Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
pilik wrote:Wygląda dobrze, mam nadzieję że się pięknie zapełni ten drugi arkusz
MagdziaF coś czuję że będziemy miały ręce pełne roboty uzupełniając drugi arkusz:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2017, 20:19
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Agnesia wrote:Jadę się odstresować do Gorzowa na Euforię Dźwięku, od tego poniedziałku znienawidzę poniedziałki... po ponad 2latach wracam i mimo ze się cieszę ze nie będę 24h z dzieckiem moim (nie licząc wieczornych wypadów z koleżankami) to czuje ze będzie mi tego brakowało i już łzy napływają mi do oczu na sama myśl:(
-
adelcia wrote:Głowa do góry,ja wracam za miesiąc, po ponad niewiele roku w domu z córką. Bedzie dobrze. A z kim Maluch zostaje? Ja zostawiam z opiekunką, bede pracować za kilka groszy, ale z drugiej strony utrzymanie dobrej pracy też jest ważne, zwłaszcza że nie wiadomo kiedy zajdę w ciążę. Glowa trochę odpocznie i wyjdziemy do ludzi. Dziś byłam na zakupach,bo moja szafa świeci pustkami.
-
s1985 wrote:Gratuluję, widzę że miałaś stymulację aromkiem też go mam i też będę go brała, miałaś jakieś skutki uboczne po nim?
Dziękuję,nie żadnych skutków ubocznych. Powodzenia!Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
SusannaDean wrote:Booosko Asia kochana pokaż nam test na rozsianie wirusa Bobasków :*
Co do mutacji, od dziś jakieś zalecenia?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b3ee51e0166.jpg
Tak będę przyjmować clexane, zaraz po urlopie idę do gina. Póki co acard.
Rozsiewam ~~~~~Madzix88, Rene, jagodowa91, asia-bez lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualnyadelcia wrote:Głowa do góry,ja wracam za miesiąc, po ponad niewiele roku w domu z córką. Bedzie dobrze. A z kim Maluch zostaje? Ja zostawiam z opiekunką, bede pracować za kilka groszy, ale z drugiej strony utrzymanie dobrej pracy też jest ważne, zwłaszcza że nie wiadomo kiedy zajdę w ciążę. Glowa trochę odpocznie i wyjdziemy do ludzi. Dziś byłam na zakupach,bo moja szafa świeci pustkami.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim my dzisiaj byliśmy na grillu i nie było kiedy wejść na forum..dostałam 3 pytania od kuzynek D. o to kiedy dziecko...wkurza mnie to tak, że masakra!!! Nie wszystkim idzie tak łatwoPCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny