Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testowanie -Lipiec 2017.
Odpowiedz

Testowanie -Lipiec 2017.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Magdzia - film super! Piękne widoki, ciekawa muzyka, swietnie zrobiony. Nie lubię takiego gatunku generalnie, ale wciągnął bardzo i żałowałam że już koniec! :)
    Chyba się będzie trzeba wybrać
    My właśnie po spacerze a teraz piwko , takie z rzemieślniczych :D Wiem, ze dieta, ale sobota <3

• pilik Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2017, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo polecam na rozluźnienie i miły wieczór :))

Och nie pamietam kiery piłam %... po wszystkimktore lubię (piwo, wino, cydr)'robią mi się na twarzy i plecach takie okropne bolące kulki z którymi walczę z miesiąc potem :(. Dlatego już się pogodziła, i nie pije. Mój mąż tez w ogóle nie pije nic wiec nie tak trudno na szczęście ;)... choć dobrego białego winka... ach!

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2017, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Bardzo polecam na rozluźnienie i miły wieczór :))

Och nie pamietam kiery piłam %... po wszystkimktore lubię (piwo, wino, cydr)'robią mi się na twarzy i plecach takie okropne bolące kulki z którymi walczę z miesiąc potem :(. Dlatego już się pogodziła, i nie pije. Mój mąż tez w ogóle nie pije nic wiec nie tak trudno na szczęście ;)... choć dobrego białego winka... ach!
    My mało pijemy ale czasem trzeba troszkę, tak raz na 2 miesiące nawet, mąż jeszcze mniej :)

Życzmy mu wszystkiego dobrego bo urodzinki ma hehe ciekawe czy zażyczył sobie dzidziusia :D

• pilik Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2017, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sto lat dla męża! I pięknego dzidziusia wkrótce

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2017, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    To sto lat dla męża! I pięknego dzidziusia wkrótce
    Pewnie by chciał, albo dwa :D

• Ewi28 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2017, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dzis 15 dc i nic nie wskazuje ze owu w ogole będzie.wiem ze i tak meza nie mam ale kurde chce obserwować swo organizm a on takie cos dowala :-/ czasami mam juz dość

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny☺ ale sie dzisiaj wyspalam,rewelacja... zero pobudek w nocy i mlody spal do 6.30... ahhh jak milo ☺

nick nieaktualny, nick nieaktualny, MamaNl lubią tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi organizm czasem nie daje zadnych objawoa ovu i tak jest także bez stresu.. ja bez clo nie mam zadnych objawów naprawdę a ovu przez monitoring sprawdzałam i jest .. takze na spokojnie kochana.
    Chociaz tez moga sie zdarzyć cykle bezowulacyjne i to nic zlego nie oznacza.

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    Ewi organizm czasem nie daje zadnych objawoa ovu i tak jest także bez stresu.. ja bez clo nie mam zadnych objawów naprawdę a ovu przez monitoring sprawdzałam i jest .. takze na spokojnie kochana.
    Chociaz tez moga sie zdarzyć cykle bezowulacyjne i to nic zlego nie oznacza.
    Wiem ale ja zawsze mam bolesna owu a teraz cisza.no nic.moze prZesz chorobę wszystko mi sie poprzesuwało.

A tak w ogole dzien dobry :) ja właśnie pije kawe bo spaliśmy. Synciem do 8 :20

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • Aendzi Przyjaciółka

Wysłany: 25 czerwca 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, nadrobiłam :D My też jesteśmy strasznie serialowi, bardzo lubimy z mężem wieczorem obejrzeć coś. To jak nałóg :D Czekamy cierpliwie na nowy sezon Gry o Tron bo uwielbiamy, a w między czasie oglądamy dużo innych, teraz np Wikingów. Jak ktoś lubi takie klimaty to polecam. My oglądamy na zalukaj (jest darmowe ale zazwyczaj wieczorami przeciążony jest serwer i najlepiej wykupić sobie vip 3,69 zł na 7 dni lub na więcej). Jest jeszcze cda-hd tam też za darmo oglądamy seriale i filmy :-)

My dzisiaj odstawiamy córkę do babci i jedziemy na działkę posprzątać trochę bo z dzieckiem które uczy się chodzić nie da się nic zrobić.

U mnie 11 dc więc jeszcze troszkę :-)
    Miłego dnia dziewczyny!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

3i49tv73chf2jd1l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2017, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odsypialam wczorajszy dzien. Wyjechalam o 6 rano, rozpoczecie pracy o 8 i nikt nie wiedzial do ktorej bedziemy robic. Skonczylam o 18.30, w domu bylam o 20.

A dzisiaj patrze na kalendarz a tu juz 17dc :)

• Idzianna Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello :) my po parapetówce u znajomych, było mega śmiesznie :) ja się zaraz zabieram do pracy :|

PCOS
    suplementacja: folik i wit. D3
    Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2017, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja leń, ostatni dzień wyspania się :)
    Dziś 7 dc trzeba zacząć <3 żeby nie przegapić nic :)

Dziś mąż do pracy będę siedzieć cały dzień sama, jeszcze się ponudzę i poleniuchuję bo cały następny tydzień popołudniowa zmiana :)

• Rene Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Korzystam z okazji że szwagier w domu i maw tel neta więc postanowiłam że zajrzę do was mam nadzieję że nie zapomniałyscie o mnie hihi
    A teraz idę poczytać co tam u was

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 12:33

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Idzianna lubią tę wiadomość

preg.png

Ja 38
    On 40
    💊Euthyrox Asentra Tardyferon Falvit
    18.04/20.04 +
    22.04 pierwsza wizyta pęcherzyk
    06.05 druga wizyta pęcherzyk z zarodkiem i jest ❤️
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2017, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    Hej
    Korzystam z okazji że szwagier w domu i maw tel neta więc postanowiłam że zajrzę do was mam nadzieję że nie zapomniałyscie o mnie hihi
    A teraz idę poczytać co tam u was
    :D super :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2017, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene mi się nawet śniłaś jak miałybyśmy zapomnieć :D

Rene lubi tę wiadomość

• asia-bez Przyjaciółka

Wysłany: 25 czerwca 2017, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    My wczoraj na wsi, wróciliśmy po 22, dzisiaj spanie do późna ;) U mnie dziś 14dc, a jak na złość coś zaczyna mnie piec na dole, miałam nadzieję, że pozbyłam się infekcji tymi tabletkami.. Może to przez wczoraj, pół dnia nie sikałam i coś tam się zakręciło? :/
    Polecicie jakieś domowe sposoby? Mojej gin nie ma, może na razie jakoś bym się ogarnęła bez recept, globulki wszystkie co dostawałam to wybierałam do końca..

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I z grubsza nadrobione:-)z telefonu nie jestem przyzwyczajona pisać wolę laptopa.Ale nie będę narzekać dobrze ze mam możliwość skorzystania z neta

preg.png

Ja 38
    On 40
    18.04/20.04 +
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • Rene Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Rene mi się nawet śniłaś jak miałybyśmy zapomnieć :D
    Fajnie mam nadzieję że to nie był żaden koszmar hihi:-D

preg.png

Ja 38
    On 40
    18.04/20.04 +
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • Rene Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już niestety uciekam miłej niedzieli wam życzę :-)
    Ps sorka za błędy pisze z telefonu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 15:31

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

preg.png

Ja 38
    On 40
    18.04/20.04 +
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
‹‹ 58 59 60 61 62 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ