Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka wrote:hej dziewczyny ja już w domku czyję się dobrze nie ma co się bać
dr Ł mówił że wszystko u mnie ok jajowody drożne a zrostów jednak nie było także teraz to już chyba lżejsza głowa i do pracy
Rah ciężko mi powiedzieć ale myślę że miesiąć na pewno zekania takżę jak najszybciej się zapisz.
dzięki za wszystkie kciuki buziaki
Wpadłam się tylko przywitać, my zrywamy boazerię i wczoraj poszło jakieś spięcie, że wywaliło bezpiecznik główny, a że stara instalacja to musieliśmy wezwać teścia- elektryka do pomocy... no i naprawił, ale gdzieś jest coś nei tak i dziś będziemy szukać zwarcia, a raczej oni będą a ja będę patrzyła
Buziaki
Przyjemnej niedzieli!misia79, Iwka, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie czuję sie super nie biore leko p/bolowych od eyjscia ze szpitala i jest ok. Ja w tym cyklu odpuszczam staranka bo miałam jeszcze rzz kontrast podany do oceny droznosci i jakies wstrzasy jajnikow czy coś podobnego zeby je pobudzic i prawdopodobnie bedzie bezowulacyjny ten cykl tylko zeby sie nie dluzyl
Iwka, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie czuję sie super nie biore leko p/bolowych od eyjscia ze szpitala i jest ok. Ja w tym cyklu odpuszczam staranka bo miałam jeszcze rzz kontrast podany do oceny droznosci i jakies wstrzasy jajnikow czy coś podobnego zeby je pobudzic i prawdopodobnie bedzie bezowulacyjny ten cykl tylko zeby sie nie dluzyl
Kaśka to w grudniu II krechy na teście !!!!misia79, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Kasiu! Bardzo dobre wiadomości!
Wpadłam się tylko przywitać, my zrywamy boazerię i wczoraj poszło jakieś spięcie, że wywaliło bezpiecznik główny, a że stara instalacja to musieliśmy wezwać teścia- elektryka do pomocy... no i naprawił, ale gdzieś jest coś nei tak i dziś będziemy szukać zwarcia, a raczej oni będą a ja będę patrzyła
Buziaki
Przyjemnej niedzieli!misia79 lubi tę wiadomość
-
Kochane ja tylko na chwilę Znajomi zostają do jutra!!!! A ja nie przygotowana na taki czas, mieli dzisiaj jechać i prawie wszystko mi sie do jedzenia pokończyło. Kurcze mogli uprzedzić że plany się pozmieniały - no trudno muszę to ogarnąć! Teraz wywaliłam ich na starówkę a ja staram sie odgruzować mieszkanko ;/ A się kłócą ! Jestem w szoku...
Życzę kochane wspaniałej niedzieli
edit: i u mnie @ do wieczora przylezieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 13:44
misia79, Kaśka lubią tę wiadomość
-
hejka
ja sobie odpoczywam tylko piesek mnie zmusza na spacerki bo jęczy niemiłosierne heh a mój M pojechał ale już niedługo wróci i to z obiadkiem
dziś też spoko się czuję tylko trochę barki bolą ale jak się na tym skupię bo jak nie myśle to nie jest źle pbólów nie potrzebuję.
życzę miłej niedzieli i kto ma to długiego weekendumisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
hej laseczki witam się z rana
trochę ponuro i ciemno już deprecha się odzywa powoli
u mnie ok już mnie roznosi najchętniej to bym coś porobiła ale staram się jeszcze poleniuchować bez wyrzutów sumienia
Misia Ty jesteś obcykana w tych szpitalnych klimatach mam kilka pytań do Ciebie ale może złapię Cię późniejmisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Hej hej Ja wpadłam na chwilkę zobaczyć co tutaj słychać a jestem w pracy. Widzę że dziś każdy leniuchuje do góry brzuchem
Kasiu możesz pytać o co zechcesz jak tylko będę wiedziała to Ci odpowiem.
Buziaczki pozdrowionka z BydziWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 15:57
Iwka lubi tę wiadomość
-
Rah ja miałam wolne za 1.11 siala kurczę nie wiem jak to jest, ale mi się zdaję że to nie chodzi o ilość ale o jakość nasienia.
Mój dzisiaj znowu biegnie i zaraz jedziemy do Pigży, a później na obiad do rodziców. Milej niedzielo-wtorkumisia79 lubi tę wiadomość
-
trzeba poczekać...
Iwka cały czas myslę o tym żeby kiedyś wziąć udział w tych łubiankowych biegach;) mój rekord to 6,5 km ale znajoma namawia mnie na dyszkę w ciechocinku za rok. a Ty nie biegasz? mnie blokują starania bo to nie jest chyba dobry moment na starty z bieganiem.misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Dzien lenia? To znaczy, ze tylko ja wczoraj pracowałam?;p
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 12:53
Iwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Rah ja miałam wolne za 1.11 siala kurczę nie wiem jak to jest, ale mi się zdaję że to nie chodzi o ilość ale o jakość nasienia.
Mój dzisiaj znowu biegnie i zaraz jedziemy do Pigży, a później na obiad do rodziców. Milej niedzielo-wtorkuIwka lubi tę wiadomość
-
siala wrote:dzień dobry:)
jak też wczoraj pracowałam, ale krótko;)
dziewczynki a orientujecie się jak to jest właśnie przy 2,4mln/ml plemników z serduszkowaniem? co drugi dzień, co 3 dzień?
A swoją drogą badanie zawsze trzeba powtórzycWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 13:58
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Siala tak naprawdę to nie ma znaczenia jak często się kochacie. Bo najważniejsza jest jakośc tych plemników może byc ich nawet 1 mln ale tu chodzi o to aby były żywotne i szybko docierały do celu Aczkolwiek według reguł książkowych przy małej ilości wojowników współżycie podczas starań jest zalecane co drugi trzeci dzień aby jąderka zdążyły odpowiednią ilośc wyprodukowac tylko w dni płodne głównie przed owulką na całego codziennie
A swoją drogą badanie zawsze trzeba powtórzycIwka lubi tę wiadomość