TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Rene, super:* A teraz mi powiedz jak obrazek zamieścić;p
Rene lubi tę wiadomość
-
MamaNl wrote:Ellka tam masz opcje ze chcesz dodać na forum i jak dodasz foto to zaś masz opcje ze chcesz dodać miniaturkę na forum'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
KAro2, a może za wcześnie test? Kiedy termin spodziewanej @
My mamy w X drugą rocznicę ślubu. Staramy się rok i 8 m-cy
Na początku, po ślubie były głupie zagadywanki o dzieciach ale jak do roku nie byłam w ciąży to większość sama się spostrzegła, że być może coś nie gra i teraz w ogóle nie ma tematu.
Nasi rodzice wiedzą, że sie staramy, że sie leczymy, także po cichu nas wspierają, ale generalnie się nie odzywają cierpliwie czekają na wymarzonego pierwszego wnuka
Żeby nie było tak kolorowo, w firmie, w której pracuję na prawie 20 osób są tylko 3 dziewczyny (razem ze mną) i tylko ja nie jestem w ciąży i oczywiście jestem z nich najstarsza. Jedna rodzi w styczniu (2 dziecko) druga w marcu pierwsze.22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
nick nieaktualny
-
casteam wrote:Mieszkam w Holandii tu sie pracuje do 8mca ciazy )) macierzynski trwa 16 tyg np 6 tyg przed porodem idzie sie na ten urlop i trwa do 10 tyg po porodzie. Pozniej trzeba wrocic do pracy a dziecko do opiekunki.
Na zwolnienie mozna isc jak sie faktycznie zle czuje albo pracodawca nie jest w stanie zapewnic innego stanowiska. Ja na swoim stanowisku na pewno nie bede mogla pracowac do 8mca ciazy
No to powiem Ci koparka mi opadła... co za nieludzkie warunki dla kobiet! Kurcze, nie masz lekko... W takim razie dużo siły Ci życzę Ty silna, dzielna kobieto :*10 cs szczęśliwy
-
SylwiaLu wrote:KAro2, a może za wcześnie test? Kiedy termin spodziewanej @
My mamy w X drugą rocznicę ślubu. Staramy się rok i 8 m-cy
Na początku, po ślubie były głupie zagadywanki o dzieciach ale jak do roku nie byłam w ciąży to większość sama się spostrzegła, że być może coś nie gra i teraz w ogóle nie ma tematu.
Nasi rodzice wiedzą, że sie staramy, że sie leczymy, także po cichu nas wspierają, ale generalnie się nie odzywają cierpliwie czekają na wymarzonego pierwszego wnuka
Żeby nie było tak kolorowo, w firmie, w której pracuję na prawie 20 osób są tylko 3 dziewczyny (razem ze mną) i tylko ja nie jestem w ciąży i oczywiście jestem z nich najstarsza. Jedna rodzi w styczniu (2 dziecko) druga w marcu pierwsze.
to tez mozliwe @ powinna być za 4 dni
-
Magdzia85F wrote:MamaNi ja pierwszej młodości też nie jestem;-). 32 i pierwsze
Sylwia trzymam kciuki! Chyba się nie przejmujesz tą sytuacją w pracy?
dzięki
Ja ogólnie też na wiek nie patrzę to było tak dla podkreślenia beznadziei
Nie przejmuję się, bo cieszę się razem z dziewczynami mamy dobre relacje, a one nie są winne tego, że tyle czasu nie mogę zajść w ciążę. Wiedzą o moich staraniach.
Ale jak usłyszałam o ciąży drugiej koleżanki, to obleciał mnie trochę smutek, a trochę strach, że tylko ja jakaś taka niewydarzona22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
kurcze ale mam okropny dzien, rano jak sie obudzilam to mialam taki skurcz niby to macicy ale jakos nizej, pozniej wzdecia caly dzien wzdecia a wieczoram takie uderzenia goraca i jakies omdlenia ze myslalam ze calkiem zemdleje.... nie wiem czy to jakas zmiana pogody czy jak
-
moniśka... wrote:kurcze ale mam okropny dzien, rano jak sie obudzilam to mialam taki skurcz niby to macicy ale jakos nizej, pozniej wzdecia caly dzien wzdecia a wieczoram takie uderzenia goraca i jakies omdlenia ze myslalam ze calkiem zemdleje.... nie wiem czy to jakas zmiana pogody czy jak
-
Rene wrote:https://naforum.zapodaj.net/c98e01d8db36.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c98e01d8db36.jpgRene lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, @ powinnam dostać dzisiaj, ale w ogóle nie czuję się jakbym miała ją dostać, żadnych znaków. Czekam jeszcze parę dni i testuję.
Troszkę się denerwuję, bo ostatni cykl trwał 50 dni. Nie chciałabym, żeby sytuacja się powtórzyła. Nie mogłam nawet określić kiedy była owulacja, bo nie trafiłam w testach owu jakoś... ech...
No ale trzymajcie kciuki -
nick nieaktualny