Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka wrote:Ale mi sie dluzy w pracy wrrr umieram a jeszcze poltorej godz plus dojazd do domu to znowu 20 minela
Moj M jeszcze dzwonil ze piesek pogryzl mi kolejne buty oj pani bedzie miala focha jak wrociKaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Ależ oczywiście, zapraszamy
Nie prowadzisz pamiętnika, nie masz wykresu...ja co nieco poczytałam na innym wątku, ale pewnie zaraz padną pytania o Ciebie;) naskrobiesz coś?
Miłego wieczoru dziewczynki!Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:A ja mam ubytek w siódemce i czeka mnie leczenie brrrr
Iwka lubi tę wiadomość
-
Vanila wrote:Hej hej dziewczyny czy z poza Toruna mogę się dołączyć? Mieszkam W Solcu kujawskim ok. 40 km od Torunia ale jest mi on bardzo bliski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 21:11
Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Mam nadzieje, ze nie boisz sie dentysty. Współczuje:/ ale lepiej teraz zaleczyc niż jakby sie miało w ciąży babrać
Iwka lubi tę wiadomość
-
No to jak już widzicie mam dwójke w miare duzych dzieci, zapragnełam jeszcze jednaj małej istotki, a staram się dopiero ten cykl. Wczesniej udało mi się za pierwszym razem a teraz to się zobaczy.
Pamiętnika nie prowadzę, a wykres postaram się dodać
https://ovufriend.pl/graph/068a92987f17d805ab28ce481c76a8f3Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 21:22
misia79, Kaśka, Iwka, rah lubią tę wiadomość
-
Wrocilam dopiero ze spacerku z moim synkiem hehe dostalam go po smierci dziewczynek na poczatku chcialam oddac bylam troche zla ze przeciez nie zapelni pustki w moim sercu ale tak go teraz kocham ze nie wyobrazam sobie gdyby go nie bylo
Dobra uciekam spac jutro znowu caly dzienmisia79, Iwka, rah lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Wrocilam dopiero ze spacerku z moim synkiem hehe dostalam go po smierci dziewczynek na poczatku chcialam oddac bylam troche zla ze przeciez nie zapelni pustki w moim sercu ale tak go teraz kocham ze nie wyobrazam sobie gdyby go nie bylo
Dobra uciekam spac jutro znowu caly dzien
Kaśku, może nie zapełni pustki, ale zawsze można się do takiego przytulić. Słociutki jest.
Witaj Vanilla
No dziewczyny, idę na masaż, mężuś zrobi, bo krzyż napierdziela straaasznie. A jutro teścik. Zobaczymy!Iwka, misia79 lubią tę wiadomość