Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzix88 wrote:immunologia czyli różczyka cytomegalia i te inne? tak bo mialam 1 kwietnia miec pierwsza inseminacje ale ze nie mialam przeciwcial rozyczki a szczepiona nie bylam to dlatego mialam te 3 miesiace przerwy po szczepionce.
-
nick nieaktualnysyllwia wrote:Madziu ja mam 24 lata ale mąż 31 więc na niego już czas!
SusannaDean Tak, znaczy się uważam na to co jem, jem tylko produkty o niskim IG + biorę metformax (od 1,5 roku), ale niestety u mnie waga stoi w miejscu, a niestety, ważę duużo za dużo mimo diety
I metformax od ok 30 dni biorę, niedługo.
Madzia, dziewczyny zalecały badać komórki nk, natural killers, coś na zasadzie czy nie ma przeciwciał które zabijają plemniki, czy coś takiego ewentualnie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzix88 wrote:Susanna nigdy nie mialam takich rzeczy badanych a poporonieniu tez nia mialam badan zleconych lekarka nawet mnie nie zbadala tylko kazala sie dalej starac
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja sie znowu zle czuje Bromka bralam o 9 rano wiec niemozliwe zeby po 6h dopiero zaczal tak dzialac. Boli mnie glowa i slabo mi sie robi. I tak od czwartku. W sobote nie bralam Bromka w ciagu dnia i tez sie zle czulam. Mam dosc co prawda przechodzi to po jakims czasie ale ledwo stoje na nogach w tym czasie. Dzisiaj 19dc.
-
nick nieaktualnycasteams wrote:Dziewczyny ja sie znowu zle czuje Bromka bralam o 9 rano wiec niemozliwe zeby po 6h dopiero zaczal tak dzialac. Boli mnie glowa i slabo mi sie robi. I tak od czwartku. W sobote nie bralam Bromka w ciagu dnia i tez sie zle czulam. Mam dosc co prawda przechodzi to po jakims czasie ale ledwo stoje na nogach w tym czasie. Dzisiaj 19dc.
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Oj to jak mozesz to wypoczywaj
Mąż pojechał po syna i go przejmuje. Ma szczęście jest ładna pogoda to będzie szaleć w ogródku i juz . A ja leze z gorączką prawie 38 i zdychamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 15:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny