Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypilik wrote:Magdzia - film super! Piękne widoki, ciekawa muzyka, swietnie zrobiony. Nie lubię takiego gatunku generalnie, ale wciągnął bardzo i żałowałam że już koniec!
My właśnie po spacerze a teraz piwko , takie z rzemieślniczych Wiem, ze dieta, ale sobota -
Bardzo polecam na rozluźnienie i miły wieczór )
Och nie pamietam kiery piłam %... po wszystkimktore lubię (piwo, wino, cydr)'robią mi się na twarzy i plecach takie okropne bolące kulki z którymi walczę z miesiąc potem . Dlatego już się pogodziła, i nie pije. Mój mąż tez w ogóle nie pije nic wiec nie tak trudno na szczęście ... choć dobrego białego winka... ach! -
nick nieaktualnypilik wrote:Bardzo polecam na rozluźnienie i miły wieczór )
Och nie pamietam kiery piłam %... po wszystkimktore lubię (piwo, wino, cydr)'robią mi się na twarzy i plecach takie okropne bolące kulki z którymi walczę z miesiąc potem . Dlatego już się pogodziła, i nie pije. Mój mąż tez w ogóle nie pije nic wiec nie tak trudno na szczęście ... choć dobrego białego winka... ach!
Życzmy mu wszystkiego dobrego bo urodzinki ma hehe ciekawe czy zażyczył sobie dzidziusia -
nick nieaktualny
-
Ewi organizm czasem nie daje zadnych objawoa ovu i tak jest także bez stresu.. ja bez clo nie mam zadnych objawów naprawdę a ovu przez monitoring sprawdzałam i jest .. takze na spokojnie kochana.
Chociaz tez moga sie zdarzyć cykle bezowulacyjne i to nic zlego nie oznacza. -
Doti87 wrote:Ewi organizm czasem nie daje zadnych objawoa ovu i tak jest także bez stresu.. ja bez clo nie mam zadnych objawów naprawdę a ovu przez monitoring sprawdzałam i jest .. takze na spokojnie kochana.
Chociaz tez moga sie zdarzyć cykle bezowulacyjne i to nic zlego nie oznacza.
A tak w ogole dzien dobry ja właśnie pije kawe bo spaliśmy. Synciem do 8 :20 -
Cześć dziewczyny, nadrobiłam My też jesteśmy strasznie serialowi, bardzo lubimy z mężem wieczorem obejrzeć coś. To jak nałóg Czekamy cierpliwie na nowy sezon Gry o Tron bo uwielbiamy, a w między czasie oglądamy dużo innych, teraz np Wikingów. Jak ktoś lubi takie klimaty to polecam. My oglądamy na zalukaj (jest darmowe ale zazwyczaj wieczorami przeciążony jest serwer i najlepiej wykupić sobie vip 3,69 zł na 7 dni lub na więcej). Jest jeszcze cda-hd tam też za darmo oglądamy seriale i filmy
My dzisiaj odstawiamy córkę do babci i jedziemy na działkę posprzątać trochę bo z dzieckiem które uczy się chodzić nie da się nic zrobić.
U mnie 11 dc więc jeszcze troszkę
Miłego dnia dziewczyny!Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Korzystam z okazji że szwagier w domu i maw tel neta więc postanowiłam że zajrzę do was mam nadzieję że nie zapomniałyscie o mnie hihi
A teraz idę poczytać co tam u wasWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 12:33
SusannaDean, Magdzia85F, Idzianna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
My wczoraj na wsi, wróciliśmy po 22, dzisiaj spanie do późna U mnie dziś 14dc, a jak na złość coś zaczyna mnie piec na dole, miałam nadzieję, że pozbyłam się infekcji tymi tabletkami.. Może to przez wczoraj, pół dnia nie sikałam i coś tam się zakręciło?
Polecicie jakieś domowe sposoby? Mojej gin nie ma, może na razie jakoś bym się ogarnęła bez recept, globulki wszystkie co dostawałam to wybierałam do końca..https://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png