TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
hejo hejo,
Widzę znajome loginy, czyli lecimy dalej z tematem.
u mnie w prawdzie @ jeszcze brak, ale wszystkie znaki na niebie, ziemi i termometrze wskazują na to, że niedługo nadejdzie. wczoraj odstawiłam dupka po 10 dniach stosowania i widocznie nie pomógł więc teraz pewnie na @ sobie trochę poczekam. normalnie byłaby wczoraj. dam znać kiedy mnie wpisać na testowanie
miłego dnia słoneczkapoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Staraczka, kciuki &&&&&&
Ja od jutra mierze temperaturę. I mam nadzieje, że ten cykl dla Nas wszystkich będzie owocny i szczęśliwy -
Oby szybko ta torbiel zniknęła.... &&&&&&
-
Hej dziewczynki podpowiedzcie mi. Dzisiaj dopadlo mnie Male przeziębienie a nie chce faszerować sie lekami,co zrobic? Mam nadzieje ze to nie wpłynie na nasze starania. Nie mam gorączki ale lekko podwyzszona temp,mimo to slabo sie czuje02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Hej dziewczynki podpowiedzcie mi. Dzisiaj dopadlo mnie Male przeziębienie a nie chce faszerować sie lekami,co zrobic? Mam nadzieje ze to nie wpłynie na nasze starania. Nie mam gorączki ale lekko podwyzszona temp,mimo to slabo sie czuje
Britty lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Staraczka przykro mi nie znam się na torbielach, ale naprawdę nie ma żadnej nadziei? Jeśli owulacja mogła być to może nic straconego. Na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że wszystko jest możliwe. U mnie w 12 dc na usg lekarka stwierdziła,że nie będzie owulacji i zapisała clo na następny cykl. Przyjechałam do domu i płakałam, bo czułam się jak w poprzednich cyklach, gdzie wydawało mi się owu jest, a tu nagle się okazało,że mogę nie mieć owulacji w ogóle. Za dwa tygodnie test ciążowy pozytywny (właśnie zasypia w łóżeczku). Dlatego zawsze wierzę, że może być dobrze
-
Widzialam po minie lekarki ze szams nie ma. Od razu powiedziala ze prosze sie nie stresowac musiny poczekac i zobaczymy. Byc moze owulacja byla bo endo z 7 mm zrobilo sie 12 mm i jest ciut plynu w zatoce.
Ja nadziei nie mam naprawdeNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Staraczko głowa do góry i uśmiech poproszę.
Sama miałam kryzys po swoim czwartkowym spotkaniu z ginem, na szczęście mam kochanego męża, który potrafi podnieść mnie na duchu. Słuchajcie, któraś z Was wyżej napisała, że pewnie lekarz przepisze mi "clo" na owulację, czy powiększenie pęcherzyków. Czy mogłybyście to rozszerzyć? Co to za lek? -
Witam się i ja. Poproszę o wpisanie na 14.08. Ale na cuda raczej nie liczę. Jutro mam wizytę i chyba zdecyduję się na inseminację w następnym cyklu. No ale starania w tym cyklu będą więc i testowanie musi być
Powodzenia dziewczyny
01.2017 - ciąża biochemiczna