Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaNl wrote:Ja ogólnie wolałam jak było wszystko na 1 stronie jakoś na telefonie niezbyt mi wygodnie podglądać ale nie jest tez złe może to bardziej kwestia przyzwyczajenia była
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJadę się odstresować do Gorzowa na Euforię Dźwięku, od tego poniedziałku znienawidzę poniedziałki... po ponad 2latach wracam i mimo ze się cieszę ze nie będę 24h z dzieckiem moim (nie licząc wieczornych wypadów z koleżankami) to czuje ze będzie mi tego brakowało i już łzy napływają mi do oczu na sama myśl:(
-
Witajcie miesiąc się super zaczyna gratulacje pierwszej lipcowej fasolki chce sie wpisać na testowanie, ale nie wiem czy jest w ogóle sens. Mam teraz 10 dc. Jestem przeziębiona i raczej w seksowania dzisiaj nici... A jutro mój M jedzie na szkolenie i wróci dopiero w piątek, a wtedy będzie 16 dc. Średnio owulacje mam ok. 14-15 dc. W poprzednim cyklu owu mi się przesunęła to może w tym też... Będę robić testy owu i jak mi przejdzie choróbsko to będę mierzyć temperaturę. Testowałabym 21 lipca
Asia87 lubi tę wiadomość
-
Aga26 wrote:Witajcie miesiąc się super zaczyna gratulacje pierwszej lipcowej fasolki chce sie wpisać na testowanie, ale nie wiem czy jest w ogóle sens. Mam teraz 10 dc. Jestem przeziębiona i raczej w seksowania dzisiaj nici... A jutro mój M jedzie na szkolenie i wróci dopiero w piątek, a wtedy będzie 16 dc. Średnio owulacje mam ok. 14-15 dc. W poprzednim cyklu owu mi się przesunęła to może w tym też... Będę robić testy owu i jak mi przejdzie choróbsko to będę mierzyć temperaturę. Testowałabym 21 lipca
Agnesia udanego wieczoru:-)