X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testowanie -Lipiec 2017.
Odpowiedz

Testowanie -Lipiec 2017.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-bez wrote:
    Dzień dobry :)
    My wczoraj na wsi, wróciliśmy po 22, dzisiaj spanie do późna ;) U mnie dziś 14dc, a jak na złość coś zaczyna mnie piec na dole, miałam nadzieję, że pozbyłam się infekcji tymi tabletkami.. Może to przez wczoraj, pół dnia nie sikałam i coś tam się zakręciło? :/
    Polecicie jakieś domowe sposoby? Mojej gin nie ma, może na razie jakoś bym się ogarnęła bez recept, globulki wszystkie co dostawałam to wybierałam do końca..
    Jedz żurawinę suszoną :) Bardzo pomaga i dużo pij trudno bedziesz sikać ale bakterie wypłuczesz, tylko dużo tej żurawiny, może być też sok ale naturalny z apteki np

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jajniki czuć :D
    Będzie owu na pewnooo ja to wiem ciekawa jestem ile pęcherzyków boże dopomóż ten lipiec !

W środę usg

Magdzia85F, Rene, Doti87, jagodowa91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2017, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!!!!!

Pilik dzięki za info co do filmu z Mężem pewnie obejrzymy!:)

Rene cześć i pa:P :)

Idzianna no to spoko, że się wieczór udał, to najważniejsze:)

Susanna tooooo się zacznie działanie zaraz :)

Aendzi szybkiego uporania z bałaganem :)

casteams ważne że dziś w domu:) leci czas...ach ciekawe, jak lipiec?:)

Doti87 no to dobrze, że pospałaś :) Mojej młodszej siostry mała, to wyjątkowy śpioch. Do 8-9 w tygodniu śpi :P

Ewi może się poprzesuwało? Mnie np. w tym miesiącu prawie nic nie pobolewało i dlatego myślałam, że z lewego jajnika mam owu a tu z prawego.

My wstaliśmy dość wcześnie, poszliśmy do kościoła a potem znowu za shopping. Mąż kupił marynarkę letnią i torbę do pracy. A ja miałam kupić tylko krótkie spodenki do spania a kupiłam jeszcze sukienkę, spodnie i skarpetki do butów. Dzisiaj założyłam na gołą stopę buty typu slip on iii mam całe pozdzierane nogi:( plus bąble. A to tylko na godzinę! Zawsze mam problem z butami:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 14:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2017, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Madzia dowaliłaś z tymi butami, a były skarpetki to trzeba było załozyć :D

Ciekawa jestem tej owulacji bardzo a z drugiej strony się zaczynam bać wszystkiego

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna no wiem, tylko wczoraj w nich chodziłam i było ok. Na bank znowu naszłam wodą. Bo jak mi spuchną stopy to z butami gorzej. Od kilku lat mam z tym problem. Nie wiem, skąd i dlaczego. Po alko to już w ogóle masakra. Ciekawe, jakimi badaniami można sprawdzić o co chodzi?

Ja też się boję - "powtórki z rozrywki". Ale chcę spróbować. Jesteś pod opieką lekarza, bierzesz leki. Musi być dobrze!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2017, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    Susanna no wiem, tylko wczoraj w nich chodziłam i było ok. Na bank znowu naszłam wodą. Bo jak mi spuchną stopy to z butami gorzej. Od kilku lat mam z tym problem. Nie wiem, skąd i dlaczego. Po alko to już w ogóle masakra. Ciekawe, jakimi badaniami można sprawdzić o co chodzi?

Ja też się boję - "powtórki z rozrywki". Ale chcę spróbować. Jesteś pod opieką lekarza, bierzesz leki. Musi być dobrze!!!
    Pij dużo wody a jak ci puchną to trzymaj je wyżej niż miednica :) Powinna opuchlizna schodzić

Wiesz co, martwię się tym, że mam clexane dopiero przy teście pozytywnym i boję się, że to za późno i trzeba po owulacji...sama nie wiem czy zapytać lekarza, i ginekolog i hematolog tak samo kazali dopiero po pozytywie

• k91 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. U mnie drugi dzień cyklu. @ oczywiście pojawiła się na weselu. Zaczynam od nowa

65cs, 30 lat
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k91 wrote:
    Witam się i ja. U mnie drugi dzień cyklu. @ oczywiście pojawiła się na weselu. Zaczynam od nowa
    Oj ta wredna @
    Ale jest i należy cieszyć się, b nowy cykl przyniesie niespodzianki ! Lipiec jest nasz !

Magdzia85F lubi tę wiadomość

• Rene Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Oj ta wredna @
    Ale jest i należy cieszyć się, b nowy cykl przyniesie niespodzianki ! Lipiec jest nasz !
    Musi być nasz:-)a ja siedzę w ogrodzie przy basenie i się relaksuje

SusannaDean, Magdzia85F lubią tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k91 wrote:
    Współczuję że te nasze @ muszą nieraz pojawiać się w nieodpowiednich momentach...trzymam kciuki za nowy cykl

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2017, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    Musi być nasz:-)a ja siedzę w ogrodzie przy basenie i się relaksuje
    To teraz nawet nie myśl, że nie przyjadę :D Kto bogatemu zabroni, chciałoby się rzec :D

Rene lubi tę wiadomość

• Rene Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia oby nogi szybko się wygoiły.

Magdzia85F lubi tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-bez wrote:
    Dzień dobry :)
    My wczoraj na wsi, wróciliśmy po 22, dzisiaj spanie do późna ;) U mnie dziś 14dc, a jak na złość coś zaczyna mnie piec na dole, miałam nadzieję, że pozbyłam się infekcji tymi tabletkami.. Może to przez wczoraj, pół dnia nie sikałam i coś tam się zakręciło? :/
    Polecicie jakieś domowe sposoby? Mojej gin nie ma, może na razie jakoś bym się ogarnęła bez recept, globulki wszystkie co dostawałam to wybierałam do końca..

Pewnie znasz przy częstych infekcjach, u mnie jak cos sie zaczyna dziać dobrze pomaga maść z apteki, bez recepty, clotrimazolum czy jakos tak.

Ja mam dzisiaj jakiś trudny dzień. Czuje się w środku jakaś spięta i zestresowana... mam nadzieje że to już ostatni objaw @ i zaraz jak przyjdzie to się moje niepokoje skończą...

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    To teraz nawet nie myśl, że nie przyjadę :D Kto bogatemu zabroni, chciałoby się rzec :D
    To zapraszam:-)grila się zrobi poplotkuje hihi

SusannaDean lubi tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    To zapraszam:-)grila się zrobi poplotkuje hihi
    Kusisz hehe tylko żeby nie było tak jak w śnie moim, że się pochlałyście i chciałyście wracać autem :D ha ha ha

pilik, a kiedy masz termin @?

• Rene Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Kusisz hehe tylko żeby nie było tak jak w śnie moim, że się pochlałyście i chciałyście wracać autem :D ha ha ha

pilik, a kiedy masz termin @?
    Nie no aż tak źle by nie było hihi
    Ale wkurza mnie ten net muli strasznie żeby jedna stronka się tak długo otwierają masakra
    SusannaDean widzę że waga leci w dół super

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2017, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna to picie wody nic nie daje. Chodzę do dietetyczki i Ona też jest mega zdziwiona, że ta woda nie schodzi.

O Rene:) fajnie brzmi przy basenie. Ja bym do niego wskoczyła!!! :D

k91 powodzenia w nowym cyklu!!! LIPIEC będzie rządzić!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2017, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    Susanna to picie wody nic nie daje. Chodzę do dietetyczki i Ona też jest mega zdziwiona, że ta woda nie schodzi.

O Rene:) fajnie brzmi przy basenie. Ja bym do niego wskoczyła!!! :D

k91 powodzenia w nowym cyklu!!! LIPIEC będzie rządzić!
    Ja mam od lat obrzęki limfatyczne na łydkach i kostkach....ja to trochę z tymi mutacjami teraz wiążę

• k91 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Magdzia. Mnie też ciężko woda schodziła w czasie diety. Zjadło mi poprzedniego posta

65cs, 30 lat
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2017, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k91 wrote:
    Dzięki Magdzia. Mnie też ciężko woda schodziła w czasie diety. Zjadło mi poprzedniego posta
    A w końcu zeszło?

‹‹ 59 60 61 62 63 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ