Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyasia-bez wrote:Dzień dobry
My wczoraj na wsi, wróciliśmy po 22, dzisiaj spanie do późna U mnie dziś 14dc, a jak na złość coś zaczyna mnie piec na dole, miałam nadzieję, że pozbyłam się infekcji tymi tabletkami.. Może to przez wczoraj, pół dnia nie sikałam i coś tam się zakręciło?
Polecicie jakieś domowe sposoby? Mojej gin nie ma, może na razie jakoś bym się ogarnęła bez recept, globulki wszystkie co dostawałam to wybierałam do końca.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHello!!!!!
Pilik dzięki za info co do filmu z Mężem pewnie obejrzymy!
Rene cześć i pa:P
Idzianna no to spoko, że się wieczór udał, to najważniejsze:)
Susanna tooooo się zacznie działanie zaraz
Aendzi szybkiego uporania z bałaganem
casteams ważne że dziś w domu:) leci czas...ach ciekawe, jak lipiec?
Doti87 no to dobrze, że pospałaś Mojej młodszej siostry mała, to wyjątkowy śpioch. Do 8-9 w tygodniu śpi
Ewi może się poprzesuwało? Mnie np. w tym miesiącu prawie nic nie pobolewało i dlatego myślałam, że z lewego jajnika mam owu a tu z prawego.
My wstaliśmy dość wcześnie, poszliśmy do kościoła a potem znowu za shopping. Mąż kupił marynarkę letnią i torbę do pracy. A ja miałam kupić tylko krótkie spodenki do spania a kupiłam jeszcze sukienkę, spodnie i skarpetki do butów. Dzisiaj założyłam na gołą stopę buty typu slip on iii mam całe pozdzierane nogi:( plus bąble. A to tylko na godzinę! Zawsze mam problem z butami:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 14:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusanna no wiem, tylko wczoraj w nich chodziłam i było ok. Na bank znowu naszłam wodą. Bo jak mi spuchną stopy to z butami gorzej. Od kilku lat mam z tym problem. Nie wiem, skąd i dlaczego. Po alko to już w ogóle masakra. Ciekawe, jakimi badaniami można sprawdzić o co chodzi?
Ja też się boję - "powtórki z rozrywki". Ale chcę spróbować. Jesteś pod opieką lekarza, bierzesz leki. Musi być dobrze!!! -
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Susanna no wiem, tylko wczoraj w nich chodziłam i było ok. Na bank znowu naszłam wodą. Bo jak mi spuchną stopy to z butami gorzej. Od kilku lat mam z tym problem. Nie wiem, skąd i dlaczego. Po alko to już w ogóle masakra. Ciekawe, jakimi badaniami można sprawdzić o co chodzi?
Ja też się boję - "powtórki z rozrywki". Ale chcę spróbować. Jesteś pod opieką lekarza, bierzesz leki. Musi być dobrze!!!
Wiesz co, martwię się tym, że mam clexane dopiero przy teście pozytywnym i boję się, że to za późno i trzeba po owulacji...sama nie wiem czy zapytać lekarza, i ginekolog i hematolog tak samo kazali dopiero po pozytywie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
asia-bez wrote:Dzień dobry
My wczoraj na wsi, wróciliśmy po 22, dzisiaj spanie do późna U mnie dziś 14dc, a jak na złość coś zaczyna mnie piec na dole, miałam nadzieję, że pozbyłam się infekcji tymi tabletkami.. Może to przez wczoraj, pół dnia nie sikałam i coś tam się zakręciło?
Polecicie jakieś domowe sposoby? Mojej gin nie ma, może na razie jakoś bym się ogarnęła bez recept, globulki wszystkie co dostawałam to wybierałam do końca..
Pewnie znasz przy częstych infekcjach, u mnie jak cos sie zaczyna dziać dobrze pomaga maść z apteki, bez recepty, clotrimazolum czy jakos tak.
Ja mam dzisiaj jakiś trudny dzień. Czuje się w środku jakaś spięta i zestresowana... mam nadzieje że to już ostatni objaw @ i zaraz jak przyjdzie to się moje niepokoje skończą... -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Kusisz hehe tylko żeby nie było tak jak w śnie moim, że się pochlałyście i chciałyście wracać autem ha ha ha
pilik, a kiedy masz termin @?
Ale wkurza mnie ten net muli strasznie żeby jedna stronka się tak długo otwierają masakra
SusannaDean widzę że waga leci w dół super -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Susanna to picie wody nic nie daje. Chodzę do dietetyczki i Ona też jest mega zdziwiona, że ta woda nie schodzi.
O Rene:) fajnie brzmi przy basenie. Ja bym do niego wskoczyła!!!
k91 powodzenia w nowym cyklu!!! LIPIEC będzie rządzić! -
nick nieaktualny