Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudziutka7 wrote:Nie! To jakaś zła klątwa! Straszne! Okropne! Na jakim forum jest Inessa? Poczytałabym jej historię, chociaż nie wiem czy to wytrzymam...
Ovu: https://ovufriend.pl/pamietnik/i-prosze-cie-aniele-strozu-moj-nie-mrugaj-bo-wtedy-sypie-mi-sie-zycie,140.html
misia79 lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:hej dziewczyny
witam z rana ja z kawusią i po śniadanku ale wykończona jestem wczoraj cały dzień do 20 w pracy masakra dziś zapowiada się podobnie i jutro hehe dobrze że to krótki tydzień i już weekend zaraz
toca zwolnienie na 100% dostaniesz tak jak pisały dziewczyny.
Misia straszne to co się stało Inessie śledziłam trochę jej losy i mocno kibicowałam mam nadzieję że z adopcją idzie wszystko w dobrym kierunku.
Życzę dużo sił witalnych na dziś
Witam się kochane rano przy śniadanku i kawusi, słoneczka życzę w ten pochmurny dzień
Ja dzisiaj pojechałam na rudak na ft4 jestem w szoku! Byłam tam o 7:20 byłam ja i pielęgniarki, pierwszy raz w życiu nie stałam w kolejce W wojskowej to się czeka około godziny.misia79 lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Może dzisiaj się uda?
Taka dupna godzina...13...kto to wymyślił???
Miłego dnia toruniankiIwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Bella: https://bellybestfriend.pl/pamietnik/i-prosze-cie-aniele-strozu-moj-nie-mrugaj-bo-wtedy-sypie-mi-sie-zycie,140.html
Ovu: https://ovufriend.pl/pamietnik/i-prosze-cie-aniele-strozu-moj-nie-mrugaj-bo-wtedy-sypie-mi-sie-zycie,140.htmlmisia79 lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Z góry niestety zakładam, ze z tydzień - dwa to w ogole nie ma szans! Aż sie boje, ze mi sie ważność skierowania skończy:/
Miłego dnia toruniankiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 09:46
Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Z góry niestety zakładam, ze z tydzień - dwa to w ogole nie ma szans! Aż sie boje, ze mi sie ważność skierowania skończy:/
Miłego dnia torunianki -
Rudziutka7 wrote:Boże, siedzę, podczytuję i płaczę, co ta biedna dziewczyna przechodzi. Najgorszemu wrogowi takiego czegoś nie życzę!
-
Miłego dnia toruniankiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 10:24
-
Iwka wrote:No cieżko ciężko się czyta, ja ją znam od początku jak tu jestem bardzo się z nią zżyłam ...trudne to wszystko
misia79 lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Rah jeśli chodzi o skierowania np na laparo czy do szpitala to nie ma konkretnej ważności powinno się zrobic to danym roku w którym jest skierowanie czyli do końca 2014 roku. Jeśli wypisują skierowanie np w grudniu tego roku to ma ono ważnośc jeszcze przez 3 miesiące w roku następnym. Tylko jeśli chodzi o skierowania na badania jest ważnośc zależy w jakiej placówce nieraz miesiąc a nieraz 2 miesiące. głowa do góry nie martw się wszystko jest dobrze a kiedy ci wypisali to skierowanie bo do końca tego roku powinnaś zrobic a miejsca będą spoko To wszystko zależy jak mają rozliczenia z nfz bo może nawet byc ważne w roku następnym ale lepiej jak byś może do końca roku zrobiła hsg.
Myslalam ze jest jak ze skierowaniami na badania. No ale dziekuje za wyprowadzenie z błędu. do końca listopada sie zapisze
Odnośnie czytania pamiętnika....ja nie czytam...nie mam na to sił współczuje okropnie...misia79 lubi tę wiadomość
-
Przełożyłam wizytę u Pana Ł. na poniedziałek. Nie jestem przesądna ale mimo to jak na pierwszą wizytę to nie 13 go
Na szczęście przyjmuje dwa razy w tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 11:18
Iwka, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Przełożyłam wizytę u Pana Ł. na poniedziałek. Nie jestem przesądna ale mimo to jak na pierwszą wizytę to nie 13 go
Na szczęście przyjmuje dwa razy w tygodniumisia79, rah lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny w ciągu ostatnich dwóch dni moje ovufrendki, które długo się starały, zaszły stosując pierwszy cykl donga. Miałyście kiedyś z ty przyjemność?
A i jeszcze słyszałam kiedyś, też gdzieś na forum że są jakieś ziółka które pomagają udrożnieniu. Wiecie coś na ten temat?misia79 lubi tę wiadomość
-
Nic nie stosowałam takiego, cos kiedyś czytałam tu na forum. Podejrzewam jednak, że te, które zaszły po prostu nie miały takich problemów zdrowotnych jak np. ja, stąd nie wierzę, że tylko jakiś dong, cokolwiek to jest miało mi pomóc. Musiałabym się mocno w to wczytać, bo lubię wiedzieć czym się faszeruję.
Rozmyślałam jednak nad Infoliciem, który jest polecany przy staraniach ze względu na zawartość kwasu foliowego i jakiegoś budulca błon śluzowych, który sprzyja parom starających się
A Ty myślisz Iwka nad dongiem? to są ziółka nie?misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Dziewczyny w ciągu ostatnich dwóch dni moje ovufrendki, które długo się starały, zaszły stosując pierwszy cykl donga. Miałyście kiedyś z ty przyjemność?
A i jeszcze słyszałam kiedyś, też gdzieś na forum że są jakieś ziółka które pomagają udrożnieniu. Wiecie coś na ten temat?Iwka lubi tę wiadomość