TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTez mialam kryzys wczoraj ) ogolnie czuje sie dobrze, czasem boli mnie brzuch i piersi bola tak ze ciezko sie umyc za 2 tyg pierwsze usg - juz doczekac sie nie moge
Btw. Ja tez stara dupa 33 lata i pierwsze dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 06:19
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Moja temperatura zwariowała dziś. Szok...w tamtym cyklu nie miałam takiej...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:OOo to to. Z myciem ciężko. Normalnie ból paskudny.
Ja mam 21 pierwsze USG. Chyba Męża zabiorę, tzn. On sam już powiedział, że idzie ze mną
Dziś może być gorzej,bo upał wraca w PL. Casteams stare dupy to obie jesteśmy:-P
Ja mam 23.08 pierwsze moj chlop idzie ze mna bo to wazna chwila bedzie mam nadzieje ze serduszko juz bedzie bic poza tym moj mowi po holendersku a ja tylko po angielsku wiec jak czegos nie zrozumiem po ang to po hol bedzie zrozumiane
U nas pogoda typowo holenderska - deszcz
Ano stare dupy - zazdroszcze kolezankom ze one juz z pieluch wyszly a ja dopiero ale dlugo czekalam na tego kogos musialam pocalowac kilka żab zanim poznalam jego ) poza tym ja sie ciesze bardzo ze dziecko bylo zaplanowane a nie jest z wpadki. Mam takich znajomych - rozstali sie, a mimo to spali ze soba i efektem byla ciaza - teraz probuja zyc ze soba ze wzgl na dziecko a tymczasem oni sie wrecz nienawidza szkoda dziecka -
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie sa dwa jajka na jedynym jajniku 23 i prawie 19 dostałam pregnyl 5000 na pęknięcie teraz mi powiedzcie gdzie go wstrzyknąć,na necie piszę że domięśniowo2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Bluecat wrote:Cześć
Moja temperatura zwariowała dziś. Szok...w tamtym cyklu nie miałam takiej...Bluecat lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Może taki Twój urok? Najlepiej na czas po owu schowaj termometr jak niektóre z dziewczyn nie będziesz się nakręcać :*
Ellka, moniśka... lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
hej dziewczyny, już po 9, a tu żadnego pozytywu dziś nie było jeszcze22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
s1985 wrote:Ja po wizycie sa dwa jajka na jedynym jajniku 23 i prawie 19 dostałam pregnyl 5000 na pęknięcie teraz mi powiedzcie gdzie go wstrzyknąć,na necie piszę że domięśniowo
Moja lekarka mowi, ze najlepiej tam gdzie troche tluszczu . Ja robie w tkanke pod pepkiem, bo tam mam troche tluszczu. Polecam tez filmik na youtube. Mi troche pomogl.
Powodzenia.s1985 lubi tę wiadomość
25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
casteam wrote:MamaNL a ja mam pytanie:
Do ktorego tygodnia ciazy powinnam wybrac Kraamzorg? I jesli chce rodzic w szpitalu to mam zglaszac to w ubezpieczalni czy tylko w przypadku porodu w domu zeby wyslali kraampakket?
Kraamzorg wybierasz w srednio 3 miesiącu ciąży zreszta jak pójdziesz na wizytę do położnej ona wszystko ci powie co i jak i dostaniesz listę co musisz kupić ....
Dużo rzeczy załatwiasz z położna sprawdź może w twoim rejonie jest Polka położna wiem ze jest kraamzoorg w Rotterdamie ale to kawałek od Ciebie i to spory
Jak masz fb polecam grupy Polskie mamy w Holandii -
s1985 wrote:Ja po wizycie sa dwa jajka na jedynym jajniku 23 i prawie 19 dostałam pregnyl 5000 na pęknięcie teraz mi powiedzcie gdzie go wstrzyknąć,na necie piszę że domięśniowo
Zastrzyk dostałam w górną część posladkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 09:18
-
Necia124 wrote:Ja miałam zastrzyk Ovitrelle i miał być też domieśniowo. Tylko u mnie lekarz kazał się zgłosić do siebie na oddział bo akurat nie było bo w gabinecie prywatnym.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18