Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja niewyspana bo my teraz rano bo mąż ma nocki a ja popołudniówki i inaczej się nie widzimy
A muszę iść do pracy, ale jutro uż bo lekarz hehe i tak w kratkę w tym tygodniu, ale czego się nie robi aby wygrać fasolkę
Madziu, bo nikt widzę ci nie odpowiedział, są szanse, aby w naturalnym cyklu jajeczka były dwa na każdym jajniku po jednym Nie myślałaś o clo ? Wtedy duże szanse , że na obu wyrosną
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki zaraz lipiec wiec sle moc wiruskow i życzę pięknych fasolek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccfc45c18b05.jpgSusannaDean, Madzix88, Aendzi, Doti87, jagodowa91, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny ja dzisiaj znowu nie do życia.. jajniki kłują, ale nie tak bardzo jak w poprzednim cyklu, zobaczymy.. śluz jest więc przynajmniej w nic nie przeszkadza
A dałam sobie do wiwatu wczoraj bieganiem..umierałam w trakcie i po ale musiałam głowę wyłączyć D. mi powiedział, że mam ostatni cykl monitoringów, bo schizuję tylko niepotrzebnie.. nie podglądać, tylko działać trochę racji to on ma, ale ja przy braku owulacji w kilku cyklach wolałabym jednak wiedzieć czy się w ogóle mam sens nastawiaćanusiak5 lubi tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualnyIdzianna wrote:Cześć Dziewczyny ja dzisiaj znowu nie do życia.. jajniki kłują, ale nie tak bardzo jak w poprzednim cyklu, zobaczymy.. śluz jest więc przynajmniej w nic nie przeszkadza
A dałam sobie do wiwatu wczoraj bieganiem..umierałam w trakcie i po ale musiałam głowę wyłączyć D. mi powiedział, że mam ostatni cykl monitoringów, bo schizuję tylko niepotrzebnie.. nie podglądać, tylko działać trochę racji to on ma, ale ja przy braku owulacji w kilku cyklach wolałabym jednak wiedzieć czy się w ogóle mam sens nastawiać -
nick nieaktualny
-
Rene wrote:hej kochane ale się za wami stęskniłam:-)
mam pytanko co do badań krwi czy na TSH i FT4 trzeba być w konkretnym dniu cyklu czy to bez znaczenia?PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Hej dziewczyny, ja nadal nie do zycia jestem no rozłożylo mnie po całości robiłam test ale negatywny, tylko w nocy często sikalam plus to jest 3 dni przed terminem... ale i tak cos mi smutno się zrobiło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny