X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
Odpowiedz

TESTOWANIE- SIERPIEN 2017

Oceń ten wątek:
  • Bluecat Ekspertka

Wysłany: 22 lipca 2017, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Nie odzywałam się, bo cały czas w pracy. W czwartek musiałam się zwolnic z pracy bo tak ze mnie, że tak powiem leciało...niby pierwszy dzień okresu, ale nigdy nie miałam aż tak...a wczoraj już mało...brzuch w ogóle nie boli okresowo. We wtorek idę do gina.

https://ovufriend.pl/graph/57e739b00683b84812df3506191a8272
  • Rene Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2017, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam w ten pochmurny poranek:-)
    trzymam kciuki sierpień musi być nasz:-)
    Cola witaj:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co racja to racja powinni uczyc tego w szkole. To jest przykre ale ia musialan sie tez tego dowiedziec na wlasnych niepowodzeniach. Chwala Bogu ze trafioam na swietnego lekarza ktory nie bagatelizowal tego tyljo zlecil wszystkie badania!

Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • Aga26 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2017, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) przenoszę się z lipca. Miałam testować 21, a tu dopiero owulkę mo wyznaczyło. Termin @ mam na 4 sierpnia, ale nie wiem czy tyle wytrzymam w testowaniem :p

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga witaj. Wytrzymasz bo wujscia za bardzo nie masz hihi.
    Ja tez nie wiem ile wytrzymam bo zostalo mi 12 dni do terminu @ ale bete zrobie dopiero 3 sierpnia jak wroce z urlopy...

• Aga26 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałaś owulkę dzień po mojej, idziemy łeb w łeb ;) tylko moja faza lutealna to 15 dni. Przez to się ciągnie to czekanie. Nigdy nie miałam tak późno owulacji. Kiedyś się zdarzył 35 dniowy,a tu sie zapowiada ponad 40 dniowy. W tamtym miesiącu była biochemiczna niestety

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2017, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja przed 14 dni od poniedzialku bede duphaston brac wiec moja faza to bedzie17 dni !

• Aga26 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2017, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli się wszystko wydłuży, tzn. czekanie. Obyś się już nie doczekała @. Najwcześniej w przyszłym roku jak już dzidziuś będzie na swiecie ;)

• Idzianna Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, u mnie dziś 1 dc, więc dołączam. Choć zazwyczaj @ wyprzedza testowanie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2017, 21:39

PCOS
    suplementacja: folik i wit. D3
    Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2017, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga oby bo to ostatni stymulowany cykl byl...

Idzianna witaj. Oby tym razem bylo inaczej

• Aga26 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ja wierzę, że Ci się uda. Najgorsze to czekanie... Program przesunął mi dziś owulacje i jeden dzień i dalej jestem tak jak wczoraj 3 dpo. Spokojnie tu na wątku. Miejmy nadzieję, że się niedługo rozkręci :)

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Codoterminu owulacji nie ufaj tak tym programom. Mi lata wstecz zaznaczal owulke ktorej nie bylo a skoki temp byly. Takze ja osobiscie programowi nie ufam dlatego nie mierze tempki. Monitoring jest 100% pewny czy owu jest czy nie.

• LadyRuuU Znajoma

Wysłany: 23 lipca 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też, ja też ;)

Testowanko na początku sierpnia, okolice 4.
    Mam Duże nadzieję związane z tym cyklem bo lipcowy cykl to mój urodzinowy i wszystkie życzenia skierowałam w stronę maluszka ;)
    Owulkę miałam równo w 25 urodziny, także ten, prezent na ćwierćwieczne urodziny powinien być porządny ;)
    Trzymam kciuki za Was a Wy trzymajcie za mnie !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2017, 10:15

Rene, Aga26, jagodowa91 lubią tę wiadomość

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyRuuU wrote:
    Ja też, ja też ;)

Mam Duże nadzieję związane z tym cyklem bo lipcowy cykl to mój urodzinowy i wszystkie życzenia skierowałam w stronę maluszka ;)
    Owulkę miałam równo w 25 urodziny, także ten, prezent na ćwierćwieczne urodziny powinien być porządny ;)
    Trzymam! Tez mam 25 lat. W pierwsza ciaze jak zaszlam to owulacja byla akurat w dzien moich urodzin :-) wiec u ciebie tez powinny byc dwie oreski :)

LadyRuuU lubi tę wiadomość

• mi88 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga26 wrote:
    Staraczka ja wierzę, że Ci się uda. Najgorsze to czekanie... Program przesunął mi dziś owulacje i jeden dzień i dalej jestem tak jak wczoraj 3 dpo. Spokojnie tu na wątku. Miejmy nadzieję, że się niedługo rozkręci :)
    Do sierpnia jeszcze ponad tydzień, więc pewnie wtedy zacznie się rozkręcać :) Czekanie jest zawsze najgorsze! Dobrze, że czekamy na coś dobrego, a nie np. na wyniki testu na HIV :P W sumie wszystkie mamy dużo szczęścia, że w ogóle jesteśmy staraczkami :)

staraczka24, Aga26, jagodowa91 lubią tę wiadomość

qb3c2n0a4q2qbkcb.png
    Dziewczynka <3 Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
    MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo
  • Mini89 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2017, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wczoraj zaczęłam brać letrox na tarczyce i cały dzień spędziłam w łóżku z miską:( miała któraś takie efekty uboczne? Dziś wzięłam połówkę dawki ale dalej się czuje jak nie żywa. ..

ex2buay3h02dl23a.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2017, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyRuuU wrote:
    Ja też, ja też ;)

Witaj i oczywiście trzymam mocno kciuki:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Aga26 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przynajmniej czekamy na coś miłego :) gorzej, nie wiemy ile miesięcy przyjdzie nam czekać. Jestem pewna, że u każdej z nas to kwestia czasu. Mamy w sierpniu rocznice ślubu więc byłby super prezent ;)

• Aga26 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2017, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze się znajdzie okazja do super prezentów ;)

• karo2 Przyjaciółka

Wysłany: 23 lipca 2017, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pierwsze lipcowe testowanie negatywne. Kolejne okolo 15 sieprnia :)

‹‹ 7 8 9 10 11 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ