Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
rah wrote:Haha...Kuternoga...moj sąsiad z dzieciństwa...i tez do niego chodzę od "100" lat...odkąd wojskowa przychodnia była tylko dla wojskowych
On to jest dobry, sam sie nie wysila i bada czasem "na oko", bo w większości przychodzą do niego stare hipochondryczki ;p ale jak idziesz i powiesz, ze chyba czas zbadać to, i to, i to, i to...to na wszystko da skierowanie ;p
Ja chodzę niezbyt czesto...ale jak juz ide to z lista za całe pol roku Zawsze sie śmieje ze mnie co to mu znowu przyniosłam -
rah wrote:Iwka daj spokój! Nie marnuj weekendu na myślenie. I tak w ciąży nie jestes a cycki mi tez od 2 miesiecy mega rosną i bolą, a ciąży brak, hormony ok.
Lepiej?rah lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Kochana przede wszystkim przed badaniem nasienia prawidłowo abstynencja od alkoholu powinna byc miesiąc niestety taka jest prawda ja trochę w tym siedze bo mąż mój też ma problem z małą ilościa plemników i troszkę wiedzy posiadam.
Sauna to największy wróg plemników tak jak podgrzewane siedzenia ogólnie przegrzewanie jąder jest niekorzystne i żadne gorące kąpiele
Mój chodził do Dziewięckiego zapisywał mu suplementy najważniejsza była L-karnityna i cynk do tego androvit i wit C. Dodatkowo poziom testosteronu jest ważny.
Ale ogólnie nie jest źle tylko mała ilośc jak u mojego.
Kochana niech powtórzy badanie ale musi się z miesiąc wstrzymac od alkoholu dla dziecka ze wszystkiego można zrezygnowac
od alkoholu to by było ze 2 tyg
ale rzeczywiście cos trzeba zadziałać zeby "sadzonych juz nie robić"
misia79, Rudziutka7, Iwka lubią tę wiadomość
-
jest Dziewięcki na Filtrowej ale nie polecam. a jeśli chodzi o badania to zdania są podzielone. Niektórzy specjaliści twierdzą że tak naprawdę badanie komputerowe jest zalecane i konieczne tylko do inseminacji i inv bo trzeba wybrac plemniki najwyższej klasy i muszą zobaczyc co i jak ale to badanie ma jakąś wadę bo odczytuje plemniki jako komórkę czy coś tam a czegoś nie odczytuje i niektórzy nie chcą komputerowego. Natomiast inni są zagorzali i nie preferują manualnego badania. Wiem że androlog który przyjmuje na Osowej Górze w Bydgoszczy jeden z lepszych andrologów nie pamiętam nazwiska jak będę w pracy to muszę się podpytac bo mojego wysyłam. On np preferuje tylko manualne. trudno ocenic ja mojego musze wysłac na takie i takie
Iwka lubi tę wiadomość
-
A ja znowu witam panie w sobotni poranek z kibla
@ dokucza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 08:30
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny po laparo, długo czekaliście na termin operacji? Myślicie, ze mam szanse dostac termin za miesiac, czy raczej dopiero w styczniu?
Iwka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny ja już w domku czyję się dobrze nie ma co się bać
dr Ł mówił że wszystko u mnie ok jajowody drożne a zrostów jednak nie było także teraz to już chyba lżejsza głowa i do pracy
Rah ciężko mi powiedzieć ale myślę że miesiąć na pewno zekania takżę jak najszybciej się zapisz.
dzięki za wszystkie kciuki buziakimisia79, Iwka, toca81 lubią tę wiadomość
-
Super wieści!! Bardzo sie cieszę i juz w domku...super to teraz odpoczywaj i kolejny cykl ze spokojna głowa jest Twój
Iwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:hej dziewczyny ja już w domku czyję się dobrze nie ma co się bać
dr Ł mówił że wszystko u mnie ok jajowody drożne a zrostów jednak nie było także teraz to już chyba lżejsza głowa i do pracy
Rah ciężko mi powiedzieć ale myślę że miesiąć na pewno zekania takżę jak najszybciej się zapisz.
dzięki za wszystkie kciuki buziakiIwka lubi tę wiadomość
-
Rah ciężko powiedzieć bo często kobitki zwalniają miejsca, ja czekałam 2 miesiące. Kaśka super wiadomości:* misia na Ł wręcz kazał się starać w tym cyku, ale ja mialam laparo 5 dc a owulka około 18. Ja standardowo dzisiaj w kuchni a wieczorem znajomi przyjeżdżają na weekend buzka
misia79, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie czuję sie super nie biore leko p/bolowych od eyjscia ze szpitala i jest ok. Ja w tym cyklu odpuszczam staranka bo miałam jeszcze rzz kontrast podany do oceny droznosci i jakies wstrzasy jajnikow czy coś podobnego zeby je pobudzic i prawdopodobnie bedzie bezowulacyjny ten cykl tylko zeby sie nie dluzyl
misia79, Iwka lubią tę wiadomość