Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, chciałabym jeszcze jutro wolne
niedziela zleciała totalnie, spacer, bieganie, film, praca..
We wtorek monitoring, stresa mamMamaNl lubi tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Tak ale u mnie straty były na poziomie bety 50
Więc już sama nie wiem.... czy to od krzepliwości możliwe, ze tak
Oj to nie wiemu mnie doszło do ponad 300.. ale to różnica sześciu dni (u mnie, pierwsza betę miałam 47), nigdy się nie dowiemy ci tak naprawde zawiniło... moje wszystkie siostry mają leidena, żadna o tym nie wiedziała, żadna nie roniła, wszystkie mają dzieci...
-
nick nieaktualny
-
Ja też mówię 'cześć'
przez ból głowy padłam wczoraj po 19... i dopiero wstałam. Dobrze, że mąż był w domu to się córą zajął
mogłam przespać najgorsze. Co u Was słychać? Ja jeszcze dziś leniuchuje
pozdrawiam i życzę miłego dnia!!!
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010moje Szczęście!
Aniołki[*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualnypilik wrote:Oj to nie wiem
u mnie doszło do ponad 300.. ale to różnica sześciu dni (u mnie, pierwsza betę miałam 47), nigdy się nie dowiemy ci tak naprawde zawiniło... moje wszystkie siostry mają leidena, żadna o tym nie wiedziała, żadna nie roniła, wszystkie mają dzieci...
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Jakie badania asiu jeszcze chcesz robić?
Jak masz płodne to niech lekka infekcja cie nie powstrzyma
Chcę zrobić ANA, homocysteinę, wit. D, AMH.. O czymś zapomniałam, bo jak sobie liczyłam to było ich więcejChętnie zrobiłabym jeszcze kariotypy u siebie i partnera, ale nie wiem czy jest sens teraz. Poza tym chciałabym pójść do prof. Jerzak, a sama wizyta u niej trochę kosztuje, na pewno zleci jakieś badania za miliony
Płodne są, więc podziałaliśmy trochęTeoretycznie owulacja za 3 dni, zobaczymy..
Co do lekarza - chodzę na nfz, ale po znajomości, więc na pewno jestem inaczej traktowana np. z zapisami na wizyty.. Ale i tak nie dostałam żadnych skierowań
U mnie fasolka zatrzymała się w 8t5d, beta rosła bardzo ładnie (747 w 35 dc, po dwóch dniach 1484), fasolka była troszkę za mała wg om, a ostatnie serduszkowania z tamtym cyklu były w dniu owu, nie wiem czy to możliwe, żeby do zapłodnienia doszło 5 dni po stosunku, ale może już za dużo się nad tym zastanawiam.https://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png -
Susan- witaj w klubie. Tez mam mieć ovu w piatek/sobote
Owocny tydzień nas czeka heheh. W piatek idziemy na wesele, także musimy podziałac wcześniej
no i w sobote i niedzielę
Kciuki za was wszystkie!!!!jagodowa91, SusannaDean lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
nick nieaktualnyZgredek 12 wrote:Susan- witaj w klubie. Tez mam mieć ovu w piatek/sobote
Owocny tydzień nas czeka heheh. W piatek idziemy na wesele, także musimy podziałac wcześniej
no i w sobote i niedzielę
Kciuki za was wszystkie!!!!ha ha
jagodowa91, Zgredek 12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoptymistkaaa wrote:dziewczyny Wy wiecie wszystko
- powiedzcie mi ten kwas foliowy z femibionu (reklama po lewej stronie) - badziewie czy super produkt? Jak to jest z tym kwasem foliowym i jego wchłanianiem?
-
nick nieaktualnyWitajcie niektóre dziewczyny kojarzą mnie ze starego nicka Madziulla
wracam po 3 miesięcznej przerwie do starań. jeśli w tym cyklu sie nie uda to koniec lipca podchodzimy do pierwszej IUI. proszę o wpisanie na 15 lipca na testwanie miłego dnia
Idzianna, SusannaDean lubią tę wiadomość