Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja niewyspana bo my teraz rano
bo mąż ma nocki a ja popołudniówki i inaczej się nie widzimy 
A muszę iść do pracy, ale jutro uż bo lekarz hehe i tak w kratkę w tym tygodniu, ale czego się nie robi aby wygrać fasolkę
Madziu, bo nikt widzę ci nie odpowiedział, są szanse, aby w naturalnym cyklu jajeczka były dwa na każdym jajniku po jednym
Nie myślałaś o clo ? Wtedy duże szanse , że na obu wyrosną 
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
zaraz lipiec wiec sle moc wiruskow i życzę pięknych fasolek 
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccfc45c18b05.jpg
SusannaDean, Madzix88, Aendzi, Doti87, jagodowa91, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
ja dzisiaj znowu nie do życia.. jajniki kłują, ale nie tak bardzo jak w poprzednim cyklu, zobaczymy.. śluz jest więc przynajmniej w
nic nie przeszkadza 
A dałam sobie do wiwatu wczoraj bieganiem..umierałam w trakcie i po
ale musiałam głowę wyłączyć
D. mi powiedział, że mam ostatni cykl monitoringów, bo schizuję tylko niepotrzebnie.. nie podglądać, tylko działać
trochę racji to on ma, ale ja przy braku owulacji w kilku cyklach wolałabym jednak wiedzieć czy się w ogóle mam sens nastawiać
anusiak5 lubi tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualnyIdzianna rozumiem Cię, też wolałabym wiedzieć, już na tyle monitów chodziłam... niby zawsze owu jest ale moja własna jakaś niemrawa bo udało sie na wspomagaczach tylko...dlatego sie nie dziwie ze chcesz chozic działać i miec reke na pulskie, bo szkoda tych cykli kolejnychIdzianna wrote:Cześć Dziewczyny
ja dzisiaj znowu nie do życia.. jajniki kłują, ale nie tak bardzo jak w poprzednim cyklu, zobaczymy.. śluz jest więc przynajmniej w
nic nie przeszkadza 
A dałam sobie do wiwatu wczoraj bieganiem..umierałam w trakcie i po
ale musiałam głowę wyłączyć
D. mi powiedział, że mam ostatni cykl monitoringów, bo schizuję tylko niepotrzebnie.. nie podglądać, tylko działać
trochę racji to on ma, ale ja przy braku owulacji w kilku cyklach wolałabym jednak wiedzieć czy się w ogóle mam sens nastawiać 
-
hej kochane ale się za wami stęskniłam:-)
mam pytanko co do badań krwi czy na TSH i FT4 trzeba być w konkretnym dniu cyklu czy to bez znaczenia?
Idzianna, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to dobrze byłam dziś na pobraniu krwi i nie dopytałam o toSusannaDean wrote:Helloł i my za tobą

Nie, przy tarczycy nie ma znaczenia
-
Hello, helloRene wrote:hej kochane ale się za wami stęskniłam:-)
mam pytanko co do badań krwi czy na TSH i FT4 trzeba być w konkretnym dniu cyklu czy to bez znaczenia?
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZatestuj za 2 dni jeszcze jest na to czas bie podlamuj sie heheDoti87 wrote:Hej dziewczyny, ja nadal nie do zycia jestem no rozłożylo mnie po całości
robiłam test ale negatywny, tylko w nocy często sikalam plus to jest 3 dni przed terminem... ale i tak cos mi smutno się zrobiło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pomału i do przodu:-)w piątek odbieram wyniki oj jak ja bym chciała już 9.07....SusannaDean wrote:Co tam słychac Rene

-
też tak uważam:-)SusannaDean wrote:Zatestuj za 2 dni jeszcze jest na to czas bie podlamuj sie hehe