Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a i rah na wizytę dowód i badania ja jeszcze te badania skserowałam żeby mu zostawić ale nie pamiętam czy je zabrał, w każdym razie prawie wszystkie badania mi powtórzył
Na początku się pyta.."Co Panią do mnie sprowadza...?"i Ty opowiadasz swoją historie, jakie masz długie cykle czy był już monitoring, wcześniejsze nazwisko lekarza i od razu wysyła na badania mężarah lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Iwka kciuki zacisniete z calych sil
Mocno w to wierze ze niedlugo wszystkie sie doczekamy II kreseczek i slicznych bobasow w ramionach po spokojnych ciazach.
Mysle ze to co najgorsze juz za namu teraz Slonce zaswieci i dla nas
A tak sie zastanawialam czemu nie masz wykresu udostepnionego a ty jakus tajny plan hmmm jak wypali to sie podzielisz nim mam nadzieje
Chyba pierwszy raz nie mam udostępnionego wykresu za bardzo się nakręcałam Waszymi wpisami które dawały mi nadzieję, a później smutek a te krzyki rób test rób test!!! Stresowałam się nie potrzebnie.... na wykresie tajnego planu nie ma tylko niemiarodajne tempki - przez te częste wyjazdy wykresik jest lichy. -
Iwka wrote:Witam się i ja u nas trochę się dzieje, ale na razie nic nie mówię co by nie zapeszyć proszę Was o jedno - Trzymajcie MOCNO kciuki
Kawka jest pyszna ...jak zawsze :)rah - Rudziutka7 ładnie opisała to wejście - tylko nie przestrasz się warunków ;P
Rudziutka7 całym sercem jestem z Tobą i wierzę
misia79 zazdroszcze remontu kuchni nam właśnie kuchnia i przedpokój został ale zawsze brak kasy, pewnie przez nasze częste wyjazdy.
Życzę udanego dzionka..dzisiaj w Toruniu cieplej:)
Iwka, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Mocno ściskam kciuki mam nadzieję że Ty i Rudziutka7 już teraz doczekacie się zieloności a my za Wami
misia79, Kaśka, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Iwka a jak w ogóle u Ciebie na jakim etapie cyklu jesteś pytam bo nie masz udostępnionego wykresu to znaczy możesz już testowac ?
misia79 lubi tę wiadomość
-
My mieliśmy dośc długo celibat jak poroniłam ciążę pozamaciczną. Dwa tygodnia się oczyszczałam ale to dobrze bo uniknęłam zabiegu a to zawsze ingerencja chirurgiczna. Potem jakoś unikałam seksu bo miałam dół psychiczny i mąż też. I powiem Ci że wcale nie żałuję bo się żołnierzyki naładowały Może teraz się uda.
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Aha rozumiem czyli ten cykl odpuszczacie ?
misia79 lubi tę wiadomość