Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Rene dzięki mam nadzieję, że uda mi się trochę wyluzować tak jak w tym cyklu, tym bardziej, że urlop się szykuje.
powodzenia dla pozostałych dziewczyn, które jeszcze na czerwcu. macie jeszcze dwa dni. trzymam kciuki
Casteams, nie fiksuj
Terka, to takiego pracodawcę to o kant d*py. wkurzają mnie tacy, co mają w nosie innych i tylko na nich chcą zarobić. należy się urlop jak psu buda i koniec. ale w każdym razie powodzenia, bo każda okazja jest dobra na urodzenie dziecka, rocznica tym bardziej apropos u mnie w tym roku piąta w sierpniu
Rene lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Ooo Marlena to już staż większy oj stanowczo większy ja w kwietniu dopiero zaczęłam imprezę małżeńską
Co do pracodawcy-cóż w takim razie lepiej że tam nie pracuje-stres jaki tam miałam na co dzień nie do opisania... tylko problemów mi narobił i żadnego pożytku większego-jak to ze stresem bywa. Na szczęście do normy już wróciłam i tylko lepiej może byc. Właśnie sie dowiedziałam, że M urlop ma 1-14.08. Czyli wyjazd tuż po testowaniu-jak będzie pozytyw bedziemy ze znajomymi świętować -jak negatyw to przy wyjeździe zapomnę układ idealny
czas na dzidzie każdy dobry ale takie dni jak urodziny czy rocznice zawsze inaczej nastrajają-i tylko słowa M-tylko mi się nie nakręcaj co ma być to będzie jak pan Bóg da to będzie na rocznice racje ma chłop-generalnie mamy zamiar nie nastawiać się na typowe starania bo pewnie nic by z tego nie było wtedy, bardziej co ma być to będzie działamy kiedy chcemy a zapewne jakiś dzień będzie z tych sprzyjającychhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka, no to nastawienie Twój facet ma prawidłowe
a co do pracy, to kiedyś mojej koleżance z pracy lekarz powiedział, żeby po prostu zmieniła pracę jak boi się powiedzieć że jest w ciąży. po co pracować tam, gdzie się boisz szefa. praca ma być przyjemna, a przynajmniej nie stresująca, bo co to za sens całe życie chodzić jak biały murzyn i ciągle się o coś prosić człowieka, który na Tobie zarabia i nawet nie ma do Ciebie szacunku. prawidłowo, że już tam nie pracujesz i nawet dobrze, że sytuacja sama się rozwiązała, bo zapewne dalej byś tam tkwiła, mam rację?
ja też mam urlop w tym samym czasie co Ty, ale u mnie to akurat te newralgiczne dni wypadają, więc starania będą pełną parą szkoda tylko, że w tym roku nie uda nam się nigdzie wyjechać, bo świnia-skarbona pod tytułem "Chorwacja" poszła na wizyty, leki i hsg także ten... leżenie na trawniku mi zostaje
terka, SusannaDean lubią tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
Terka, a w ogóle to przed chwilą zobaczyłam, że Ty świeżo upieczona żona jesteś toooo Kochana, tym bardziej ciesz się mężempoczątek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
A no właśnie właśnie przez parę dni przerwa wiadomo @ a oboje się dziwnie czujemy więc to sensu nie ma... chwila przerwy tęsknota za sobą i dawaj
Możliwe, że bym została, bo praca w zawodzie (dietetyk i o prace chociaż trochę w zawodzie trudno) ale sama też rozważałam ale kurka trochę później jednak, myślałam właśnie że jakbym się dziecka spodziewała to wtedy. Przyspieszył mi decyzje o dziecku przy okazji a co do stresu-nawet nie że jego się bałam bo przyjacielsko nastawiony do pracowników niewiele starszy ode mnie nawet na imprezę szliśmy całą ekipa bo wszyscy w podobnym wieku ale cały czas nacisk na rozwój-ok ja rozumiem ale czego on oczekuje odpytując mnie z wiedzy o towarze (sklep ze zdrową żywnością) 3 dni przed ślubem? Że będę idealnie przygotowana? No śmieszne to było... I wiesz niby wszystko fajnie zadowoleni byli lubili mnie ale...no i jak mi powiedział że generalnie jestem na odstrzał ale EWENTUALNIE może dać mi jeszcze szanse to już widziałam w głowie co to będzie...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
No szkoda wielka, ze pieniążki uciekły, niestety kasy zjada dużo stanowczo więcej niż ta świnka ja póki co żadnych badań nie robię poza jakimiś które uznam ze przyda sie kontrolować ale chyba nie jest źle ze mną skoro zakwalifikowali mnie to krwiodawców więc póki co pełen luz, cieszę sie jak dziecko z tego urlopu i w ciągu 10 minut już nam tydzień z niego załatwiłamhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
nick nieaktualnyAendzi wrote:Cześć dziewczyny, u mnie od wczoraj taki brązowy rozciągliwy śluz, czytałam że to się zdarza i jest normalne. Ciekawe czy nie wpłynie to na niepowodzenie Owulka pewnie już zaraz, ale nie umiem jej jeszcze dokładnie określać więc starania trzeba robić codziennie
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Marlena, co do wakacji, ja też przebimbałam 4 tys zł na wizyty i badania od kwietnia Wyjazd byłby dalej niż Chorwacja Ale czego się nie robi...
no dokładnie my się śmiejemy, że jak się urodzi to mu potrącimypoczątek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Marlena, co do wakacji, ja też przebimbałam 4 tys zł na wizyty i badania od kwietnia Wyjazd byłby dalej niż Chorwacja Ale czego się nie robi...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRene wrote:i dobrze ze macie polisy bez kasy nie zostaniecie:-)
Agnesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie też się zbiera niestety. wczoraj całą noc lało a teraz znów ciemno się robi.
no właśnie z kasy na chrzest mamusia z tatusiem sobie odbijąpoczątek starań sierpień 2014
Co dalej???