X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testowanie -Lipiec 2017.
Odpowiedz

Testowanie -Lipiec 2017.

Oceń ten wątek:
  • Rene Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Rene u mnie nie było efektów ubocznych i raczej nie dają jakiś szczególnych. Pytaj, jak bedziemy umiały to odpowiemy ;)
    ok:-) pójdę do lekarza i już będę wyszkolona;-)

SusannaDean, pilik lubią tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze pomęczę powiedzcie mi czy na wizytę do endo trzeba mieć skierowanie i czy długo się czeka na termin?a może lepiej iść prywatnie...

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    jeszcze pomęczę powiedzcie mi czy na wizytę do endo trzeba mieć skierowanie i czy długo się czeka na termin?a może lepiej iść prywatnie...

Hej! Jutro wyjazd, więc wpadłam!

Pilik współczuję dzisiejszego dnia! Jutro na pewno będzie lepiej:-) przytulam.

Rene do Endo na NFZ długo bardzo kilka miesięcy. Prywatnie już lepsza dostępność, ale do lepszych w wakacje też ok 3 tygodni.

Susanna wysokie to TSH miałaś!!! Teraz zazdroszczę!. A ja miałam miesiąc temu 1,4 a teraz 2,7 :'( chyba stres

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene chyba na nfz najdluzej z lekarzy czeka sie na endokrynologa!! Prywatnie 80-100 zl za wizyte

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam endo-gina :-) 140 zł wizyta. Warszawa.

• Rene Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    Hej! Jutro wyjazd, więc wpadłam!

Pilik współczuję dzisiejszego dnia! Jutro na pewno będzie lepiej:-) przytulam.

Rene do Endo na NFZ długo bardzo kilka miesięcy. Prywatnie już lepsza dostępność, ale do lepszych w wakacje też ok 3 tygodni.

Susanna wysokie to TSH miałaś!!! Teraz zazdroszczę!. A ja miałam miesiąc temu 1,4 a teraz 2,7 :'( chyba stres
    fajnie masz:-)życzę udanego wypoczynku i dużo słoneczka:-) u mnie w rodzinie też same wyjazdy szwagier dziś nad morze,szwagierka jutro do Mielna jedzie a ja w mojej chatce zostaję

Idzianna lubi tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Idzianna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    Ja mam endo-gina :-) 140 zł wizyta. Warszawa.
    Magdzia, a kiedy wracasz? I dokąd wyjazd bo chyba mi umknęło? Przepraszam, pewnie pisałaś :)

PCOS
    suplementacja: folik i wit. D3
    Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus
  • Idzianna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiru-riru, czekam sobie na usg...

Magdzia85F lubi tę wiadomość

PCOS
    suplementacja: folik i wit. D3
    Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus
  • Rene Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Rene chyba na nfz najdluzej z lekarzy czeka sie na endokrynologa!! Prywatnie 80-100 zl za wizyte
    eh...ta długa lista oczekujących:-(na pocieszenie powiem że byłam zapisać moją 10 letnią córkę do ortodonty jakoś w pod koniec roku 2015 a najbliższy termin mają UWAGA w grudniu 2017 musiałam aż usiąść z wrażenia...no to pytanie jak bym dziecko chciała prywatnie zapisać ile mam czekać,pani na to że wolne terminy mamy za 2-3 tygodnie szok!!!składki ściągają co miesiąc a ja muszę prywatnie z dzieckiem do specjalisty chodzić...Sorka ale musiałam troche pomarudzć..
    Magdzia może u mnie trochę taniej będzie mniejsze miasto:-)i fajnie że masz 1 lekarza o dwóch specjalizacjach:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idzianna wrote:
    Magdzia, a kiedy wracasz? I dokąd wyjazd bo chyba mi umknęło? Przepraszam, pewnie pisałaś :)
    podpinam sie do pytania :-)
    Idzianna kciuki&&& za chwilę będziesz po :-)

SusannaDean lubi tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia moze stres nie wieknskad te wahania tsh,jutro wracam typowo do jadlospisu bo sie boje czy te sterydy nie dadza mi w dupe....

• Rene Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mykam na spacerek później się odezwę:-)

pilik lubi tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia - dzięki :) i zazdroszczę endo-gin!! Szukałam w okolicy i żadnego takiego :(

Rene u nas endo 100-150zl i fakt, kolejki dluuugie, lepiej prywatnie niestety :( chyba że masz zaufanego rodzinnego i Ci przepisze na zbicie TSH. No ale ogólnie jak nie miałaś nigdy usg tarczycy to na pierwsza wizytę chociaż bym poszła prywatnie... ja mam na szczęście lux-med firmowy i tylko dzięki temu dostałam się do lekarzy w jakimś sensownym terminie i bez miliona monet... na NFZ nic się załatwić nie da, ech :(

Rene lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Magdzia - dzięki :) i zazdroszczę endo-gin!! Szukałam w okolicy i żadnego takiego :(

Rene u nas endo 100-150zl i fakt, kolejki dluuugie, lepiej prywatnie niestety :( chyba że masz zaufanego rodzinnego i Ci przepisze na zbicie TSH. No ale ogólnie jak nie miałaś nigdy usg tarczycy to na pierwsza wizytę chociaż bym poszła prywatnie... ja mam na szczęście lux-med firmowy i tylko dzięki temu dostałam się do lekarzy w jakimś sensownym terminie i bez miliona monet... na NFZ nic się załatwić nie da, ech :(
    Ja mam pzu i tak samo, chodze tam a place 50 na miesiac troche mi szkoda do gina chidzic za 180 za wizyte ale nie mam na pzu nikogo jeszcze zaufanego

• pilik Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna ja ginekologa też mam prywatnie zupełnie :( niestety na NFZ nikogo nie znalazłam a na lux med w okolicy tylko trzech i to srednio polecanych... ale stwierdziłam że raz się żyje, a to jest za ważne żeby oszczędzać... wole się doleczyc, przebadać i iść do lepszego lekarza zamiast wydać na ciuchy czy wczasy... coś za cos ;)...

SusannaDean lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee. Wyjazd - do Babci, bo to 200km ode mnie. (Babcia w szpitalu miała udar).

Głupio trochę wyszło, chyba z mojej wypowiedzi...

Wakacji brak, bo Mąż zmienił pracę.

Pilik szukałam na znanylekarz. Całe szczęście, że mam blisko, 10km.

Susanna, zauważyłam, że przy stresie, większej ilości kawy i jedzeniu mniej TSH świruje. W szpitalu miałam 4,3 a nigdy wcześniej tak nie było.

pilik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Susanna ja ginekologa też mam prywatnie zupełnie :( niestety na NFZ nikogo nie znalazłam a na lux med w okolicy tylko trzech i to srednio polecanych... ale stwierdziłam że raz się żyje, a to jest za ważne żeby oszczędzać... wole się doleczyc, przebadać i iść do lepszego lekarza zamiast wydać na ciuchy czy wczasy... coś za cos ;)...
    Pilik ja tes niestety wielkie wydatki wiec znam to....

Madzia oby babcia poczula sie lepiej trzymam kciuki

• MamaNl Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu mam gin w pakiecie terminy różnie teraz czekam miesiac ale inne badania np tomograf praktycznie od ręki ;)

Brzuszek nadal mnie boli teraz w prawym jajniku i mam jakiś biały i bardzo ciągnący śluz Hmm dziwny ten cykl na maksa

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idzianna wrote:
    Tiru-riru, czekam sobie na usg...

Czekamy na wiesci

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
‹‹ 89 90 91 92 93 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ