TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam. Nie odzywałam się, bo cały czas w pracy. W czwartek musiałam się zwolnic z pracy bo tak ze mnie, że tak powiem leciało...niby pierwszy dzień okresu, ale nigdy nie miałam aż tak...a wczoraj już mało...brzuch w ogóle nie boli okresowo. We wtorek idę do gina.
-
Co racja to racja powinni uczyc tego w szkole. To jest przykre ale ia musialan sie tez tego dowiedziec na wlasnych niepowodzeniach. Chwala Bogu ze trafioam na swietnego lekarza ktory nie bagatelizowal tego tyljo zlecil wszystkie badania!Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Aga witaj. Wytrzymasz bo wujscia za bardzo nie masz hihi.
Ja tez nie wiem ile wytrzymam bo zostalo mi 12 dni do terminu @ ale bete zrobie dopiero 3 sierpnia jak wroce z urlopy...Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Miałaś owulkę dzień po mojej, idziemy łeb w łeb tylko moja faza lutealna to 15 dni. Przez to się ciągnie to czekanie. Nigdy nie miałam tak późno owulacji. Kiedyś się zdarzył 35 dniowy,a tu sie zapowiada ponad 40 dniowy. W tamtym miesiącu była biochemiczna niestety
-
Codoterminu owulacji nie ufaj tak tym programom. Mi lata wstecz zaznaczal owulke ktorej nie bylo a skoki temp byly. Takze ja osobiscie programowi nie ufam dlatego nie mierze tempki. Monitoring jest 100% pewny czy owu jest czy nie.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Ja też, ja też
Testowanko na początku sierpnia, okolice 4.
Mam Duże nadzieję związane z tym cyklem bo lipcowy cykl to mój urodzinowy i wszystkie życzenia skierowałam w stronę maluszka
Owulkę miałam równo w 25 urodziny, także ten, prezent na ćwierćwieczne urodziny powinien być porządny
Trzymam kciuki za Was a Wy trzymajcie za mnie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2017, 10:15
Rene, Aga26, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
LadyRuuU wrote:Ja też, ja też
Mam Duże nadzieję związane z tym cyklem bo lipcowy cykl to mój urodzinowy i wszystkie życzenia skierowałam w stronę maluszka
Owulkę miałam równo w 25 urodziny, także ten, prezent na ćwierćwieczne urodziny powinien być porządny
Trzymam kciuki za Was a Wy trzymajcie za mnie !LadyRuuU lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Aga26 wrote:Staraczka ja wierzę, że Ci się uda. Najgorsze to czekanie... Program przesunął mi dziś owulacje i jeden dzień i dalej jestem tak jak wczoraj 3 dpo. Spokojnie tu na wątku. Miejmy nadzieję, że się niedługo rozkręci
staraczka24, Aga26, jagodowa91 lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
LadyRuuU wrote:Ja też, ja też
Trzymam kciuki za Was a Wy trzymajcie za mnie !