
Zioła do mnie prawie dotarły, ale okazało się, że nadawca wpisał zły adres, dzwonił kurier i zostawi mi paczkę wieczorem na poczcie na drugim końcu miasta. Mam nadzieję, że jak pojadę, to już tam będzie...
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
ja dziś 10dc. termin na niedzielę. korci mnie ale poczekampoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
Zgredek 12 wrote:Natka zrób żółty bobotest albo idź na betę.
Byłam dzisiaj rano zrobić Betę, wynik niestety dopiero jutro po 14:00 ponieważ u mnie w laboratorium tego badania nie wykonują tylko wysyłają gdzieś dalej... To jest 4 cykl w którym robię Beta... wyniki kolejno w cyklach 0,1 - 1,0- 3,82 niskie ale jest tendencja rosnąca :-)Zawsze odbiór wiąże się z mega stresem !!!
W piątek jestem umówiona do ginekologa, obiecał, że jeśli w tym cyklu się nie uda to wystawi mi skierowanie do Szpitala na jakieś badania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 14:57
Natka
Starania od 12.2016
12.2017- badanie nasienia - morfologia 1%
04.2018- badanie nasienia - morfologia 2%
05.2018- pierwsza wizyta w MedArt
06.2018- sono Hsg -lewy jajnik niedrożny
08.2018- inseminacja (morfologia 4%)
12.2018 - inseminacja (morfologia 4%) zakończona pozytywnym testem -
89Natka wrote:Byłam dzisiaj rano zrobić Betę, wynik niestety dopiero jutro po 14:00 ponieważ u mnie w laboratorium tego badania nie wykonują tylko wysyłają gdzieś dalej... To jest 4 cykl w którym robię Beta... wyniki kolejno w cyklach 0,1 - 1,0- 3,82 niskie ale jest tendencja rosnąca :-)Zawsze odbiór wiąże się z mega stresem !!!
W piątek jestem umówiona do ginekologa, obiecał, że jeśli w tym cyklu się nie uda to wystawi mi skierowanie do Szpitala na jakieś badania.
kciuki!!!
ja bety jeszcze nigdy nie robiłam, bo jeszcze nigdy nie dotrwałam do 14dpo zawsze @ wredna i obrzydliwa.
mam za to teraz małą nadzieję bo mam nowe leki, może w końcu zadziała
podobno dupek pomaga w zagnieżdżeniu, a jak to się ma do tego że mam i bez tego dobry poziom proga? ma to sens?początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Marlena88 wrote:kciuki!!!
ja bety jeszcze nigdy nie robiłam, bo jeszcze nigdy nie dotrwałam do 14dpo zawsze @ wredna i obrzydliwa.
mam za to teraz małą nadzieję bo mam nowe leki, może w końcu zadziała
podobno dupek pomaga w zagnieżdżeniu, a jak to się ma do tego że mam i bez tego dobry poziom proga? ma to sens?Marlena88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w lipcu testowałam kilka razy. Przy 31 dniowych cyklach do dwóch dni po testy negatywne (testy z all. 10) W 4 dniu po terminie @ kupiłam zwykły test w aptece. Zrobiony wieczorem pokazał 2 jasna kreskę od razu zrobiłam test kupiony na stronie dla porównania, 2 kreska też się pokazała ale duuuużo jaśniejsza.
Ale ja czułam że w końcu się udało;))P.J. -
nick nieaktualny