Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie na monitoringu póki co brak pęcherzyka dominującego i endometrium jak w 1. fazie... jajniki kłują, więc chyba pracują, to 9 dc, więc poza dziwnym krótkim poorzednim cyklem to wcześnie jak dla mnie, ale nie wiem... w piątek 2. sprawdzenie, w 12 dc, echhh...PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualnyIdzianna wrote:U mnie na monitoringu póki co brak pęcherzyka dominującego i endometrium jak w 1. fazie... jajniki kłują, więc chyba
pracują, to 9 dc, więc poza dziwnym krótkim poorzednim cyklem to wcześnie jak dla mnie, ale nie wiem... w piątek 2. sprawdzenie, w 12 dc, echhh...
a jakie mialas pecherzyki i ile mm endo?
wiadomo ze I faza bo przed owu
-
SusannaDean wrote:a jakie mialas pecherzyki i ile mm endo?
wiadomo ze I faza bo przed owuPCOS
nick nieaktualnyIdzianna wrote:Gin nie powiedział,a ja z tego stresa nawet nie zapytałam. Sprawdzał dokładnie więc zakładam, że tak właśnie to wygląda..no nic mój plan to co drugi dzień, bo śluz w tym cyklu w końcu się nadaje i zrażać się nie mogę, ale zanim ogarnę jak mój organizm działa, to jeszcze trochę.. szczególnie, że jest taka nieregularność..cycki do przodu!
-
SusannaDean wrote:No ale jak masz więcej niż jeden to ma prawo ni być dominującego, kolejna wizyta 12 dc? Spoko urosnąPCOS
nick nieaktualnyIdzianna wrote:Tak, ale ja mam pcos, więc obecność pęcherzyków to nic nadzwyczajnego.. liczę, że urosną
A jak nie to podwójna dawa albo na inny lek i po sprawieIdzianna lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:No, Idzianna, nie wiesz ile miały, więc nie mów, pewnie, że urosną
A jak nie to podwójna dawa albo na inny lek i po sprawiePCOS
nick nieaktualnyIdzianna wrote:Wiem dzięki! Skoro rosły poprzednio i rosły bez stymulacji wcześniej (poza 2-3 cyklami bez owu), to chyba dadzą radę zobaczymy ile czasu im to zajmie
ja sprawdzilam ze w 1 cyklu stymulowanym w 10 dc mmialam endo 11 mm a teraz mam 9 dc a mam 7 mm....aaaa podrośnie ma czas, chociaz do 9 mm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam ja juz dawno po kawie. Ja dzis mam 19dc i chyba mam cykl bezowulacyjny.nic a nic nie boli.a tak zawsze wyraźnie czułam owu i poznoej zaraz mialam wrażliwe sutki a teraz nic a nic...ostatnio co rusz wydłuża mi sie cykl nie wiem co jest grane...moze przez chorobę bo trzymam mnie jakieś choróbsko juz prawie 2 tyg i temp tez do niczego..niech któraś spojrzy na mój wykres jak moze.
-
Ewi28 wrote:Witam ja juz dawno po kawie. Ja dzis mam 19dc i chyba mam cykl bezowulacyjny.nic a nic nie boli.a tak zawsze wyraźnie czułam owu i poznoej zaraz mialam wrażliwe sutki a teraz nic a nic...ostatnio co rusz wydłuża mi sie cykl nie wiem co jest grane...moze przez chorobę bo trzymam mnie jakieś choróbsko juz prawie 2 tyg i temp tez do niczego..niech któraś spojrzy na mój wykres jak moze.
Tak patrząc na Twój wykres to myślę, że może jednak coś z tego być nie wiem jak z objawami ale wiem że mi przez chorobę owu przesunęła się na 22dc wiec z doświadczenia wiem że nic straconegohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyU mnie tez pada deszcz, ale w NL to czeste zjawisko Moze w robocie w koncu skonczy sie sauna i bedzie czym oddychac
Dzisiaj 20dc. To czekanie jest najgorsze. Niby na nic nie licze, chociaz bylo duzo w tamtym tygodniu ale wlasciwie mam cicha nadzieje, ze moze sie uda tym razem.
Szkoda, ze nie wiem kiedy byla owu
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry staraczki u mnie lało w nocy, teraz gdzieś tam próbuje przebić się słoneczko. Ewi współczuje choroby, byłaś u lekarza? Dziś dzień w domku trochę odpoczynku, a po południu kosmetyczka a co u Was Piękne Panie?'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
To i ja się przywitam. Od wczoraj mam taki ból głowy że masakra, taki migrenowy, że zwariować idzie. Paracetamol nie pomaga, dzisiaj wzięłam MIG i trochę lepiej.
Dziewczyny powiedźcie mi jak to jest z tymi testami owulacyjnymi? Ta kreska testowa musi być tak samo mocna jak kreska kontrolna żeby mówić o pozytywnym wyniku? Bo mi 2 dni z rzędu wychodzi kreska ale taka słabsza niż ta kontrolna i niby na ulotce jest napisane że słaba kreska lub wcale oznacza wynik negatywny i już nie wiem
-
Dzień dobry U mnie lało całą noc, teraz też, w końcu mi metro zaleje
Testy owu właśnie powinny wyjść tak samo lub mocniejsze od kreski kontrolnej. Jak jest słabsza kreska, ale ciemnieje z każdym dniem to może znaczyć, że owu się zbliża Tak wyczytałamhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png