Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Chciałabym dołączyć do testujących w lipcu. Mam już dwójkę dzieci, dwa poronienia za sobą i chcielibyśmy trzeciego malucha. Póki co wychodzi dziecko, poronienie, dziecko, poronienie i lekarze traktują to jako przypadek:/ jeśli uda mi się zajść mam przyjść do lekarza po heparynę. Żadnych konkretnych badań nie chcą robić. Do tej pory starania traktowalismy luźno, uda się albo nie. Ostatnim razem w ogóle nie myśleliśmy o trzecim i była wpadka, niestety w 10 tyg serduszko przestało bić. Teraz pewnie się szybko nie uda bo zaczęło mi zależeć.
-
nick nieaktualny
-
Californication wrote:Cześć dziewczyny! Chciałabym dołączyć do testujących w lipcu. Mam już dwójkę dzieci, dwa poronienia za sobą i chcielibyśmy trzeciego malucha. Póki co wychodzi dziecko, poronienie, dziecko, poronienie i lekarze traktują to jako przypadek:/ jeśli uda mi się zajść mam przyjść do lekarza po heparynę. Żadnych konkretnych badań nie chcą robić. Do tej pory starania traktowalismy luźno, uda się albo nie. Ostatnim razem w ogóle nie myśleliśmy o trzecim i była wpadka, niestety w 10 tyg serduszko przestało bić. Teraz pewnie się szybko nie uda bo zaczęło mi zależeć.
Przykro mi z powodu strat:-(
trzymam kciuki żeby wasze marzenie o trzecim maluchu się spełniły:-) -
nick nieaktualny
-
terka wrote:Tak patrząc na Twój wykres to myślę, że może jednak coś z tego być nie wiem jak z objawami ale wiem że mi przez chorobę owu przesunęła się na 22dc wiec z doświadczenia wiem że nic straconego
-
Madzix88 wrote:Californication, Rene weitam Was
ja tez o dziwo mam jakies dziwnie pozytywne przeczucia tylko zebym sie nie nakrecila za berdzo i zeby z tego łez za 2 tyg nie bylo. -
Ewi28 wrote:Dzis znów mega śluz rozciagliwy wiec moze cos z tego będzie.skoro tak późno bee miec owu to dlugi cykl tez bede miec jak nigdy chyba'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Rene wrote:najgorsze jest to nakręcanie zawszę sobie mówię nie tym razem się nie nakręcam a jak przychodzi co do czego to mam mnóstwo objawów a potem kubeł zimnej wody....
Rene lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc