Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRene wrote:jeszcze pomęczę powiedzcie mi czy na wizytę do endo trzeba mieć skierowanie i czy długo się czeka na termin?a może lepiej iść prywatnie...
Hej! Jutro wyjazd, więc wpadłam!
Pilik współczuję dzisiejszego dnia! Jutro na pewno będzie lepiej:-) przytulam.
Rene do Endo na NFZ długo bardzo kilka miesięcy. Prywatnie już lepsza dostępność, ale do lepszych w wakacje też ok 3 tygodni.
Susanna wysokie to TSH miałaś!!! Teraz zazdroszczę!. A ja miałam miesiąc temu 1,4 a teraz 2,7 :'( chyba stres -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Hej! Jutro wyjazd, więc wpadłam!
Pilik współczuję dzisiejszego dnia! Jutro na pewno będzie lepiej:-) przytulam.
Rene do Endo na NFZ długo bardzo kilka miesięcy. Prywatnie już lepsza dostępność, ale do lepszych w wakacje też ok 3 tygodni.
Susanna wysokie to TSH miałaś!!! Teraz zazdroszczę!. A ja miałam miesiąc temu 1,4 a teraz 2,7 :'( chyba stresIdzianna lubi tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Ja mam endo-gina 140 zł wizyta. Warszawa.PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
SusannaDean wrote:Rene chyba na nfz najdluzej z lekarzy czeka sie na endokrynologa!! Prywatnie 80-100 zl za wizyte
Magdzia może u mnie trochę taniej będzie mniejsze miasto:-)i fajnie że masz 1 lekarza o dwóch specjalizacjach:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdzia - dzięki i zazdroszczę endo-gin!! Szukałam w okolicy i żadnego takiego
Rene u nas endo 100-150zl i fakt, kolejki dluuugie, lepiej prywatnie niestety chyba że masz zaufanego rodzinnego i Ci przepisze na zbicie TSH. No ale ogólnie jak nie miałaś nigdy usg tarczycy to na pierwsza wizytę chociaż bym poszła prywatnie... ja mam na szczęście lux-med firmowy i tylko dzięki temu dostałam się do lekarzy w jakimś sensownym terminie i bez miliona monet... na NFZ nic się załatwić nie da, echRene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Magdzia - dzięki i zazdroszczę endo-gin!! Szukałam w okolicy i żadnego takiego
Rene u nas endo 100-150zl i fakt, kolejki dluuugie, lepiej prywatnie niestety chyba że masz zaufanego rodzinnego i Ci przepisze na zbicie TSH. No ale ogólnie jak nie miałaś nigdy usg tarczycy to na pierwsza wizytę chociaż bym poszła prywatnie... ja mam na szczęście lux-med firmowy i tylko dzięki temu dostałam się do lekarzy w jakimś sensownym terminie i bez miliona monet... na NFZ nic się załatwić nie da, ech -
Susanna ja ginekologa też mam prywatnie zupełnie niestety na NFZ nikogo nie znalazłam a na lux med w okolicy tylko trzech i to srednio polecanych... ale stwierdziłam że raz się żyje, a to jest za ważne żeby oszczędzać... wole się doleczyc, przebadać i iść do lepszego lekarza zamiast wydać na ciuchy czy wczasy... coś za cos ...
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEee. Wyjazd - do Babci, bo to 200km ode mnie. (Babcia w szpitalu miała udar).
Głupio trochę wyszło, chyba z mojej wypowiedzi...
Wakacji brak, bo Mąż zmienił pracę.
Pilik szukałam na znanylekarz. Całe szczęście, że mam blisko, 10km.
Susanna, zauważyłam, że przy stresie, większej ilości kawy i jedzeniu mniej TSH świruje. W szpitalu miałam 4,3 a nigdy wcześniej tak nie było.
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Susanna ja ginekologa też mam prywatnie zupełnie niestety na NFZ nikogo nie znalazłam a na lux med w okolicy tylko trzech i to srednio polecanych... ale stwierdziłam że raz się żyje, a to jest za ważne żeby oszczędzać... wole się doleczyc, przebadać i iść do lepszego lekarza zamiast wydać na ciuchy czy wczasy... coś za cos ...
Madzia oby babcia poczula sie lepiej trzymam kciuki -
Ja tu mam gin w pakiecie terminy różnie teraz czekam miesiac ale inne badania np tomograf praktycznie od ręki
Brzuszek nadal mnie boli teraz w prawym jajniku i mam jakiś biały i bardzo ciągnący śluz Hmm dziwny ten cykl na maksa