Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A wiecie dziewczyny poszukuję ginekologa jakiegoś w miarę dobrego który przyjmuje na kasę chorych. To znaczy będę oczywiście trzymac się mojego gdzie chodzę prywatnie ale dobrze jest miec też kogoś na kasę chorych żeby nie płacic za każdy monitoring owulacji, w razie czego iśc po receptę, czy krótką poradę aby nie płacic za każde badanie. Wiele dziewczyn tak robi i mają spokój. Tylko musiałabym miec jakiegoś też w miarę konkretnego i dobrego. Czy znacie kogoś takiego ? Wiem że Łojko ale tak jak pisałam on pracuje z moim na jednym oddziale i byłby problem. Z góry dziękuję .
Buziaczki i spokojnego wieczoru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 21:56
Iwka lubi tę wiadomość
-
No hejka mialam byc wczesniej ale spacerek z pieskiem sie przedluzyl
Kurcze nie wiem kogo Ci polecic ten moj tez przyjmuje na NFZ ale jesr dosc specyficzny tzn malimowny skryty ale fachowiec dobry aczkolwiek jesli o nieplodnosc i rozkminianie co jest przyczyna to na pewno ciezko zeby cos sam od siebie zaczal ale monitoring fachowo ma dibry sprzet bardzo i recepty tez wypisze.misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Moja kawka też dziwnie mi ciąży na żołądku, ale nie odrzuca mnie od niej. Natomiast łyk spowodował przeczyszczenie... z dwojga złego dobrze, że tak, bo inaczej byłyby w pracy pytania... a przecież jeszcze nic nie wiem.
No pressure...Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Ja również witam z poranną kawusią która mi wspaniale smakuje jak zawsze z rana Rudziutka7 czekamy na pozytywne wieści w związku z teścikiem ja wierzę że rozpoczęłaś nasz maraton ciąż za Tobą my pójdziemy
A dziś idziemy po południu z mężem oglądac meble do kuchni bo pod koniec września planujemy remont mieszkania.
BuziakiIwka lubi tę wiadomość
-
A moja kawusie była pyszna! heheh
Ale czasami miewam fazy, ze np. 2 tygodnie wcale nie pije....albo inke...nie wiem od czego to zależy...
Udanego dnia kochane!Iwka lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja u nas trochę się dzieje, ale na razie nic nie mówię co by nie zapeszyć proszę Was o jedno - Trzymajcie MOCNO kciuki
Kawka jest pyszna ...jak zawsze :)rah - Rudziutka7 ładnie opisała to wejście - tylko nie przestrasz się warunków ;P
Rudziutka7 całym sercem jestem z Tobą i wierzę
misia79 zazdroszcze remontu kuchni nam właśnie kuchnia i przedpokój został ale zawsze brak kasy, pewnie przez nasze częste wyjazdy.
Życzę udanego dzionka..dzisiaj w Toruniu cieplej:)Kaśka, rah, misia79 lubią tę wiadomość
-
Iwka kciuki zacisniete z calych sil
Mocno w to wierze ze niedlugo wszystkie sie doczekamy II kreseczek i slicznych bobasow w ramionach po spokojnych ciazach.
Mysle ze to co najgorsze juz za namu teraz Slonce zaswieci i dla nas
A tak sie zastanawialam czemu nie masz wykresu udostepnionego a ty jakus tajny plan hmmm jak wypali to sie podzielisz nim mam nadziejeIwka, rah lubią tę wiadomość