🌞 Testujemy w czerwcu 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Olgaxx4 wrote:Ktora testuje w nadchodzącym tygodniu?😍
Ja się może skuszę w niedzielę, będzie 12 dni po Ovitrelle...Ewelina9 lubi tę wiadomość
👰38
🤵40
🛏💕2020
👩⚕️🏥2021
💊 💉IUI1❌
💊 💉IUI2❌
💊 💉IUI3 ❌
💊 💉🔬 IN VITRO:
- punkcja & udany świeży transfer: 09/2022 🤰, poronienie zatrzymane 11/2022
- transfer mrożony: 03/2023 🤰, 17/11/2023: 👶 -
Asia28000 wrote:Dziewczyny ja miałam ten żel w tym cyklu w aplikatorach i normalnie aplikowałem dopochwowo. I bardzo fajnie uważam bo u mnie jakoś śluzu było mało , może to właśnie on pomógł 🤷🏼♀️❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
Olgaxx4 wrote:A nie masz uczucia takiego bardzo mocnego ciepla?😅9 cs (3 cykl z castagnus, 1 cykl z conceive), nie poddaję się
-
Hej 😊 ja testuje 17 czerwca 🙈
Mam 28 lat i staramy się z mężem od 08.2020r o drugie (pierwszy syn 7 lat/inny ojciec). Jesteśmy po 2 stratach w 7 tc. Przebadani, mąż ok a ja mutacja pai-1 homo, komórki NK 13%. W tym cyklu mam przepisane acard, encorton, duphaston no i od pozytywnego heparyne, dodatkowo łykam wszystkie możliwe witaminy 🙈. Dzisiaj mam 19 dc, test ovu pozytywny wyszedł mi w 16 dc, Temperature też sprawdzam ale nie ogarniam jej. 13dc miałam pęcherzyk 15 mm. Mam nadzieję że doszło do pęknięcia. -
Daczia wrote:Hej 😊 ja testuje 17 czerwca 🙈
Mam 28 lat i staramy się z mężem od 08.2020r o drugie (pierwszy syn 7 lat/inny ojciec). Jesteśmy po 2 stratach w 7 tc. Przebadani, mąż ok a ja mutacja pai-1 homo, komórki NK 13%. W tym cyklu mam przepisane acard, encorton, duphaston no i od pozytywnego heparyne, dodatkowo łykam wszystkie możliwe witaminy 🙈. Dzisiaj mam 19 dc, test ovu pozytywny wyszedł mi w 16 dc, Temperature też sprawdzam ale nie ogarniam jej. 13dc miałam pęcherzyk 15 mm. Mam nadzieję że doszło do pęknięcia.
Ja też 17.06 będę testować jeśli nie przyjdzie @ choć przyjdzie na pewno jak od 3 lat...mamy 5 latka, o drugie staramy się od...hm w sierpniu będą 3 lata -
Kurcze, to jest nasz 5 cykl staran, i już mam wrażenie że długo! Ja jestem podobno zdrowa. To co miałam do zrobienia - zrobione. Dajemy sobie jeszcze ten i kolejny cykl i ewentualnie nadamy męża.
Ale jak piszecie o takich dlugich staraniach, w latach, to podziwiam, ja chyba bym dawno odpuściła starając się o adopcje... -
Ja właśnie po kontroli po dodatkowej dawce Aromku - pecherzyk z soboty w 14dc 12mm urósł do 15mm w półtora dnia. Lekarz mówi że dobrze że ruszył ale dzisiaj już wychodzi 16dc. W czwartek zalecił dwa zastrzyki gonapeptyl. Ale martwi mnie endometrium bo grubość tylko 4mm. Myślicie że przy wzroście pęcherzyka endometrium jeszcze urośnie?👱♀️31l 👱♂️30l
21.10.2016 Bartosz 👶
23.12.2022 Miłosz 👼 poronienie septyczne 7tc 💔 (brak wad genetycznych)
24.03.2023 ⏸️ 15/16dpo hcg 206,6 🥹
29.03 hcg 3354,4 przyrost 205%
03.04 5w3d pęcherzyk ciążowy 1,07cm x 0,31cm z zarodkiem 🌈
26.05 prenatalne 13w5d 7,8cm dziewczynki 🌸 - ryzyka niskie 🥰
18.07 połówkowe 21w2d 409g zdrowej księżniczki 💝
12.09 III prenatalne 29w0d 1,4kg dziewczynki 🩷
11.11.2023 godz. 11:11 Lilianka 2800g 52cm 🥰 37tc
-
eRKow. wrote:Kurcze, to jest nasz 5 cykl staran, i już mam wrażenie że długo! Ja jestem podobno zdrowa. To co miałam do zrobienia - zrobione. Dajemy sobie jeszcze ten i kolejny cykl i ewentualnie nadamy męża.
Ale jak piszecie o takich dlugich staraniach, w latach, to podziwiam, ja chyba bym dawno odpuściła starając się o adopcje...
Starania o synka
Start 2016
07.2021 - 👶🏻
Starania o drugie dziecko
Start 06.2022 -
Olgaxx4 wrote:Tak sie wydaje;) Nie mowie w imieniu wszystkich ale jesli chodzi o mnie - cierpliwosc to nie jest moja mocna strona. Jednak dzielnie lub mniej dzielnie, przetrwalam 4 lata prob - warto bylo!❤️
Dokładnie, na początku tez myślałam, ze nie dam rady i jak ktoś może starać się tyle czasu. U mnie to 10 cykl starań, 3 pod kontrola InviMed. Ale najwazniejsze to mieć wyznaczony plan działania, wtedy jest większa motywacja -
StaraniowaOna wrote:Dziewczyny trzymajcie proszę mocno kciuki za moje bety w tym tygodniu !Oby był przyrost!!
Trzymamy!!
Ja dziś nie zdazylam na betę miałam rano akcje szukania opieki dla córki bo cała noc kaszlala, i ledwo do pracy zdążyłam… mam nadzieje ze jutro nic się nie wydarzy.StaraniowaOna lubi tę wiadomość
-
Ola111 wrote:Ja też 17.06 będę testować jeśli nie przyjdzie @ choć przyjdzie na pewno jak od 3 lat...mamy 5 latka, o drugie staramy się od...hm w sierpniu będą 3 lata
Oooo to razem będziemy 😊 powiem szczerze że nie lubie tego czasu czekania teraz po ovu🤦♀️ no ale nie damy rady przyspieszyć. 🙈 Dla mnie to takie dziwne że jedno dziecko jest i wszystko było ok w czasie ciąży i z zajściem nie było problemu a teraz sama nie wiem.... -
Daczia wrote:Oooo to razem będziemy 😊 powiem szczerze że nie lubie tego czasu czekania teraz po ovu🤦♀️ no ale nie damy rady przyspieszyć. 🙈 Dla mnie to takie dziwne że jedno dziecko jest i wszystko było ok w czasie ciąży i z zajściem nie było problemu a teraz sama nie wiem....
Mnie już to czekanie nie rusza...
A macie już malucha? Jak długo się staracie?