Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia79 wrote:Dzięki Kochana zobaczymy co mi powie na wizycie
misia79 lubi tę wiadomość
-
Leze na ginekologii wlasniw mialam usg
Troche się zjadowilam ale pewnie życie, przy mnie gadki co jeszcze dzis będzie i padlo ze pani z hcg 170 i torbiela i ze to bez sensu i po co w ogole... nie znam szczegolow ale to chyba pacjent ma byc najwazniejszy a w tym przypadku pacjenci.
misia79 lubi tę wiadomość
-
No co za barany!!! Nie słuchaj ich. Dobrze że leżysz na ginekologi myślę że możesz byc pewna że w sobotę w domku będziesz, na izolacyjnym trzymają 5 dni.
Usg to ja miałam z 3 razy, jeszcze ktg będziesz miała. Potem szkolenie jak się umyć i ogolić i jak założyć rajtuzyKaśka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Leze na ginekologii wlasniw mialam usg
Troche się zjadowilam ale pewnie życie, przy mnie gadki co jeszcze dzis będzie i padlo ze pani z hcg 170 i torbiela i ze to bez sensu i po co w ogole... nie znam szczegolow ale to chyba pacjent ma byc najwazniejszy a w tym przypadku pacjenci.Iwka, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Leze na ginekologii wlasniw mialam usg
Troche się zjadowilam ale pewnie życie, przy mnie gadki co jeszcze dzis będzie i padlo ze pani z hcg 170 i torbiela i ze to bez sensu i po co w ogole... nie znam szczegolow ale to chyba pacjent ma byc najwazniejszy a w tym przypadku pacjenci.
Witajcie dziewczynki!
Iwka, ktg? Ja nie miałam! Ktg to nie w ciąży się robi?Iwka, Kaśka lubią tę wiadomość