TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ellka wrote:Sońkaa, Wy staracie się o pierwsze? Mój też chciał najpierw syna;) I żeby po nim odziedziczył inteligencję, skromniś;p
Tak, o pierwsze Za kilka dni stuknie nam roczek od ślubu i czuję ten sokoli wzrok wszystkich dookoła skupiony na moim brzuchu, a do tego w rodzinie jest kilka ciążowych brzuszków, takich gdzie się nikt nie spodziewał nawet, że coś w planach, a u nas to przecież takie oczywiste, noooo aleeee za TAKI prezent na rocznicę to ja bym się wcale nie obraziła A Ty masz już jakiegoś inteligentnego brzdąca?10 cs szczęśliwy
-
Zgadzam się. Ja schowałam termometr jeszcze przed owu. Po pozytywnym teście nie mierzyłam. A od początku miałam przeczucie i nastawienie, że to nie ten cykl. Nie doszukiwałam się objawów. I Udało się.
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Sońkaa, tak mamy synka:) Niedługo kończy roczek;) Po tatusiu jest terrorystą, a jak to mąż mówi, z terrorystami nie negocjuje tylko od razu daje co chce;p
Sońkaa lubi tę wiadomość
-
Sońkaa wrote:Tak, o pierwsze Za kilka dni stuknie nam roczek od ślubu i czuję ten sokoli wzrok wszystkich dookoła skupiony na moim brzuchu, a do tego w rodzinie jest kilka ciążowych brzuszków, takich gdzie się nikt nie spodziewał nawet, że coś w planach, a u nas to przecież takie oczywiste, noooo aleeee za TAKI prezent na rocznicę to ja bym się wcale nie obraziła A Ty masz już jakiegoś inteligentnego brzdąca?
Mnie 20 sierpnia minie rok od ślubu
-
Ellka wrote:Sońkaa, tak mamy synka:) Niedługo kończy roczek;) Po tatusiu jest terrorystą, a jak to mąż mówi, z terrorystami nie negocjuje tylko od razu daje co chce;p
Haha, już Was uwielbiam! To co, teraz nastawienie na małą Ellkę?
Mój mówi, że tyle zachodu z tymi staraniami, że to będzie dzieło życiaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 12:33
Ellka lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
Elka gratulacje ! Super wieści! Może i mnie tymi wiruskami zarazicie ! Choc ppdbrzusze dalej pobolewa i obawiam skę że @ przyjdzie. Pozostaje pozytywne myślenie, a wasze szczęśliwe 2 kreski dodają energii:-)
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Sońkaa wrote:Tak, o pierwsze Za kilka dni stuknie nam roczek od ślubu i czuję ten sokoli wzrok wszystkich dookoła skupiony na moim brzuchu, a do tego w rodzinie jest kilka ciążowych brzuszków, takich gdzie się nikt nie spodziewał nawet, że coś w planach, a u nas to przecież takie oczywiste, noooo aleeee za TAKI prezent na rocznicę to ja bym się wcale nie obraziła A Ty masz już jakiegoś inteligentnego brzdąca?
Aff.
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Dopiero rok? To "świeże" małżeństwa jesteście ;p
No ja bym chciała dziewuszkę mąż nawet już próbuje forsować propozycję imienia
Twierdzi, że zawsze mu się Patrycja podobało;)
Almond, dzięki:) Na Ciebie też dmucham ;p może się uda Ciebie zarazić
Sońkaa, jeśli można spytać, leczysz się na coś? Widzę, że kontrolujesz tsh.
Mi, no takie wtrącanie się nie jest fajne;/ U nas na szczęście tego nie ma. Poza tym o naszych staraniach nie wiedział prawie nikt -
Mnie tez już cmi w brzuszku a raczej podbrzuszu ale to na @ w tym miesiącu mam mieć monitoring Wiec muszę zgłosić w szpitalu kiedy zaczynam nowy cykl
Mam nadzieje ze mój K tez zrobi w tym miesiącu badania jak tylko skończą ten projekt bo teraz to nigdy go nie ma hehe
Widzę ze większość z was odstawiła mierzenie temp tez tak będę robić ale od września narazie robię wykresy do lekarza
Czy któraś z was mierzyła temp częściej niż rankiem ???
Czytałam forum jak pani mierzyła 3 razy na dzień i prowadziła 3 wykresy na 1 ciekawe czy to coś zmienia heheh -
MamaNi, ja mierzyłam tylko rano. O innych porach dnia temperatura nie jest miarodajna.
-
Necia124 wrote:Przykro mi, tym bardziej że dziewczyny mają powody do radości a Ty ta niepewność. Ja też nie wiem czy moje pęcherzyki pekły. Trudno się tak czeka ale glowa do gory. Jak się będziemy zamartwiac to nic dobrego z tego nie wyjdzie.
A tak wogole to czemu lekarz ma taki obojętny stosunek? Mój zawsze stara się szukać pozytywów. A ten nic nie może poradzić tylko rzucić tekst co będzie to będzie?
Jaki brałaś zastrzyk?
Nic nie brałam.. bo przecież nic mi wczoraj nie powiedział o wgl możliwości jakiej kolwiek To dobry lekarz ale czuję sie okropnie po tej wizycie.
Dobrze to określiłaś jako jedyna że dziewczyny mają powody do radości a ja już wiem jak to się skończy nawet nie liczę że pęknie a tym bardziej nie mam ochoty na przytulanie z mężem który mnie pociesza i wspiera.
Nie będę zmieniać lekarza bo już mam tego serdecznie dosyć nie dość że przez 2 ty chodzę aby robić badania od lekarza do lekarza a tu i tak stwierdzenie "co ma być to będzie " -
No my z mężem dziś mamy drugą rocznicę ślubu a po wizycie- przeczucia nie mylily- owu wczoraj była jest płyn w zatoce. Dostałam luteine i za dwa tygodnie testować dla mnie prezent super bo to pierwsza naturalna owulka od ponad roku Truskaweczka może zadzwoń i poproś o zastrzyk bo jeszcze nie jest na niego za późno. W ostatniej ciąży dostałam zastrzyk przy 25mm i peknal po 12h
edwarda20, Sońkaa lubią tę wiadomość
-
Ellka wrote:S1985, podejrzany spadek. Może na dniach wyznaczy?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Mini89 wrote:Truskaweczka może zadzwoń i poproś o zastrzyk bo jeszcze nie jest na niego za późno. W ostatniej ciąży dostałam zastrzyk przy 25mm i peknal po 12h
-
Mini, kciuki:) Widzę mój rocznik w Twoim nicku;)
Szczęścia, miłości i fasolki z okazji rocznicy:*
Edwarda, Sońkaa, Wam też szczęścia i miłości:*
Plus fasolki dla Sońkiedwarda20, Sońkaa lubią tę wiadomość