Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z rana Jestem dzisiaj wykończona....nie wiem czym? Byłam wczoraj u nowego internisty i zmienił mi leki i może dlatego dzisiaj jestem taka do d*py, normalnie czuję się jak królik doświadczalny...
Vanila witamy witamy proszę rozgość się
Rudziutka7 trzymam kciuki za wizytę i czekam na dobre wieści
Jechałam dzisiaj do pracy patrze a termometr w samochodzie pokazując 11 stopni!!!! zimnnoooo.... -
Rudziutka7 wrote:Owszem na 10. Ciekawe ile kobitek będzie.
Brrr, zimno -
Iwka wrote:Moja rada jedź tak na 9:30-40 co byś pierwsza weszła, bo oni wszystkie umawiają na 10 a skoro dwa dni temu rah się rejestrowała na wrzesień to dzisiaj ma komplet czyli około 8 pacjentek. Jak ja byłam pierwszy raz to o tym nie wiedziałam i byłam 9 w kolejce czekałam pod gabinetem do 12:30
Iwka lubi tę wiadomość
-
Cześc dziewczynki ranne ptaszki ja dziś wykorzystałam że mam wolny dzień wstałam aż o 10.00 Ale się wyspałam i witam z poranną kawą
Ech musiałam znów naczytac się stron, które od rana natrzaskałyście.
Rudziutka7 przykro mi strasznie że nie zobaczyłaś dwóch kresek ale może jeszcze jest szansa dopóki @ nie przyjdzie jak przy mojej ciąży późno zobaczyłam dwie krechy. Daj znac jak będziesz po wizycie u gina i na razie nie załamuj się zobaczysz Łojko w razie czego doprowadzi do Twojej ciążyIwka, rah lubią tę wiadomość