Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypilik wrote:Magdzia a poziom potasu badalas? Czasami przy niedoborach tak jest...
Susanna, w sumie nie wiem kiedy. To bedzie pierwsza @ po zabiegu dlatego nie umiem ocenić. Jeżeli w normie mojej (29-31 dni cykle) to powinno byc na dniach... -
nick nieaktualnypilik wrote:Magdzia a poziom potasu badalas? Czasami przy niedoborach tak jest...
Susanna, w sumie nie wiem kiedy. To bedzie pierwsza @ po zabiegu dlatego nie umiem ocenić. Jeżeli w normie mojej (29-31 dni cykle) to powinno byc na dniach...
Oooo, nie wiedziałam. Ale patrząc na to, że jem po pół kilo pomidorów dziennie, to dziwne. Ale może faktycznie lepiej zbadać. Dzięki pilik:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusanna ja już od dwóch lat amatorsko się bawię ogólnie dość równo mi wychodzi, ale tak nie znoszę swoich stóp, że... muszę o nie bardziej dbać
Oj tam. Na pewno się nie ośmieszysz!!!! Nie gadaj tak. Mnie różnie wychodzą. Ale daję radę
Jak mnie te pozdzierane giry pieką!!!
A we wtorek chcę na badania iść:
Morfologia
Progesteron
TSH
Kwas foliowy
Witam. B12
OB
I za to 146 zł to dużo?pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Susanna ja już od dwóch lat amatorsko się bawię ogólnie dość równo mi wychodzi, ale tak nie znoszę swoich stóp, że... muszę o nie bardziej dbać
Oj tam. Na pewno się nie ośmieszysz!!!! Nie gadaj tak. Mnie różnie wychodzą. Ale daję radę
Morfologia
Progesteron
TSH
Kwas foliowy
Witam. B12
OB
I za to 146 zł to dużo? -
Ja mam paznokcie zapuszczone malowanie "normalne" odpada przy mojej pracy, a chodzenie raz za czasu jakos mi nie po drodze...
u stop tylko maluje :p na czerwono zawsze.
Susanna liczę ze przyjdzie o czasie a wtedy testowanie na sam koniec lipca
Mój M. ma "was" już dość, Haha, tylko zerka i mówi "znowu mnie zdradzasz na tym różowym forum?!" (Żartobliwie oczywiście ) :pWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 19:07
jagodowa91, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Susanna ja już od dwóch lat amatorsko się bawię ogólnie dość równo mi wychodzi, ale tak nie znoszę swoich stóp, że... muszę o nie bardziej dbać
Morfologia
Progesteron
TSH
Kwas foliowy
Witam. B12
OB
I za to 146 zł to dużo?
Myśle że nie dużo. U nas progesteron koło 20, kwas foliowy 30, wit. B12 35 wiec reszta juz tańsza... polecam jeszcze dorobić sód, potas, magnez, fosfor, żelazo i wapń. Koszt za wszystko u nas cos 36zl a będziesz miała też pełny obraz jak stoisz z tym
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny ja się dziś czuję okropnie, głowa boli, jest mi mega niedobrze... pocieszające jest to, że @ poszła precz! Mam nadzieję, że na 9 miesięcy
SusannaDean, Magdzia85F lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Serio? No to nieźle, mi po urodzeniu córki się unormowało, bo wcześniej i trwała ile chciała i przychodziła kiedy chciała...