Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia79 wrote:Kurde ale Cię skasowali właśnie chciałam napisac że wit C lub rutinoscorbin wzmacniają naczynia i pomyśl też o żelazie bo szybko ucieka w takich sprawach
Iwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Laski jutro bede bez tel na sali pooperacyjnej takze w sobote dam znac co i jak
Iwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Laski jutro bede bez tel na sali pooperacyjnej takze w sobote dam znac co i jak
Iwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:No właśnie chciałam żelazo brać, ale nie wiem czy tak sama bez badań mogę zacząć?
Rudziutka7 lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Sorki dziewczynki, przysnelo mi sie. Tak chodzi o Palucha, bo India pytała. Tylko w mojej odp zacytował sie nie ten fragment co trzeba.
Teraz chodzę do Ł i chyba wszystkie, ktore nie moga zajść tam trafiają. Po pierwsze bo jest dobry i go polecają, po drugie bo pracuje w przychodni rozrodczości w szpitalu. To jednak jakby jego specjalizacja no i ta przychodnia zobowiązuje. Żaden inny gin w Toruniu tam nie pracuje, wiec "zwykli" lekarze odsyłają tam, albo dają skierowanie np. Na hsg wiec i tak sie trafia do Ł
Uff... całe szczęście, bo już przez chwilę byłam przekonana, ze to o Ł piszesz i aż się przestraszyłam, no ale coś mi nie do końca pasowało.
Do P chodzi moja przyjaciółka, ale na razie jest zadowolona.No ja właśnie zanim zdecydowałam się na Ł to kilka osób polecało mi tego P. Mam nadzieję, że mój wybór lepszy
Iwka wrote:Pamiętam kideyś do dr P mówiłaś A mi się z Migdą pomyliło A w przychodni jeszcze dr Koch pracuje
MIłego dzionka, Kaśka pewnie juz ma swoją sale buziolemisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:iwka przepraszam że znów zawracam Ci głowę Ł. ale chciałam tylko zapytac czy skierowanie na badania hormonalne w moim przypadku pewnie muszę zrobic prgn to daje tam prywatnie i odpłatnie czy ma skierowania na nfz i gdzie wtedy trzeba je pobrac ? bo idę na wizytę najpierw prywatnie u nas na rubinkowie w przyszłym tyg chyba we czwartki przyjmuje akurat będę po @
Jak szłam do niego prywatnie to z własnej inicjatywy chciałam się przygotować i badania zrobiłam sobie sama, żeby na dzień dobry miał wgląd w sytuację. A później (chyba po 3 m-cach) dostałam od niego będąc w poradni na NFZ żeby powtórzyć i zrobić więcej hormonów
Kaśka trzymaj się dzielnie http://img519.imageshack.us/img519/8236/kwiateg1.gifIwka lubi tę wiadomość
-
cześć dzieczynki
dziś mój M odebrał wyniki nasienia i w zasadzie wizytę u androloga ma umwóeioną ale dopiero 16.
czy ilość 2,400,000 /ml to nie jest za mało? niby ruchliwych jest 64% a prawidłowych 85%.
mi wyszło, że za cienkie endometrium i tyłozgięcie macicy, choc kilka miesięcy temu macica była ułożona prawidłowo
help
-
Hej dziewczyny ja juz w gustownej koszulce i ponczoszkach czekam dalej... jeszcze cewnik tableteczka i na blok operacyjny denerwuje sie ale coz trzeba mam nadzieje ze sie oplaci
Dam znac co i jak jutroIwka, Rudziutka7, misia79 lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Hej dziewczyny ja juz w gustownej koszulce i ponczoszkach czekam dalej... jeszcze cewnik tableteczka i na blok operacyjny denerwuje sie ale coz trzeba mam nadzieje ze sie oplaci
Dam znac co i jak jutro -
Kaśka wrote:Hej dziewczyny ja juz w gustownej koszulce i ponczoszkach czekam dalej... jeszcze cewnik tableteczka i na blok operacyjny denerwuje sie ale coz trzeba mam nadzieje ze sie oplaci
Dam znac co i jak jutroIwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Najbezpieczniej by bylo po prostu oznaczyc poziom zelaza i od razu morfologie co w Twoim przypadku jest bardzo wazne bo zelazo jak juz brac to prawdziwe a nie jako suplement ktory wchlonie sie w polowie sorrki za bledy pisze z tel
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Dam znac co i jak jutroIwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:No właśnie tak myślę, że powtórzę morfologię, miałam robioną w tym roku i było ok, zawsze mam dobre wyniki, ale teraz się troszkę obawiam ;/
Iwka lubi tę wiadomość
-
siala wrote:cześć dzieczynki
dziś mój M odebrał wyniki nasienia i w zasadzie wizytę u androloga ma umwóeioną ale dopiero 16.
czy ilość 2,400,000 /ml to nie jest za mało? niby ruchliwych jest 64% a prawidłowych 85%.
mi wyszło, że za cienkie endometrium i tyłozgięcie macicy, choc kilka miesięcy temu macica była ułożona prawidłowo
help
Siala sprawdź te wyniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:43
siala lubi tę wiadomość
-
Kochane witam sie w wspaniały cudowny piąteczek Jak wyjdę z pracy będę miała 4 dni wolnego!! jejejejejjeej!!!
Kaśka pewnie już po, udrożniona i gotowa do zapłodnienia
a mi tempka spadła
a @ dopiero w poniedziałek, za szybko spadłamisia79 lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Patrząc na twój wykres faktycznie bardzo dużo masz tych plamień lekarz sam powinien Ci zaproponowac morfologię ale znając życie to pewnie sama sobie zrobisz i żelazo. Zobaczymy jaki będzie wynik.
Iwka, misia79 lubią tę wiadomość