🌞 Testujemy w czerwcu 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Daczia wrote:Oooo to razem będziemy 😊 powiem szczerze że nie lubie tego czasu czekania teraz po ovu🤦♀️ no ale nie damy rady przyspieszyć. 🙈 Dla mnie to takie dziwne że jedno dziecko jest i wszystko było ok w czasie ciąży i z zajściem nie było problemu a teraz sama nie wiem....
Ja już wiem na tydzień przed miesiączką czy się udało czy nie. Dokładnie 7 dni przed zaczynają boleć mnie piersi i są o rozmiar większe, tkliwe. Po tygodniu przychodzi miesiączka dokładnie 14 dni po ovu którą dokładnie czuje.
Wszystko jak w szwajcarskim zegarku tylko ciąży brak. -
Ola111 wrote:Ja już wiem na tydzień przed miesiączką czy się udało czy nie. Dokładnie 7 dni przed zaczynają boleć mnie piersi i są o rozmiar większe, tkliwe. Po tygodniu przychodzi miesiączka dokładnie 14 dni po ovu którą dokładnie czuje.
Wszystko jak w szwajcarskim zegarku tylko ciąży brak.
U mnie po poronieniach co chwilę inaczej, raz czuje piersi, raz nie więc to nie jest mój wyznacznik -
Daczia wrote:Syn ma 7 lat a staramy się od 8.2020r
Hm można powiedzieć że jedziemy na tym samym wózku
Poronienia, czyli w ciążę zachodzisz tylko później jest problem?
U mnie jest problem z zajściem.
Udało się rok temu ale niestety ciąża jajowodowa usunięta razem z jajowodem więc szanse znacznie się zmniejszyły... -
Asia28000 wrote:Trzymamy!!
Ja dziś nie zdazylam na betę miałam rano akcje szukania opieki dla córki bo cała noc kaszlala, i ledwo do pracy zdążyłam… mam nadzieje ze jutro nic się nie wydarzy. -
Ola111 wrote:Hm można powiedzieć że jedziemy na tym samym wózku
Poronienia, czyli w ciążę zachodzisz tylko później jest problem?
U mnie jest problem z zajściem.
Udało się rok temu ale niestety ciąża jajowodowa usunięta razem z jajowodem więc szanse znacznie się zmniejszyły...
No jak już się udało organizm osłabić zachodziłam ale i tak traciłam, teraz jestem na lekach od początku cyklu więc mam nadzieję że to pomoże na zajście i utrzymanie ciążyOla111 lubi tę wiadomość
-
StaraniowaOna wrote:Może to nie był dzień na betę.Moze spróbuj poszukać jakiegoś długo działającego laboratorium.Ja robię bety w mojej klinice leczenia niepłodności
Mieszkam w małym miasteczku niestety nie mamy opcji pobierania krwi później niż 11:00 ….
Ale to nic pójdę jutroStaraniowaOna lubi tę wiadomość
-
Asia28000 wrote:A jak u ciebie? Dziś beta??
Ola111 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, z wielkim bolem zegnam sie z tym watkiem, prosze o wpisanie @ 😭😭
Jesli znajde sily, to uaktywnie sie na lipcowym watku...
W kazdym razie trzymam mocno kciuki za Was i za Wasze ⏸🤞🤞🤞
Czerwiec dopiero sie zaczal, trzymajcie się ❤❤❤natkurka, Natt lubią tę wiadomość
9 cs (3 cykl z castagnus, 1 cykl z conceive), nie poddaję się -
Hej dziewczyny,
Pozwólcie ze sie dołączę do testowania. Chociaz u mnie chyba przegrana sprawa bo wczoraj robiłam bete z krwi 10 dni po inseminacji i wyszła ujemna co myslicie jest sens powtarzac?
Ogolnie ponad 2 lata starań w maju była pierwsza inseminacja
Miło was poznać i życzę wszystkim samych pozytywów 😁Karo1234, StaraniowaOna, Ola111, natkurka lubią tę wiadomość
-
Ja miałam testować dopiero w sobotę (14 dni po ovitrelle) ale nie wytrzymałam i wczoraj z ciekawości zrobiłam test- bialutki (chciałam sprawdzić czy ovitrelle się jeszcze utrzymuje), zrobiłam dzisiaj kolejny test (10dni po ovitrelle, 8dpo) i co 5 minut zerkałam na test przez całe 8h pracy i raz widziałam cień a raz nie. Jak mój narzeczony wrócił z pracy to dałam mu ten test i on po sekundzie stwierdził, ze widzi cień drugiej kreski. Nie chce robic sobie jeszcze nadziei, bo raczej ten cykl spisałam na starty ze względu na stres i alkohol, ale wiadomo ze zawsze nadzieja jest, dlatego te testy…
Wiem, ze musze pójść na betę, ale zastanawiam się czy dopiero nie pójść w sobotę (o ile kreska nie zniknie w kolejnych testach)
Dodam, ze jutro mam termin u tatuażystki i nie wiem co robic
Za tydzień mój narzeczony ma pójść powtórzyć badanie nasienia po 3msc suplementacji i diety i mieliśmy decydować się na invitroWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2022, 17:35
natkurka lubi tę wiadomość
-
StaraniowaOna wrote:Tak byłam dzis na becie ,wyniki jutro.Najwazniejsze żeby druga beta pokazała przyrost.Jedna wartość jeszcze nic mi nie powie.Kreski wyszły mocne na tescie więc obstawiam że beta może być powyzej 100
Jak tam twoja betka? )StaraniowaOna lubi tę wiadomość
-
Ewelina9 wrote:Ja miałam testować dopiero w sobotę (14 dni po ovitrelle) ale nie wytrzymałam i wczoraj z ciekawości zrobiłam test- bialutki (chciałam sprawdzić czy ovitrelle się jeszcze utrzymuje), zrobiłam dzisiaj kolejny test (10dni po ovitrelle, 8dpo) i co 5 minut zerkałam na test przez całe 8h pracy i raz widziałam cień a raz nie. Jak mój narzeczony wrócił z pracy to dałam mu ten test i on po sekundzie stwierdził, ze widzi cień drugiej kreski. Nie chce robic sobie jeszcze nadziei, bo raczej ten cykl spisałam na starty ze względu na stres i alkohol, ale wiadomo ze zawsze nadzieja jest, dlatego te testy…
Wiem, ze musze pójść na betę, ale zastanawiam się czy dopiero nie pójść w sobotę (o ile kreska nie zniknie w kolejnych testach)
Dodam, ze jutro mam termin u tatuażystki i nie wiem co robic
Za tydzień mój narzeczony ma pójść powtórzyć badanie nasienia po 3msc suplementacji i diety i mieliśmy decydować się na invitro
Test z tego co wiem odczytuje się jako wiarygodny w regulaminowym czasie ( ale nie pamiętam około 15 min )? Później mogą zachodzić reakcje chemiczne i jest niewiarygodny.
Powtórz za kilka dni A najlepiej w terminie @ trzymam kciuki za IIEwelina9, natkurka lubią tę wiadomość
-
Ola111 wrote:Test z tego co wiem odczytuje się jako wiarygodny w regulaminowym czasie ( ale nie pamiętam około 15 min )? Później mogą zachodzić reakcje chemiczne i jest niewiarygodny.
Powtórz za kilka dni A najlepiej w terminie @ trzymam kciuki za II
Tak to prawda, test odczytuje sie do 15 min po, pozniej wyniki moga byc przeklamane, tak samo jak testy owulacyjne. Poszlabym na tatuaz, zrobilabym dopiero test w sobote tak jak mowilasOla111 lubi tę wiadomość
❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
Witam. Najpierw może się przedstawię jestem Monika mam 32 lata od 6 cykli nie uważamy jakby to nazwać celowo pozwalamy sobie na wszystko za każdym razem nic nie wychodzi. Dziś powinna być miesiączka oczywiście jej nie ma, nie czuje się na miesiączkę, w ogóle na nic się nie czuje. A wcześniej przed miesiączką ciągle płakałam o pogotowie w tym cyklu zupełnie nic☺️Testowałam wczoraj testem domowym z krwi oczywiście nic. Dziś testowałam testem pink 10 strumieniowym również nic. Nie załamuje mnie to już. Mamy już dwoje dzieci więc jakiegoś tam parcia nie mamy Poprostu co ma być to będzie. Cycki wielkie brodawki ogromne sutki pieką i tyle dodam jeszcze że mój śluz jest lepki gęsty i kremowy a temperatura rano 37.
-
Monika 32 wrote:Witam. Najpierw może się przedstawię jestem Monika mam 32 lata od 6 cykli nie uważamy jakby to nazwać celowo pozwalamy sobie na wszystko za każdym razem nic nie wychodzi. Dziś powinna być miesiączka oczywiście jej nie ma, nie czuje się na miesiączkę, w ogóle na nic się nie czuje. A wcześniej przed miesiączką ciągle płakałam o pogotowie w tym cyklu zupełnie nic☺️Testowałam wczoraj testem domowym z krwi oczywiście nic. Dziś testowałam testem pink 10 strumieniowym również nic. Nie załamuje mnie to już. Mamy już dwoje dzieci więc jakiegoś tam parcia nie mamy Poprostu co ma być to będzie. Cycki wielkie brodawki ogromne sutki pieką i tyle dodam jeszcze że mój śluz jest lepki gęsty i kremowy a temperatura rano 37.
Ciąża jak byk 😊 chociaż jak masz dostać dziś @ to chociaż cień jakiś mógłby być na teściku. A może owulacja Ci się przewinęła .
Powtórz za parę dni albo idź na betke:) -
Ola111 wrote:Ciąża jak byk 😊 chociaż jak masz dostać dziś @ to chociaż cień jakiś mógłby być na teściku. A może owulacja Ci się przewinęła .
Powtórz za parę dni albo idź na betke:)
Olcia nie nastawiam się. Jak pisałam, co ma być to będzie ciśnienia nie mam ☺️🥰 owulacja była bolesna z prawego jaja 15 maja, potwierdzona testem który robiłam 14stego maja wtedy były też sexy z happy endem 😂 ale daje sobie tak max 3dni jak nie będzie @ i pójdę na tą betę.Ola111 lubi tę wiadomość
-
Monika 32 wrote:Olcia nie nastawiam się. Jak pisałam, co ma być to będzie ciśnienia nie mam ☺️🥰 owulacja była bolesna z prawego jaja 15 maja, potwierdzona testem który robiłam 14stego maja wtedy były też sexy z happy endem 😂 ale daje sobie tak max 3dni jak nie będzie @ i pójdę na tą betę.
15 maja ??? To dawni....ponad 20 dni temu. Masz nieregularne cykle ? @ powinna przyjść 14 dni po ovu +/- 3 dni przy regularnych cyklach -
Ola111 wrote:15 maja ??? To dawni....ponad 20 dni temu. Masz nieregularne cykle ? @ powinna przyjść 14 dni po ovu +/- 3 dni przy regularnych cyklach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2022, 10:05