Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rene wrote:jestem już 4 dni po ovu,teraz ta mniej przyjemna faza cyklu eh już chce 9.07
Rene lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
SusannaDean wrote:Chyba tak,teraz sie uspokoila hehe moja stanowczosc ja zdziwila
Idzianna, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rene jak wstydu nie będzie! Szyje dopiero od maja, więc uczę się . Dzisiaj skończyłam matę-worek na zabawki dla bratanka, "szmatkę" szeleszczącą z tasiemkami i piłkę takane, tak się przy niej pokułam że ledwo piszę bo mnie kciuki bolą :p... a materiały na sukienki kupiłam takie cieniutkie że się boję że przy mojej figurze bliższej kuli może być cieżko :p ale zobaczymy...
Magdzia, bardzo mi przykro dużo ciepłych myśli dla Ciebie i zdrowia dla babci!
Susanna Achh skąd ja to znam, wkurzanie przez szefa... chociaż muszę przyznać że z moim ostatnio odrobinkę lepiej się dogaduje na szczęście. Choć to uparty prawie 80 letni facet! Więc nie ma co wiele oczekiwać :p -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Jagodowa ale masz teksty nie mogę z tobą :d hahhahah
Pilik, z każdym szefem mam zatargi myślę, że to coś we mnieSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:A może dlatego, że nie dajesz sobie wejść na głowę? Ja zawsze powtarzam sobie, ze z szefem ślubu nie brałam i u mnie to krótko, jak komuś nie odpowiada to jak pracuje wiem którędy wyjść
Bez przesady, potakuje a w głowie myślę co innego .
Póki co ta kiero jeszcze nie jest wrogiem, jest w porządku, dziś odwaliła, ale wybaczę, ale poprzednia....kur*a co za szmata, mało powiedziane co zrobiła jak posżłam z l4 z ciążą... że ona się kur...nie spodziewała i tego typu wyrzuty i teksty że ona by sie wypowiedziała na ten temat ale sobie daruje.... szkoda słów. Bardzo była nieprzyjemna, jakbym miała na klęczkach przepraszać i obiecywać, że zrobie aborcję żeby tylko miał kto u niej pracować...widać źle mi pożyczyła.... -
Nieźle... ja bym takiej pokazała. Brak słów. Najgorsze takie s*ki są.. biedna, nie spodziewała się, to brzmi śmiesznie. Mamy prawo do wszyskiego! Chorowania, zachodzenia w ciążę itp. a pracodawca ma to wszystko zrozumieć.'Porażki to szczeble sukcesu'
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Nieźle... ja bym takiej pokazała. Brak słów. Najgorsze takie s*ki są.. biedna, nie spodziewała się, to brzmi śmiesznie. Mamy prawo do wszyskiego! Chorowania, zachodzenia w ciążę itp. a pracodawca ma to wszystko zrozumieć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Własnie chyba na odwrót - nic ją nie spotkało złego...wszystko usłane różami
SusannaDean lubi tę wiadomość