Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka kochane torunianki
ja dopiero po pracy wykąpałam się i do lektury ovu hehe
narobiłyście mi smaka tą pizzą z piccolo hmmmm mniam mniam
normalnie trzy bym teraz wciągnęła
nie wiem czy ktoś jeszcze zajrzy ale miłego wieczorka życzęmisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Korzystacie z tak popularnego "fejsa"?
Moze tam łatwiej byłoby dyskutować tworząc grupę,bo mozna tam tworzyć temat a reszta komentuje pod nim. Tutaj faktycznie czasem ciezko przeczytać tyle stron wstecz ;pmisia79 lubi tę wiadomość
-
Hej, nadrobiłam. Siedzę sobie w domciu sama, mężuś poszedł ćwiczyć. Za oknem szaruga a w TV nie ma co oglądać. Chciałam sobie kupić książkę Cobena, ale poczekam aż będą tańsze gdzieś. Jakbym nie żydziła, to bym miała co teraz poczytać Oprócz ovu oczywiście
PS. Ja unikam fejsa. Korzystam, ale w okrojonej wersji.misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Hej, nadrobiłam. Siedzę sobie w domciu sama, mężuś poszedł ćwiczyć. Za oknem szaruga a w TV nie ma co oglądać. Chciałam sobie kupić książkę Cobena, ale poczekam aż będą tańsze gdzieś. Jakbym nie żydziła, to bym miała co teraz poczytać Oprócz ovu oczywiście
PS. Ja unikam fejsa. Korzystam, ale w okrojonej wersji.misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Iwciu,czy ja dobrze widze ze w szpitalu przyjmuje tylko 2 dni w miesiącu?
rah no niestety przyjmuje dwa razy w miesiącu ale on tam pracuje od pn-pt od 7-15 i w weekendy ma dyżury ja go czasami widywałam 3 razy w tygodniu!!!! jak miałam monitoring cyklu. A że są wakacje myślę, że terminy nie będą długie i ogólnie na pierwszą wizyte może poczekasz z miesiąc ale jak już będziesz kontynuowała wizyty u niego to on będzie Cię na wizyty zapraszał co miesiąc. Ważne że nie płacisz za nie tak samo nie płacisz za monitoring cyklu i badania krwi które masz robione na miejscu w tej przychodni:) A jeśli chodzi i prywatne wizyty to i tak idziesz potem do szpitala na lepsze USG i na nadanie krwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 08:59
misia79, rah lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Korzystacie z tak popularnego "fejsa"?
Moze tam łatwiej byłoby dyskutować tworząc grupę,bo mozna tam tworzyć temat a reszta komentuje pod nim. Tutaj faktycznie czasem ciezko przeczytać tyle stron wstecz ;pIwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Ja z fejsa tez nie korzystam,zeby ciagle cos wrzucać itp. ;p ale sa fajne fora offtopowe o zdrowiu, dzieciach, "prawdziwym" jedzeniu. No i czasem ze znajomymi popisze troche
Rah zgodnie z obietnicą podaję Ci tak w razie czego dwa nazwiska dobrych lekarzy endokrynologów z Bydzi
1 Danuta Zalewska - Rydzkowska przyjmuje prywatnie na ul.Pestalozziego ( nie wiem gdzie to jest bo nie znam topografii miasta ale wujek google by pomógł )
2 Anna Nowicka bardzo dobry lekarz bardzo dokładna i sympatyczna ale nie wiem gdzie dokładnie przyjmuje prywatnie napewno w Juraszu w poradni ale pewnie z terminami ciężko.
Obie są dobre ale minus że w Bydgoszczy no i typowo endokrynologia.
Gdybyś kiedyś była zainteresowana to mogę się czegoś więcej dowiedziec lub pomóc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 09:08
Iwka, rah lubią tę wiadomość