Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwka wrote:Witam się z rana z kawusią
rah no niestety przyjmuje dwa razy w miesiącu ale on tam pracuje od pn-pt od 7-15 i w weekendy ma dyżury ja go czasami widywałam 3 razy w tygodniu!!!! jak miałam monitoring cyklu. A że są wakacje myślę, że terminy nie będą długie i ogólnie na pierwszą wizyte może poczekasz z miesiąc ale jak już będziesz kontynuowała wizyty u niego to on będzie Cię na wizyty zapraszał co miesiąc. Ważne że nie płacisz za nie tak samo nie płacisz za monitoring cyklu i badania krwi które masz robione na miejscu w tej przychodni:) A jeśli chodzi i prywatne wizyty to i tak idziesz potem do szpitala na lepsze USG i na nadanie krwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 11:38
-
Iwka wrote:A w Toruniu niedługo SKYWAY - wybieracie się?
http://www.torun.pl/pl/bella-skyway-festival-w-toruniu
My co roku chodzimyIwka lubi tę wiadomość
-
A dlaczego nie chce isc???
My pewnie dopiero w weekend bo wybieram sie na drugi urlopik w przyszłym tygodniu oby tylkonie lalo, bo jedziemy nad jeziorko. Cisza, spokój...Iwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Iwka, zapisalam sie na 18 września. ale pani mnie pytała czytam jakies skierowanie do poradni niepłodności. Nie wiem czy chodziło jej o papierowe skierowanie, czy tylko o podstawy zeby tam przyjsc??
-
rah wrote:Iwciu, pisałam o mojej historii w zeszły czwartek bodajże. Na wszelki wypadek opisałam wszystko w pamiętniku.
20 miesiecy starań. -
rah wrote:
Przeczytałam jeszcze raz Pamiętam że czytałam tą historię No to nadajecie się do dr Łojko, jestem ciekawa Twojej pierwszej wizytyrah lubi tę wiadomość
-
Ja rownież jestem ciekawa
Jednak poki co postaram sie o tym nie myślec, bo nie bede sie mogła doczekać
A gdzie sie trzeba do niego zgłosić? Tym pierwszym wejściem po prostu (po prawej od głównego wejścia do szpitala)? I do pani w małym pokoiku?Iwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:A to żałuj Ale to trzeba iść tez fajną ekipą Wtedy można się zrelaksować i wybawić
Iwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Do Łojko trzeba iść od tyłu, od dziedzińca. Byłam się tam rejestrować, więc o pokój będę dalej pytać, ale idę w czwartek, więc dam znać.
Dawno sie rejestrowalas ze juz w czwartek masz wizytę?
Kurczę..ja nie wiem gdzie to jest od dziedzińcaRudziutka7, Iwka lubią tę wiadomość
-
Nie wstyd, ja usłyszałam może ze 3 lata temu. Na całej starówce będą grać, ale najlepsze koncerty ostatnio były w amfiteatrze. Nie wszystko jest dla każdego, ale ja lubię próbować nowych rzeczy, które Toruń nam oferuje No i mi się spodobało
rah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Ooo, ale fajnie...weź mnie ze soba!
Dawno sie rejestrowalas ze juz w czwartek masz wizytę?
Kurczę..ja nie wiem gdzie to jest od dziedzińca
Hehe. Jak idziesz do szpitala, to nie wchodzi się przez izbę przyjęć tylko przed izbą trzeba skręcić w prawo i za parę kroków dalej jest taki "tunel". Wchodzisz przez tunel i skręcasz w lewo chyba Na drzwiach jest opisane. A w środku trzeba pytać w rejestracji
Rejestrowałam się do niego chyba już w czerwcu, na lipiec wtedy, jak miałam mieć robione HSG za pierwszym razem. Okazało się, że HSG mam w terminie wizyty i przepisałam sie na po jego urlopie na 7ego sierpnia. Jak 7ego dzwoniłam, żeby potwierdzić to okazało się, że jednak teraz poszedł na urlop, więc przesunęłam na 21... tak więc idę teraz do niego pierwszy raz...Iwka lubi tę wiadomość