Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja siè zbieram do kina na Króla Artura po mega intensywnym dniu. Cztery pralki zrobione, auto wypucowane, w domu ogarnięte, szafa posprzątana. Teraz odpoczynek mężu ma pierwsza sobotę wolną od niepamiętnych czasów to trzeba korzystać
SusannaDean, jagodowa91, Magdzia85F, Idzianna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdzianna mnie też czasami, jak czytam zaległości, to już nic nie wiem. A potem jak coś piszę, to gdzieś coś świta, ale nie pamiętam, kto napisał
Susanna nie dołuj się!!! Głowa do góry! Pizza powinna choć na chwilę poprawić humor Może właśnie miałaś spadek cukru I lepiej trochę? Męża też dzisiaj karmię pizzą, sama robiłam No On też nieźle idzie, 4 kg zrzucił, choć On sporo ćwiczy na mięśnie, ale brzucha nie i Mu się oponka zrobiła.
Pilik daj znać, jak film!!! Miłego seansu!
Jagodowa współczuję pracy w sobotę!!! Do której dzisiaj?
Aaa Doti seriale, to oglądam - catshare ciiii --->netWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2017, 17:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas dużo lenistwa, ale przez wizyty w salonach z płytkami potem zakupy, potem robienie obiadu, ja te placuszki jeszcze, to zleciało..a na 20.00 na parapetówkę! Jeszcze łóżko pościelić i poodkurzac, echhh, lenia mamPCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualnyJagodowa i Susanna zazdroszczę pogody!!!!
Idzianna i właśnie przez taki zapierdziel weekend szybko mija!
My zaraz idziemy coś oglądać, ale kawkę jeszcze wypijemy.
Ostatnio wyczytałam tu pod wykresami, żeby wypić kawę przed starankami i zastosowaliśmy, ale czy to coś dało?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doti87 wrote:A to na aplikacji czy w tv? Cos płacisz za to?
Obie aplikacje, ale obie płatne. Jeżeli masz wykupione hbo na tv możesz dokupić dostęp do hbo go za 10zl/mies jeżeli nie to można np. W play tv i innych sieciach chyba tez, ale juz za 30zl/mies.
Netflix w najtańszego poki 35zl/mies