🌞 Testujemy w czerwcu 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika 32 wrote:Eee to na pewno @ się spóźnia 😂 bo nie czuje zupełnie nic oprócz tych cycków
To dobry znak że nic nie czujesz:) bynajmniej u mnie w 1 ciąży tak było. Dopiero tydzień po spóźnionej @ zorientowałam się że nie mam okresu. I wtedy zaczęły boleć mnie jajniki. Ale to już była ciąża, nie okres
A w twoich 2 poprzednich ciążach jak miałaś? -
Ola111 wrote:To dobry znak że nic nie czujesz:) bynajmniej u mnie w 1 ciąży tak było. Dopiero tydzień po spóźnionej @ zorientowałam się że nie mam okresu. I wtedy zaczęły boleć mnie jajniki. Ale to już była ciąża, nie okres
A w twoich 2 poprzednich ciążach jak miałaś? -
Monika 32 wrote:W pierwszej ciąży dowiedziałam się jak byłam w 7 tyg ciąży zrobiłam test i po teście lekarz potwierdził że 7 tydzień w drugiej ciąży o ciąży dowiedziałam się jak byłam między 13stym a 14tyg ciąży jedyny objaw to zatrzymana miesiączką przy obu w jednej szybciej w drugiej normalnie dwa miesiące miałam okres
No to oby sie udalo, tylko ciekawe czemu test biały. Bo wspomnialas ze robilas nie? Dzisiaj tez robilas? Niektore testy o duzej czulosci chyba 10dpo wychodza z blada kreska. Ja jeszcze nie testowalam ale widzialam dziewczyny na wątku tak
❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
Monika 32 wrote:W pierwszej ciąży dowiedziałam się jak byłam w 7 tyg ciąży zrobiłam test i po teście lekarz potwierdził że 7 tydzień w drugiej ciąży o ciąży dowiedziałam się jak byłam między 13stym a 14tyg ciąży jedyny objaw to zatrzymana miesiączką przy obu w jednej szybciej w drugiej normalnie dwa miesiące miałam okres
No widzisz. Więc szansę są duże że to ciąża:) -
natkurka wrote:No to oby sie udalo, tylko ciekawe czemu test biały. Bo wspomnialas ze robilas nie? Dzisiaj tez robilas? Niektore testy o duzej czulosci chyba 10dpo wychodza z blada kreska. Ja jeszcze nie testowalam ale widzialam dziewczyny na wątku tak
-
StaraniowaOna wrote:Nie sprawdzałam, żeby się nie stresować.Dzis jadę na kolejną.Proszę trzymajcie mocno kciuki ,żeby był przyrost !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2022, 16:06
StaraniowaOna lubi tę wiadomość
-
StaraniowaOna wrote:Sprawdzę jak będę miała obie:)Oby tym razem był przyrost.Mam już jedna stratę za sobą, więc b się stresuje
Rozumiem. Mimo wszystko podziwiam cierpliwość
Spokojnie...nie masz na to wpływu.
Ja ledwo uszłam z życiem rok temu...mój gin nie wykrył ciąży jajowodowej. Byłam jeszcze w górach, wspinalam się....jajowod był w strzępach. Z okrojonym bólem trafiłam do szpitala w ostatniej chwili. Lekarz powiedział że jeszcze takiego przypadku nie miał, nie miałam prawa tego przeżyć...przeżył. przeznaczenia nie unikniesz. Więc głowa do góry:)StaraniowaOna lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca, 15:25
natkurka lubi tę wiadomość
19.10.23 kontrolna cytologia - wyniki za 3 tygodnie.
15.11.23 - stwierdzono obecność nieprawidłowych komórek nabłonkowych.
Komórki nabłonka płaskiego: LSIL - zmiany śródnabłonkowe stopnia niskiego obejmujące koilocytozę (HPV) i możliwość CIN1 (dysplazji małego stopnia).
Grupa PAP III. 😪 Lek albothyl, ponowna cytologia za 6 miesięcy. Lek przerwany z powodu reakcji alergicznej.
04.04 - 09.04.24 oddział neurologiczny. Pobyt w szpitalu z powodu omdlenia i drgawek z dnia 07.02.24
10.04.24 - kontrolna wizyta ginekolog + cytologia, czas oczekiwania na wynik 3tyg.
29.04.24 - Wizyta endokrynolog
09.05.24 - Wizyta kontrolna oddział endokrynologii ginekologicznej.
27.05.24 - kolposkopia z pobraniem wycinków, wyłyżeczkowanie. Wyniki za 4-6tyg.
08.07.24 - zabieg konizacji szyjki macicy
🔴 Od sierpnia 2023 brak starań. 🔴