Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, chciałabym jeszcze jutro wolne niedziela zleciała totalnie, spacer, bieganie, film, praca..
We wtorek monitoring, stresa mamMamaNl lubi tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Tak ale u mnie straty były na poziomie bety 50 Więc już sama nie wiem.... czy to od krzepliwości możliwe, ze tak
Oj to nie wiem u mnie doszło do ponad 300.. ale to różnica sześciu dni (u mnie, pierwsza betę miałam 47), nigdy się nie dowiemy ci tak naprawde zawiniło... moje wszystkie siostry mają leidena, żadna o tym nie wiedziała, żadna nie roniła, wszystkie mają dzieci... -
nick nieaktualny
-
Ja też mówię 'cześć' przez ból głowy padłam wczoraj po 19... i dopiero wstałam. Dobrze, że mąż był w domu to się córą zajął mogłam przespać najgorsze. Co u Was słychać? Ja jeszcze dziś leniuchuje pozdrawiam i życzę miłego dnia!!!'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualnypilik wrote:Oj to nie wiem u mnie doszło do ponad 300.. ale to różnica sześciu dni (u mnie, pierwsza betę miałam 47), nigdy się nie dowiemy ci tak naprawde zawiniło... moje wszystkie siostry mają leidena, żadna o tym nie wiedziała, żadna nie roniła, wszystkie mają dzieci...
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Jakie badania asiu jeszcze chcesz robić?
Jak masz płodne to niech lekka infekcja cie nie powstrzyma
Chcę zrobić ANA, homocysteinę, wit. D, AMH.. O czymś zapomniałam, bo jak sobie liczyłam to było ich więcej Chętnie zrobiłabym jeszcze kariotypy u siebie i partnera, ale nie wiem czy jest sens teraz. Poza tym chciałabym pójść do prof. Jerzak, a sama wizyta u niej trochę kosztuje, na pewno zleci jakieś badania za miliony
Płodne są, więc podziałaliśmy trochę Teoretycznie owulacja za 3 dni, zobaczymy..
Co do lekarza - chodzę na nfz, ale po znajomości, więc na pewno jestem inaczej traktowana np. z zapisami na wizyty.. Ale i tak nie dostałam żadnych skierowań
U mnie fasolka zatrzymała się w 8t5d, beta rosła bardzo ładnie (747 w 35 dc, po dwóch dniach 1484), fasolka była troszkę za mała wg om, a ostatnie serduszkowania z tamtym cyklu były w dniu owu, nie wiem czy to możliwe, żeby do zapłodnienia doszło 5 dni po stosunku, ale może już za dużo się nad tym zastanawiam.https://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png -
Susan- witaj w klubie. Tez mam mieć ovu w piatek/sobote Owocny tydzień nas czeka heheh. W piatek idziemy na wesele, także musimy podziałac wcześniej no i w sobote i niedzielę
Kciuki za was wszystkie!!!!jagodowa91, SusannaDean lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
nick nieaktualnyZgredek 12 wrote:Susan- witaj w klubie. Tez mam mieć ovu w piatek/sobote Owocny tydzień nas czeka heheh. W piatek idziemy na wesele, także musimy podziałac wcześniej no i w sobote i niedzielę
Kciuki za was wszystkie!!!!jagodowa91, Zgredek 12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoptymistkaaa wrote:dziewczyny Wy wiecie wszystko - powiedzcie mi ten kwas foliowy z femibionu (reklama po lewej stronie) - badziewie czy super produkt? Jak to jest z tym kwasem foliowym i jego wchłanianiem?
-
nick nieaktualnyWitajcie niektóre dziewczyny kojarzą mnie ze starego nicka Madziulla wracam po 3 miesięcznej przerwie do starań. jeśli w tym cyklu sie nie uda to koniec lipca podchodzimy do pierwszej IUI. proszę o wpisanie na 15 lipca na testwanie miłego dnia
Idzianna, SusannaDean lubią tę wiadomość