Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
rah wrote:Właśnie takich komentarzy chciałam uniknąć niektóre dziewczyny go lubią, wręcz ubóstwiają.;p w koncu ktos musi siedziec w tych kolejkach ;p
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:a co piszą Iwka nie strasz nas
-
misia79 wrote:Kurcze Rah przekopuję dziesiątki poprzednich postów nie mogę natrafic na post w którym pisałam który lekarz tak Cię olał a to łazja prawdziwa
misia79 lubi tę wiadomość
-
Na pewno nie Ł bo rah nie dawno zaczęła do niego chodzić ja z Ł mam przyjemność od lutego 2013 zawsze odbiera albo po 5 minutach oddzwania i na każdego smsa mi odpisał fantastyczny czlowiek
-
Iwka wrote:Na pewno nie Ł bo rah nie dawno zaczęła do niego chodzić ja z Ł mam przyjemność od lutego 2013 zawsze odbiera albo po 5 minutach oddzwania i na każdego smsa mi odpisał fantastyczny czlowiek
Na szczęście też na razie mam takie doświadczenia, ale to dopiero początek naszej znajomości, więc kto wie... No to skoro Rah dopiero od niedawna chodzi do Ł, to chyba mówiła o dr Paluchu
Ale najlepiej niech to sama nam wyjaśnimisia79 lubi tę wiadomość
-
Sorki dziewczynki, przysnelo mi sie. Tak chodzi o Palucha, bo India pytała. Tylko w mojej odp zacytował sie nie ten fragment co trzeba.
Teraz chodzę do Ł i chyba wszystkie, ktore nie moga zajść tam trafiają. Po pierwsze bo jest dobry i go polecają, po drugie bo pracuje w przychodni rozrodczości w szpitalu. To jednak jakby jego specjalizacja no i ta przychodnia zobowiązuje. Żaden inny gin w Toruniu tam nie pracuje, wiec "zwykli" lekarze odsyłają tam, albo dają skierowanie np. Na hsg wiec i tak sie trafia do Ł
Iwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Ogólnie jeśli masz umowę o pracę to nic nam nie grozi, gorzej jak ktoś prowadzi własną działalność i płaci najwyższe składki. Po zmianach wyplacany zasiłek będzie prawie o 2 tysiące niższy
Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Sorki dziewczynki, przysnelo mi sie. Tak chodzi o Palucha, bo India pytała. Tylko w mojej odp zacytował sie nie ten fragment co trzeba.
Teraz chodzę do Ł i chyba wszystkie, ktore nie moga zajść tam trafiają. Po pierwsze bo jest dobry i go polecają, po drugie bo pracuje w przychodni rozrodczości w szpitalu. To jednak jakby jego specjalizacja no i ta przychodnia zobowiązuje. Żaden inny gin w Toruniu tam nie pracuje, wiec "zwykli" lekarze odsyłają tam, albo dają skierowanie np. Na hsg wiec i tak sie trafia do Ł
MIłego dzionka, Kaśka pewnie juz ma swoją sale buziole -
misia79 wrote:A to mendy to tylko w Polsce takie rzeczy ech żeby tylko nam nie wycofali rocznego
-
iwka przepraszam że znów zawracam Ci głowę Ł. ale chciałam tylko zapytac czy skierowanie na badania hormonalne w moim przypadku pewnie muszę zrobic prgn to daje tam prywatnie i odpłatnie czy ma skierowania na nfz i gdzie wtedy trzeba je pobrac ? bo idę na wizytę najpierw prywatnie u nas na rubinkowie w przyszłym tyg chyba we czwartki przyjmuje akurat będę po @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 08:31
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:iwka przepraszam że znów zawracam Ci głowę Ł. ale chciałam tylko zapytac czy skierowanie na badania hormonalne w moim przypadku pewnie muszę zrobic prgn to daje tam prywatnie i odpłatnie czy ma skierowania na nfz i gdzie wtedy trzeba je pobrac ? bo idę na wizytę najpierw prywatnie u nas na rubinkowie w przyszłym tyg chyba we czwartki przyjmuje akurat będę po @
-
Kaśka wrote:Hej laseczki ja juz na sali leze po pobraniu krwi czekam na rozwoj wydarzeń
Iwka monitoruj te zmiany bo jestem ciekawa co kombinuja mendy jedne
Dzieki za kciukasy
-
Iwka wrote:Ja prywatnie u niego nie byłam, ale Kaśka była i z tego co wiem to miała jedną wizytę a później wszystko na bielanach. Ogólnie on mi dawał skierowanie na nfz a krew mi pobierały te kobietki z przychodni Tak jak mówiłam wczesniej przy dr Ł ani 1 zł nie wydałam na badania wszystko miałam na nfz
Iwka lubi tę wiadomość