Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co to moze byc?
Man 1 dzien okresu i goraczke 37,7.Wczoraj tez ja mialam.
Nigdy podczas okresu goraczki nie mam.18cs
Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/ -
Dziewczyny wpiszecie mnie na 31.07? Dzisiaj 1dc czyli przy moich 33/34 to bedzie akurat. Ostatni bo ostatni ale na lipca sie załapię jeszcze
Imię - Teresa
wiek-25latRene lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyA ja cały czas nie jestem na liscie wpisana czy to Magdzia85F dopisuje czy w tym pliku samamu mozna sie dopisywac? jesli jest to po stronie Magdzia85F to Madzia prosze wpisz mnie na 15 lipca prosze oczywiscie Imie Magda wiek jeszcze przez miesiac 28 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 15:26
-
Hej dziewczyny czy mozecie spojrzec na moj wykres juz nie wiem co mam myslec.2 faza dla mnie troche dziwna bo sa rozne skoki i wys temp.nietypowa dla mnie w tej fazie.kurde jak ma przyjsc franca to niech przychodzi bo 8/9 wyjezdzam na urlop i wolalabym byc po niej juz i myslalam ze jak przyjdzie planowo to akurat w ulop bedzie ovulka a tu dupa
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Lipiec bedzie zielony
A ja w pracy dluzy mi sie jeszcze 6 hPCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny
-
Madzix88 wrote:A ja cały czas nie jestem na liscie wpisana czy to Magdzia85F dopisuje czy w tym pliku samamu mozna sie dopisywac? jesli jest to po stronie Magdzia85F to Madzia prosze wpisz mnie na 15 lipca prosze oczywiscie Imie Magda wiek jeszcze przez miesiac 28 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 16:17
-
SusannaDean wrote:Idzianna ale ty tyrasz
Heh, teraz to już nie jak przestaliśmy się zabezpieczać i stwierdziliśmy, że czas na bejbe to w styczniu miałam masę nadgodzin, więc starania nie zawsze były, bo zmęczenie itd., a w lutym pobiłam rekord: 40 nadgodzin (a miałam chyba ze 3 dni urlopu ) i ten miesiąc przez moją pracę poszedł się huśtać pod kątem starań, bo wracając do domu ostatnią rzeczą, o której myślałam było teraz sobie na to już nie pozwalam (bo mój organizm dawał znać, że to nie tak, a poza tym raczej by nie dopuścił do rozwoju fasolinki przy takim działaniu moim...) ale zazwyczaj pracuję więcej niż 40h w tygodniu..PCOS
Rene wrote:Californication,HopeandFaith podajcie daty testowanka wpiszę was do naszej tabelki
Madzix88,terka,Truskaweczka jesteście już na liście:-)
Magdzia85F super pozytywny wpis w tabelce:-)SusannaDean lubi tę wiadomość
PCOS
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny To mój pierwszy cykl na of, możecie mi powiedzieć jak to jest z owulacją? Kiedy się pokaże na wykresie? W podpisie powinnam mieć swój wykres, możecie rzucić okiem i podpowiedzieć mi jak Wy, doświadczone i oblatane w temacie, widzicie tę moją owulkę? Testy owu pozytywne wyszły wczoraj i dzisiaj..https://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png
-
asia-bez wrote:Hej dziewczyny To mój pierwszy cykl na of, możecie mi powiedzieć jak to jest z owulacją? Kiedy się pokaże na wykresie? W podpisie powinnam mieć swój wykres, możecie rzucić okiem i podpowiedzieć mi jak Wy, doświadczone i oblatane w temacie, widzicie tę moją owulkę? Testy owu pozytywne wyszły wczoraj i dzisiaj..