Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzix88 wrote:Witajcie niektóre dziewczyny kojarzą mnie ze starego nicka Madziulla wracam po 3 miesięcznej przerwie do starań. jeśli w tym cyklu sie nie uda to koniec lipca podchodzimy do pierwszej IUI. proszę o wpisanie na 15 lipca na testwanie miłego dnia
Madzix88 lubi tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualnyMadzix88 wrote:Witajcie niektóre dziewczyny kojarzą mnie ze starego nicka Madziulla wracam po 3 miesięcznej przerwie do starań. jeśli w tym cyklu sie nie uda to koniec lipca podchodzimy do pierwszej IUI. proszę o wpisanie na 15 lipca na testwanie miłego dnia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Wyniki, aż z szoku nie mogę pozbierać szczęki z podłogi odnośnie TSH
tsh 1,5
Anty TPO 13,63
Homocysteina 6,5PCOS
nick nieaktualnyIdzianna wrote:Ale się będzie działooooo!
A ta homocysteina? Bajka
-
SusannaDean wrote:Wszystko jest piękne, nie miałam takiej tarczycy odkąd choruję, 8 lat ! Najmniej 2,4 - 2,6 i przy takiej zachodziłam... Teraz jedynie zmieniłam dietę o 25 podniosłam euthyrox, z 50 na 75 (ale kiedyś brałam 100 i nawet wtedy poziom był te 2,6, więc wiem, że to dieta)
A ta homocysteina? Bajka
Teraz to się musi udać przy takich wynikach wietrzę wkrótce piękną fasolinkęSusannaDean lubi tę wiadomość
PCOS
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Wszystko jest piękne, nie miałam takiej tarczycy odkąd choruję, 8 lat ! Najmniej 2,4 - 2,6 i przy takiej zachodziłam... Teraz jedynie zmieniłam dietę o 25 podniosłam euthyrox, z 50 na 75 (ale kiedyś brałam 100 i nawet wtedy poziom był te 2,6, więc wiem, że to dieta)
A ta homocysteina? Bajka
trzymam mocno kciuki za CiebieSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdzianna wrote:Teraz to się musi udać przy takich wynikach wietrzę wkrótce piękną fasolinkę
Madzix88, Idzianna, jagodowa91, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna super wynik tsh a tak w ogóle to Ty już na lipcu? ja nie w temacie ostatnio.
ja w piątek się dowiem, czy tu do Was dołączę czy nie, ale na cuda nie liczę.początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???