X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testowanie -Lipiec 2017.
Odpowiedz

Testowanie -Lipiec 2017.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2017, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowa91 wrote:
    To może myśli, że jak ma wszystko to i może wszystko? W du.. z takimi krowami niech spadają na inne pastwisko :P :) :D
    Ha ha ha dobre :D :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2017, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej dziewczyny :*

Mogłabym też prosić o wpisanie na listę? Ja testuję 3 lipca, wiek 24 l :)

@SusannaDean współczuję szefowej, kutafonica jedna :/ Jak można tak się zachować? I to jeszcze będąc matką? Brak słów :/

U mnie niestety chyba tym razem nic :( Jak po owu czułam, że mogło coś zaskoczyć (bóle brzucha jak na @, kłucie jajnika itp.) tak teraz wszystko ustało, tzn. pojawiły się mdłości ale to pewnie nie związane z potencjalną ciążą :( Smutek jakiś taki mnie ogarnął, bo u mnie wszyscy wokół w ciąży, teraz w najbliższej rodzinie, aż 3 dzieciaczków na przyjść na świat, a u nas pusto :(

U Was też taka okropna pogoda? U mnie lało całą noc i zapowiadają opady cały dzień :( 5 rano a ja spać nie mogę, małż wjechał w delegację i pusto jakoś :(

• asia-bez Przyjaciółka

Wysłany: 29 czerwca 2017, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    wydaję mi się że już powinno Ci zaznaczyć lub za dzień góra dwa po spadku tempki wzrost musi się utrzymywać minimum trzy dni.śluz też jest ważny w obserwacji cyklu a u Ciebie go nie ma zaznaczonego,dobrze by było żebyś prowadziła obserwację szyjki ale nie musisz bo to dodatkowy wskaźnik płodności.

Dziękuję :) po dzisiejszym mierzeniu już wyznaczyło owulke, zobaczymy czy potem jej nie przestawi, a od następnego cyklu postaram się dopisywać śluz, bo szyjki to nie ogarniam..

Rene lubi tę wiadomość

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png
  • asia-bez Przyjaciółka

Wysłany: 29 czerwca 2017, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia, zdrowia dla babci, trzymajcie się.

Susanna, gdzie pracujesz? ;) u mnie z szefami raczej nie było problemów, za to jak pracowałam w sklepie to tak strasznie przeklinalam.. Oczywiście na klientów wprost nie mogłam, ale w głowie albo na zapleczu zawsze jakies klątwy leciały ;)

jagodowa91, Magdzia85F lubią tę wiadomość

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2017, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Syllwia! Trzymamy kciuki za ten cykl w takim razie

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Idzianna Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2017, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:)

PCOS
    suplementacja: folik i wit. D3
    Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus
  • jagodowa91 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2017, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloł maj frends! :) u mnie piękna pogoda, świetny humor, dużo energii :D co u Pięknych Pań słychać? Pozdrawiam i życzę miłego dnia! :)

Magdzia85F lubi tę wiadomość

'Porażki to szczeble sukcesu'
    Zosieńka 05.10.2010 <3 moje Szczęście!
    Aniołki <3 [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
  • Rene Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2017, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry:-)
    Susana trzymam kciuki za piękny pęcherzyk:-)
    Witaj Syllwia :-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Marlena88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2017, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć babeczki. tak jak przypuszczałam przeskakuję z czerwca na lipiec. termin 23 lipca. choć to pewnie i tak nic nie zmieni. w sierpniu mija 3 lata od początku naszych zmagań, ale wiecie co? jakoś w tym miesiącu ta @ aż tak wielkiego wrażenia na mnie nie zrobiła, bo ile czasu można nad tym płakać :) chyba zaczęłam powoli to olewać i przyzwyczajać się do porażek

początek starań sierpień 2014
    początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
    Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
    Październik 2017 aromek-duphaston
    Co dalej???
  • Marlena88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2017, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapomniałam zapytać czy mnie w ogóle przyjmiecie w tym pięknym miesiącu :)

Rene, SusannaDean, Magdzia85F lubią tę wiadomość

początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
    Co dalej???
  • Rene Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2017, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-bez wrote:
    Dziękuję :) po dzisiejszym mierzeniu już wyznaczyło owulke, zobaczymy czy potem jej nie przestawi, a od następnego cyklu postaram się dopisywać śluz, bo szyjki to nie ogarniam..
    mi właśnie ovufriend przesunęło ovulkę po wpisaniu dzisiejszej tempki

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena88 wrote:
    zapomniałam zapytać czy mnie w ogóle przyjmiecie w tym pięknym miesiącu :)
    Jasne,witaj:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Marlena88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2017, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki :) no jakby się udało w tym miesiącu to na urodziny miałabym dobry prezent :)

Co dalej???
  • Rene Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena88 wrote:
    dzięki :) no jakby się udało w tym miesiącu to na urodziny miałabym dobry prezent :)
    no to trzymam kciuki żeby tak się stało:-)Wpisałam Cię do naszej lipcowej tabelki

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Jaka u nas beznadziejna pogoda. Weekend tak samo się zapowiada.

U mnie 21dc.
    Wczoraj nie wzięłam leków i czułam się znacznie lepiej aczkolwiek głowa mnie bolała i działo się coś dziwnego..

Pewnie sobie wkręcam i się nakręcam jak jakaś poj**** ale wczoraj oprócz bólu brzucha, kłucia jajnika, strasznie bolały mnie plecy w krzyżu i lędźwiach, do tego po bokach brzucha/pleców też mnie strasznie bolało i pachwiny. Mam wymagającą pracę ale ostatnio nie ma szefa u nas to się opieprzamy równo :) a plecy jak mnie bolały to raczej po naprawdę ciężkim dniu, kiedy musiałam się schylać.

Spróbuję zatestować w niedzielę. Niech się dzieje co chce :)

• Rene Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2017, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteams wrote:
    Hej dziewczyny!
    Jaka u nas beznadziejna pogoda. Weekend tak samo się zapowiada.

U mnie 21dc.
    Wczoraj nie wzięłam leków i czułam się znacznie lepiej aczkolwiek głowa mnie bolała i działo się coś dziwnego..

Pewnie sobie wkręcam i się nakręcam jak jakaś poj**** ale wczoraj oprócz bólu brzucha, kłucia jajnika, strasznie bolały mnie plecy w krzyżu i lędźwiach, do tego po bokach brzucha/pleców też mnie strasznie bolało i pachwiny. Mam wymagającą pracę ale ostatnio nie ma szefa u nas to się opieprzamy równo :) a plecy jak mnie bolały to raczej po naprawdę ciężkim dniu, kiedy musiałam się schylać.

Spróbuję zatestować w niedzielę. Niech się dzieje co chce :)
    fajnie że macie luz w robocie hihi:-)niedziela już blisko trzymam kciuki:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luz w robocie jak nie ma szefa ;)
    Ja pracuje w magazynie i zbieram zamowienia dla klientow. Przez 8h chodze prawie non stop ;) wymagajaca praca ale sa dni kiedy jest naprawde luzno:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry!! <3

SusannaDean lubi tę wiadomość

• terka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za te dziewczyny co jeszcze walczą przez najbliższe 2 dni ;)
    U mnie pogoda do bani, wczoraj taki upał, że nigdzie nie wychodziłam z domu, o 19.30 zobaczyłam na termometrze 31stopni i zrezygnowałam nawet z wieczornego spaceru, bo strasznie nie lubię upałów, dzisiaj mniejszy ale na burzę się zbiera juz deszczowo wieje wiatr i pewnie weekend deszczowo-burzowy będzie. No cóż coś za coś :D przynajmniej oddychać będzie czym. Wolę wiatr i deszcze, nie nadaje sie do ciepłych krajów :D
    U nas jakby się w lipcu udało, to w okolice rocznicy ślubu by było maleństwo-byłoby super ;) no i czekam na sierpień bo w końcu bedziemy mogli gdzieś pojechać-po ślubie oboje w pracy mieliśmy urlop choćby wcale mijaliśmy się jak on łaskawie jakiś dzień dostał wolny to ja do pracy. I tak w majówkę mnie ściągnęli, żeby 4.05 nie przedłużyć umowy... No więc ani podróży poślubnej ani nic. I tak czekam na ten sierpień (a najpierw końcówkę lipca :D) żeby w końcu móc gdzieś jechac na dłużej niż 1 dzień i dalej niż do rodziców czy teściów :P

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Aendzi Przyjaciółka

Wysłany: 29 czerwca 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, u mnie od wczoraj taki brązowy rozciągliwy śluz, czytałam że to się zdarza i jest normalne. Ciekawe czy nie wpłynie to na niepowodzenie :/ Owulka pewnie już zaraz, ale nie umiem jej jeszcze dokładnie określać więc starania trzeba robić codziennie :-)

SusannaDean lubi tę wiadomość

3i49tv73chf2jd1l.png
‹‹ 77 78 79 80 81 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ