Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Nie, przyda się Raczej myślałam, żeby tą kasę potraktować jako na czarną godzinę bo chciałabym, jak się uda, zostać z maluszkiem 1,5 roku a nie rok Myślę, ze to będzie wykonalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 12:27
-
nick nieaktualnyRene wrote:też nie chciałabym zostawać tylko rok,dla mnie to zdecydowanie za krótko.Dlatego po urlopie do roboty nie wracam.
-
SusannaDean wrote:No własnie ale coś czuję, że dłużej niż 1,5 roku może być krucho z kasą, co wtedy zrobię? Nie wiem, pewnie poszukam roboty
też będę musiała poszukać,bo po wychowawczym pewnie mi podziękują eh...życie
-
nick nieaktualny
-
Oooo, plan z okradzeniem dziecka z kasy na chrzest po wszystkich wydatkach żeby się Hrabia czy Hrabina pojawiła to świetny plan! Biorę
SusannaDean, Rene, Marlena88 lubią tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualnyIdzianna wrote:Oooo, plan z okradzeniem dziecka z kasy na chrzest po wszystkich wydatkach żeby się Hrabia czy Hrabina pojawiła to świetny plan! Biorę
Ale szczerze, dużo poszło, a liczyłam tylko od kwietnia tego roku.... A to witaminy, wizyty, badania wczesniej? Eh. Nawet nie wiedziałam, że mam tyle kasy hahhaha -
SusannaDean wrote:Ha ha ja i tak pewnie wydam tą kasę na dziecko
Ale szczerze, dużo poszło, a liczyłam tylko od kwietnia tego roku.... A to witaminy, wizyty, badania wczesniej? Eh. Nawet nie wiedziałam, że mam tyle kasy hahhaha -
Rene wrote:gdzie mieszkasz?
aktualnie przebywam w centrum stolicy. leje i błyskaRene lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Rene wrote:tylko żeby się szybko pojawił/pojawiła;-)bo ile mamy czekać na zwrot kosztów hihi:-D
Idzianna lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny